Vizitator guru_ Reputație: 0 Postat Februarie 2, 2018 Partajează Postat Februarie 2, 2018 Ca sa știi ca “âi” nu este același lucru cu “îi”, nu trebuie sa fii profesor de gramatica (nici nu exista, macar), trebuie sa ai măcar 2-3 clase petrecute in școala. Dacă faci referire la profesor, mi te poti adresa așa, târâtură mică, îți dau voie... pana îți pun lesa! 3 1 Link spre comentariu
irinapitika Reputație: 3519 Postat Februarie 2, 2018 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Partajează Postat Februarie 2, 2018 Ca sa știi ca “âi” nu este același lucru cu “îi”, nu trebuie sa fii profesor de gramatica (nici nu exista, macar), trebuie sa ai măcar 2-3 clase petrecute in școala. Dacă faci referire la profesor, mi te poti adresa așa, târâtură mică, îți dau voie... pana îți pun lesa!FUCK OFF! Esti liber sa ma lingi.. Dar de fapt nu, ca sigur o sa iti placa. Mai bine atașează-ți un furtun de pula aia mică si suge-te singur, labar mic ce esti. Link spre comentariu
Membru Premium talibanu Reputație: 9638 Postat Februarie 2, 2018 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Membru Premium Partajează Postat Februarie 2, 2018 :)) eu as zice sa nu faci afirmatii pe care nu le poti sustine :)) 4 1 Link spre comentariu
irinapitika Reputație: 3519 Postat Februarie 2, 2018 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Partajează Postat Februarie 2, 2018 :)) eu as zice sa nu faci afirmatii pe care nu le poti sustine :))Ma doare pe lângă =)) Link spre comentariu
Vizitator guru_ Reputație: 0 Postat Februarie 2, 2018 Partajează Postat Februarie 2, 2018 Dacă ți-aș bagă pula mea pe oricare din găuri, pitica mică, sigur ți-aș mai Adaugă cel puțin 20% la înălțimea ta. Dar mie frica sa nu stric ceva prin tine și după aia sa se plângă iar lumea ca ai icter... 3 1 Link spre comentariu
Membru Premium talibanu Reputație: 9638 Postat Februarie 2, 2018 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Membru Premium Partajează Postat Februarie 2, 2018 Daca te doare, trateaza-te ;) sau e tot problema aia mai veche din cauza careia fugea lumea de tine in ct? 4 1 Link spre comentariu
Membru Premium talibanu Reputație: 9638 Postat Februarie 2, 2018 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Membru Premium Partajează Postat Februarie 2, 2018 Ma doare pe lângă =))Eu obisnuiesc ca nemultumirile sa mi le exprim in scris, dar vad ca tie iti place treaba cu minusurile. Daca tot iti plac asa tare ia-le si pe ale mele :)) pe toate :)) 2 1 Link spre comentariu
Membru Premium talibanu Reputație: 9638 Postat Februarie 3, 2018 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Membru Premium Partajează Postat Februarie 3, 2018 E greu sa te exprimi in cuvinte nu? Te inteleg, mai fac cateva postari sa ai ce ocupatie ;) Link spre comentariu
Vizitator cenzurat Reputație: 0 Postat Februarie 5, 2018 Partajează Postat Februarie 5, 2018 . Link spre comentariu
Membru Premium talibanu Reputație: 9638 Postat Februarie 5, 2018 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Membru Premium Partajează Postat Februarie 5, 2018 Ma doare pe lângă =)) Daca te doare, trateaza-te ;) sau e tot problema aia mai veche din cauza careia fugea lumea de tine in ct?Gata pisi, te-ai linistit? Sau esti la medic? Link spre comentariu
irinapitika Reputație: 3519 Postat Februarie 5, 2018 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Partajează Postat Februarie 5, 2018 Gata pisi, te-ai linistit? Sau esti la medic?Nu imi prezinți interes in cat sa imi sacrific din timpul meu pretios, sa iti dau curs aberațiilor. Asa ca mergi si latra la alta masa ;) 1 Link spre comentariu
Membru Premium talibanu Reputație: 9638 Postat Februarie 5, 2018 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Membru Premium Partajează Postat Februarie 5, 2018 Sau nu esti capabila sa porti o discutie si sa dai niste raspunsuri coerente :) As spune “te pup” dar ma abtin :) Link spre comentariu
prinzeugen Reputație: 979 Postat Martie 1, 2018 Partajează Postat Martie 1, 2018 Tatele le-a facut de la sarcina! Acum o fi in luna a 6-a! Fitoasa si fomista de bani! De prin judet de undeva! 1 Link spre comentariu
prinzeugen Reputație: 979 Postat Martie 1, 2018 Partajează Postat Martie 1, 2018 Grabiti-va sa prinde -ti oferta LastMinute! E-n criza de bani si-n pragul nasterii! Link spre comentariu
cristi bug Reputație: 977 Postat Martie 1, 2018 Oras:CT Oras:CT Partajează Postat Martie 1, 2018 Nu e nici prima nici ultima! Eu am futut una celebră acum aproape 2 ani când a făcut pauza de 5 luni cred că era tot luna 6.Faza nașpa este că și fuma când era gravidă! 1 Link spre comentariu
prinzeugen Reputație: 979 Postat Martie 1, 2018 Partajează Postat Martie 1, 2018 Fata are si parti bune! Nu am avut intentia de a fi malitios! Am prezentat o stare de fapt! Link spre comentariu
Vizitator cenzurat Reputație: 0 Postat Martie 1, 2018 Partajează Postat Martie 1, 2018 ce picioare frumoase are.pana acum nu am observat :) Link spre comentariu
cod06ro Reputație: 7143 Postat Martie 1, 2018 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Martie 1, 2018 ce picioare frumoase are.pana acum nu am observat :)Glezna fina, ca a lu' Messi! Poate mai fina!:)) 1 Link spre comentariu
Vizitator cenzurat Reputație: 0 Postat Martie 15, 2018 Partajează Postat Martie 15, 2018 chiar e gravida 2 Link spre comentariu
kritiquews Reputație: 167 Postat Martie 15, 2018 Oras:Antioquia, Medellin Oras:Antioquia, Medellin Partajează Postat Martie 15, 2018 ma duc sa bat un copil cu pula-n cap !!!! :snap 3 Link spre comentariu
sensimillahd Reputație: 68 Postat Martie 15, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Martie 15, 2018 ma duc sa bat un copil cu pula-n cap !!!! :snap :)))) sa nu te muste shau de cap :))) 2 Link spre comentariu
kritiquews Reputație: 167 Postat Martie 15, 2018 Oras:Antioquia, Medellin Oras:Antioquia, Medellin Partajează Postat Martie 15, 2018 :)))) sa nu te muste shau de cap :)))ii daram dintii... Link spre comentariu
johnnybravo112 Reputație: 1445 Postat Martie 15, 2018 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Martie 15, 2018 Link spre comentariu
cod06ro Reputație: 7143 Postat Martie 16, 2018 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Martie 16, 2018 Alergăm cu stil după câte una mică...Frate, fute-le de mici, că mai târziu se strică!😊😠Link spre comentariu
prinzeugen Reputație: 979 Postat Martie 18, 2018 Partajează Postat Martie 18, 2018 O sa lucreze pana la sorok!?!?! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum