alealexandra Reputație: 43 Postat Februarie 26, 2016 Oras:arad Oras:arad Postat Februarie 26, 2016 În primul rând că nu am început nimic, nimic cu stângul...2. Dacă prin ce am zis eu pt tine înseamnă obrăznicie..nu mă privește...3. E drept că am câțiva clienți care vin să mă viziteze,informați de pe acest site dar eu mi-am făcut contul aici pentru a citi una alta, pt a râde, a descoperi noutăți etc..deci...4 5 6......Dacă eu insemn obrăznicie...!!!!..e o părere a ta...
justlove Reputație: 8972 Postat Februarie 26, 2016 Oras:fara Oras:fara Postat Februarie 26, 2016 În primul rând că nu am început nimic, nimic cu stângul...2. Dacă prin ce am zis eu pt tine înseamnă obrăznicie..nu mă privește...3. E drept că am câțiva clienți care vin să mă viziteze,informați de pe acest site dar eu mi-am făcut contul aici pentru a citi una alta, pt a râde, a descoperi noutăți etc..deci...4 5 6......Dacă eu insemn obrăznicie...!!!!..e o părere a ta...atunci continua sa razi 5
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 26, 2016 Postat Februarie 26, 2016 În primul rând că nu am început nimic, nimic cu stângul...2. Dacă prin ce am zis eu pt tine înseamnă obrăznicie..nu mă privește...3. E drept că am câțiva clienți care vin să mă viziteze,informați de pe acest site dar eu mi-am făcut contul aici pentru a citi una alta, pt a râde, a descoperi noutăți etc..deci...4 5 6......Dacă eu insemn obrăznicie...!!!!..e o părere a ta... Din acest motiv ne-am facut si noi cont aici. Iar daca tot nu iti pui poze cu tine ( oricum asta imi pare foarte ciudat, fiindca tu vinzi niste servicii care sunt strans legate de ,,amabalaj'') chiar asa de greu iti este sa ,,asterni'' aici serviciile oferite si tarifele practicate? 14
daulabuci Reputație: 399 Postat Februarie 26, 2016 Oras:- Oras:- Postat Februarie 26, 2016 În primul rând că nu am început nimic, nimic cu stângul...2. Dacă prin ce am zis eu pt tine înseamnă obrăznicie..nu mă privește...3. E drept că am câțiva clienți care vin să mă viziteze,informați de pe acest site dar eu mi-am făcut contul aici pentru a citi una alta, pt a râde, a descoperi noutăți etc..deci...4 5 6......Dacă eu insemn obrăznicie...!!!!..e o părere a ta...Poate nu-ti pasa, dar eu nu te voi vizita. Cel putin pana nu schimbi ceva.Ca altii fac sau nu ca mine e treaba lor.Poate pierd o experienta ok, nu stiu. Insa riscul este ca pe banii mei, ca daca spun ceva ce nu-ti convine sau nu ma-ntelegi, asa cum faci aici pe forum, sa-mi strici ziua.Vezi si tu cate anunturi sunt pe publi si cate fete "voiajoare" poposesc prin Oradea. Daca tot vreau o "noutate", incerc sa minimizez aceste riscuri. 5 8
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum