Sari la conținut

Andra 0734327090 bruneta 19 ani

Postări Recomandate

Vizitator guru_
Reputație: 0

Ca sa știi ca “âi” nu este același lucru cu “îi”, nu trebuie sa fii profesor de gramatica (nici nu exista, macar), trebuie sa ai măcar 2-3 clase petrecute in școala.

Dacă faci referire la profesor, mi te poti adresa așa, târâtură mică, îți dau voie... pana îți pun lesa!

• Like 3
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:BUCURESTI
  • Oras:BUCURESTI

Ca sa știi ca “âi” nu este același lucru cu “îi”, nu trebuie sa fii profesor de gramatica (nici nu exista, macar), trebuie sa ai măcar 2-3 clase petrecute in școala.

Dacă faci referire la profesor, mi te poti adresa așa, târâtură mică, îți dau voie... pana îți pun lesa!

FUCK OFF!

Esti liber sa ma lingi..

Dar de fapt nu, ca sigur o sa iti placa. Mai bine atașează-ți un furtun de pula aia mică si suge-te singur, labar mic ce esti.

Link spre comentariu
Vizitator guru_
Reputație: 0

Dacă ți-aș bagă pula mea pe oricare din găuri, pitica mică, sigur ți-aș mai Adaugă cel puțin 20% la înălțimea ta.

Dar mie frica sa nu stric ceva prin tine și după aia sa se plângă iar lumea ca ai icter...

• Like 3
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe

Ma doare pe lângă =))

Eu obisnuiesc ca nemultumirile sa mi le exprim in scris, dar vad ca tie iti place treaba cu minusurile. Daca tot iti plac asa tare ia-le si pe ale mele :)) pe toate :))

• Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium

Ma doare pe lângă =))

Daca te doare, trateaza-te ;) sau e tot problema aia mai veche din cauza careia fugea lumea de tine in ct?

Gata pisi, te-ai linistit? Sau esti la medic?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...