Sari la conținut

Cate prostituate sunt in Romania?

armean

Postări Recomandate

Postat

Intrebarea mi s-a impus cu acuitate in ultimele luni. Am inceput sa deschid site-uri atingand cele mai variate subiecte, de la retete de curry pana la subtilitati de cromodinamica cuantica si in mod invariabil am intalnit pe o banda laterala zeci de anunturi in care fete din bucuresti, ilfov, tg. jiu, brasov, constanta, arad etc. isi ofera serviciile. Apoi, pentru a evalua situatia am accesat paginile bordelurilor virtuale din romania unde am dat peste sute de oferte cu poze reale: tipese schiloade, bine facute, obeze, cu fizic normal, batrane samd, toate invitandu-te cu indiferenta la nopti fierbinti, nopti de neuitat, aventuri nepermise cu o partenera, doua, trei, in grup, sex oral cu finalizare, sex oral fara finalizare, normal, anal.Acum, ca strain, adunand aceste indicii as deduce, si pe buna dreptate, ca romania este o uzina de prostituate.Pe de alta parte, ca roman, incepi sa devii ingrijorat. Daca printre cunostiintele tale se numara prostituate nedovedite? Cate femei din 10, 100, 1000 sunt prostituate cu acte in regula? Chestiunea a devenit problematica.

• Like 1
Postat

Nu numai in Romania e valabila asta. Peste tot e la fel. Stim bine care e cea mai veche meserie din lume, se practica de cand femeia a descoperit ca are un atu in ce priveste sexul tare.Ti se pare tie un fenomen accentuat (poate pe buna dreptate) datorita internetului, la care ai acces acum dintr-un singur click. Pe vremea strabunicului trebuia sa scrii scrisori parfumate, dar tot in directia aia batea vantul: o partida, cu finalizare, fara finalizare, oral, anal, full Creative Suite 4.0, etc.

Postat

In Romania prostitutia nu este legala. Dar, cum toti BA stiu, femeile folosesc sexul pt a obtine diverse chestii de care ele sunt interesate. Genti, masini, petreceri, etc. Nu le dai banii, ci cumperi tu in locul lor. Astfel ele raman fidele cat timp aduci ceea ce-ti cer.

Postat

Problemea mea este aceea ca acolo unde nu te astepti, pe internet, te impiedici de prostituate provenite numai din romania. Nu am vazut pe site-uri straine reclame la dame din u.k., islanda, china ci numai la cele de extractie mioritica.

Postat

Cand ieseam de la liceu aveam si noi 2 metehne vreo 10 baieti din clasa.Sa jucam starcraft sau sa discutam despre cum gasim o prostituata.Cand aveam vreo 16 ani am fost la ziua unui coleg care pe la inceput mi-a zis ca s-ar putea sa-mi placa mult la petrecerea lui.Era vorba de un maraton ( long night ) de la 12 noaptea la 9 dimineata intr-o sala de calculatoare cu vreo 20 de calculatoare,suc,bere,mancare,tigari...normal ca imi placea petrecerea.Pe la vreo 3 cand ii alergam pe dust2 la counter-strike m-a ridicat de la calculator si cica sa mergem la apartamentul lui , eu cu inca 1 baiat.S-a oprit pe drum sa-si ia tigari la un magazin si noi l-am asteptat afara.Am ajuns la apartament si aveam lumina de pe hol deschisa , in restul camerelor erau stinse si a insistat sa nu vada vecinii ca e acasa ca dup-aia afla parintii , etc.Ne-a zis sa asteptam putin ca el iese si peste vreo jumatate de ora (timp in care eu discutam pe balcon intemeierea unui clan de CS) a sosit cu o fata.Fata era slaba,draguta, vreo 1,75 , imbracata in blugi si geaca.Au inceput sa rada toti.Povestea se termina aici

Postat

Sunt multe si pe foamea asta s-au inmultit si mai mult...Cate ar fi e greu de spus, realitate in Ro e mult mai rea decat se vede de afara uneori.Le-am cunoscut personal, am avut in chirie intr-un apartament intr-o vreme chiar vreo 2 randuri de ele:Sunt femei mai prostute in general fara prea multa scoala, vorbesc si se comporta vulgar, mint si exagereaza la greu si au o poveste trista in spate...Nu prea se poate intampla sa nu stii ca e prostituata, au un stil de viata si de a se comporta ce le da de gol relativ rapid...

Postat
Sunt multe si pe foamea asta s-au inmultit si mai mult...Cate ar fi e greu de spus' date=' realitate in Ro e mult mai rea decat se vede de afara uneori.Le-am cunoscut personal, am avut in chirie intr-un apartament intr-o vreme chiar vreo 2 randuri de ele:Sunt femei mai prostute in general fara prea multa scoala, vorbesc si se comporta vulgar, mint si exagereaza la greu si au o poveste trista in spate...Nu prea se poate intampla sa nu stii ca e prostituata, au un stil de viata si de a se comporta ce le da de gol relativ rapid...[/quote']dude, ce afaceri invarti tu p'acolo ?:D:D:D
Postat

Prin liceu frecventam celebrele locatii gara basarab, muncii, piata resita, cutitul de argint etc, bordeluri infecte conduse de tigani din lumea interlopa.. fetele pe acolo erau ori tiganci, ori de la tara/mahalale, ori din republica moldova. Scorurile erau mici, ceva gen 60 miiA trecut mult timp de atunci si au crescut pretentiile, chiar weekendul asta am fost la un salon de masaj erotic unde am avut parte de ceva actiune cu o fata finuta de 19 ani

Postat

Poate este cineva amabil sa-mi explice ce inseamna "erotic" intr-un masaj erotic. Niciodata nu mi-a fost clar daca saloanele de masaj erotic nu sunt de fapt bordeluri clandestine.

Postat
Poate este cineva amabil sa-mi explice ce inseamna "erotic" intr-un masaj erotic. Niciodata nu mi-a fost clar daca saloanele de masaj erotic nu sunt de fapt bordeluri clandestine.
pai pe langa masajul de relaxare, urmeaza niste pipaieli, te maseaza cu corpul, sanii sau ti-o freaca ..cu finalizare; poti sa incerci si cu doua fete, frisca cu capsuni.. la bani ceva mai multi. In general salonul de masaj reprezinta o firma, iar fetele au carte de munca ca maseoze.
Postat
Inseamna ca si tu esti pe principiul ca "toate femeile e curve"
Asta imi aduce aminte de o intamplare: eram in clasa a X-a si intr-o zi, pe la 5 fara un sfert dimineata, ma intorceam pe patru carari acasa dupa o noapte lipsita de memorie. Cum se intampla in astfel de situatii am intalnit intr-o piata alt betivan care racnea de mama focului ca toate femeile sunt curve. Si atunci, primele raze ale soarelui si trezia lenta au scos la iveala in mintea mea urmatorul rationament: daca toate femeile sunt curve, ele sunt curve intrucat se raporteaza la o existenta determinata care are atributul de a fi non-curva. Dar aceasta existenta determinata nu poate sa fie nici un obiect neinsufletit, nici un animal, nici un barbat; deci in mod necesar trebuie sa fie femeie, altfel ar fi lipsit de sens sa afirmi despre o piatra, un animal sau un barbat ca ar fi curva. Deci pentru ca afirmatia "toate femeile sunt curve" sa fie inteligibila ar trebui sa admiti ca exista cel putin o femeie care are atributul de a fi non-curva, dar este imposibil sa admiti acest lucru fara a incalca premiza. Deci este logic absurd sa faci o asemenea afirmatie.Stiu ca am fost foarte mandru de mine atunci si am sforait vreo doua zile neintrerupt.
Postat

Daca te duci pe DN1 dai de nu stiu cate astfel de femei , dar este si adevarat ca sunt una mai plina de boli ca alta, de aceea nu recomand nimanui prostituatele, mai bine fara plata de buna voie cu diferite prietene si s-a rezolvat daca e nevoie neaaparat

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.