geoklaus Reputație: 677 Postat Octombrie 9, 2014 Oras:Secret Oras:Secret Postat Octombrie 9, 2014 Am verificat pe forum si nu exista topic deschis pentru aceasta fata, cel putin nu am gasit dupa numar, sau poate are un thread cu un numar vechi, cine stie, eu imi fac datoria si deschid topic aici. CAMI este numele meu, am poze reale din locatie si te astept la mine pentru a te rasfata cu un masaj erotic urmat de un oral adanc si umed, normal in orice pozitie, mangaieri, cun.,... 0760.302.62009 Oct 00:25 Poze atasate : Am avut ocazia sa o vizitez pe aceasta domnisoara vinerea trecuta. Am ajuns lejer la bine cunoscuta locatie din Kogalniceanu. Vorbisem in prealabil cu ea la telefon, cu o zi inainte de vizita, mi-a zis ca lucreaza de la 6 seara pana dimineata. Am ajuns acolo in jur de ora 8, fara sa o mai sun, am zis ca daca este ocupata am sa astept ca restul in "sala de asteptare". Mi-a deschis chiar ea, surprinsa. Era singura in locatie, facea diverse chestii administrative pe-acolo in absenta colegelor (si a clientilor), gen, putina curatenie prin locatie etc. Si-a cerut scuze ca nu era pregatita, a fugit si a terminat treaba, s-a spalat si a venit in camera intr-un final, dupa o asteptare de aprox 15 min. Nah, e vina mea aici, am luat fata pe nepregatite, niciun telefon in ziua aia, nici macar cand eram pe drum A venit in camera, a pregatit prezervativul si servetelele umede, s-a asezat timida langa mine, parca astepta sa zic eu ceva sau sa dau tonul, parea foarte cuminte si submisiva, ea mi-a zis ca are 25 de ani si lucreaza de foarte putin timp in domeniu, nu prea stie unele chestii, dar vrea sa invete. Se vedea, am mirosit-o de la telefon ca e incepatoare, pentru ca am avut o discutie mai lunga si total diferita de discutiile care dureaza de obicei 1:00 min sau 1 min 30 sec in care fata imi prezinta ca la magazin servicii si preturi. Cu ea a decurs altfel discutia, parea rusinoasa inca de la telefon. La inceput mi-a cam taiat elanul atitudinea ei, dar am zis sa incerc si sa nu fiu ipocrit, ca si eu sunt destul de linistit si uneori ma pierd, se mai intampla... A venit in camera, a intins un prosop mare alb pe pat, pregatit tot dichisul ... dezbracat, venit timid langa mine, eu mangaiat, sarutat pe corp, are o piele frumoasa, catifelata, si am avut niste saruturi timide pe buze, dar nu face french kiss. Totusi incearca sa te multumeasca si a inceput cu un oral bunicel, fara mofturi, fara graba, dar cam simplist, DAR cred ca daca ii aratam eu, daca o "invatam" cum se zice, nu ma refuza si se punea pe treaba, asa mi-a lasat impresia ca e o fata devotata am trecut la normal, ea deasupra, foloseste lubrifiant, a inceput sa ma.. ea... apoi am... eu pe ea in aceeasi pozitie, dupa care am trecut in capra, priveliste frumoasa cu funduletul ala maricel, unde am si terminat in cauciuc. Una peste alta, a fost o experienta decenta, pentru un fast-fuck merge la 50ron, e fata frumusica, finutza si pe mine m-a satisfacut. Note: Locatie - nu e cazul, o stie toata lumea, i-am mai dat nota 8 (dar nu ma deranjeaza lipsa discretiei si nici nu sunt claustrofob, imi plac camerele mici si intime) Aspect fata: corp - 8 miniona, skinny, sani mici dar frumosi, fund mai mare si frumos, dar cu carnea mai moale / fatza 9 - frumusica, par negru lung si bogat, ochi verzi foarte frumosi Oral - 7 se putea mai bine, dar a fost decent Normal - 8 destul de stramta, priveliste frumoasa din spate, baga mici contre GFE - 8 (cu indulgenta) fata vrea sa te simti bine, dar e cam tacuta, in rest saruturi timide pe buze si cate o vorba gen, esti dragut, mai o mana trecuta prin par... nush, mie asa imi fac toate fetele, asa ca sunt subiectiv Halat - 50ron fin. 20 min. / program 18:00 - dimineata (nush la ce ora) De revenit? Daca esti prin zona, descarcare rapida... eu personal o sa incerc si o ora, sa vad ce are de oferit si cum se comporta la GFE daca stau o ora. Sper ca e de folos recenzia, respect ! 6
geoklaus Reputație: 677 Postat Octombrie 9, 2014 Oras:Secret Oras:Secret Autor Postat Octombrie 9, 2014 Multumesc Cassy... dar in primul link fata are o recenzie de 2 randuri de la Sangre, iar in al 2-lea este doar mentionata, fara recenzie. Si, deci, am facut bine sau rau ca am deschis topicul asta?
l3bron Reputație: 122 Postat Octombrie 21, 2014 Telefon: +40752346389 Oras:Bucuresti Telefon: +40752346389 Oras:Bucuresti Postat Octombrie 21, 2014 ce program are duduia???
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 21, 2014 Postat Octombrie 21, 2014 ce program are duduia???program de voie 2
after1 Reputație: 146 Postat Noiembrie 21, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 21, 2014 Salutare.Dupa cateva cautari pe anuntul.ro si dupa cateva telefoane la niste domnisoare care m-au refuzat din pacate din cauza orei tarzii/devreme la care am sunat (undeva pe la 9, una terminase programu alta nu il incepuse ) ma gandesc la cuibul asta pe care vroiam sa il vizitez de ceva vreme..in fine pun mana pe telefon, imi raspunde o voce draguta calda. cer un meniu cu serviciile, pretul, timpul, etc etc etc. si plec spre EA..spre Cami dupa cum se recomanda..whatever..ajung in zona, sun din nou (observ ca raspunsese colega ei) si imi da sa vorbesc cu cami..o voce cam obosita groasa, parca de rromanca..in fine zic sa urc ca daca e rromanca poate intru cu alta colega. urc la etajul X unde gasesc pe domnioara in usa (usa larg deschisa) frumoasa,bruneta, micuta, cu pielea alba, imbracata cu o rochie mulata parca de latex.Intram in camera de nebuneli..o camera naspa rau..ca lungime are 1.5/4.5 metrii (de latime sunt sigur de lungime nu pot garanta )..imi pune un prosop alb pe canapeaua mica cat latimea peretelui..imi sp sa ma fac comod si incepe cu cativa pupici (nu FK) si se pune la un oral protejat.tipa e finuta lipicioasa vorbeste frumos chiar putin pervers. mi-a placut mai ales k e miniona (aviz amatorilor)Trecem dupa oralul care a durat cam 2 minute la un normal unde am cam rupt-o cu marimea si grosimea ciocanului ) fiind si canapeaua mica ne-am pus in toate pozitiile.am ajuns pana si pe jos ..m-am amuzat teribil..nu mai putea...s-a si udat putin..dar la un momentdat mi-a taiat chefu..cica..au cam trecut 15 minute...la care intrebarea fireasca a fost: "pey nu ai spus 30 minute?!" la care ea "nu..e 15 minute..dar hai ca te mai las 5" WHAT THE FUCK?! ca sa nu plec neterminat ma chinui putin, strang din dinti, dau mai tare fara mila si termin..imi da servetele umede intre timp vine o colega acolo sa o ajute la curatenie, se plange colegei cica "uita-te la el cat de mare e, m-a rupt nu mai pot" ma apuca rasu. cel mai important e k pana sa termin se auzea voci de barbati in hol.cand m-am descaltat la intrare la fel erau adidasi de barbati.la iesire dupa ce am terminat q domnisoara l-am vazut pe unu in usa. zic "hai k asta e un confrate curvar isi asteapta randu". il salut dau sa ma incalt si aud k o intreapa pe tipa dak i-am facut ceva..a intrebat-o chiar de 2 ori daca i-am facut ceva...intre timp ea ii zice k nu mai mai sa se jure pe piele de broasca ca nu i-am facut nimic..era pestele care era in acelasi timp sotul sau iubitul sau dracu stie.m-am panicat putin ma gandeam k nu mai ies de acolo mai ales k dupa voce erau 3 barbati in casa care nu erau la futut k radeau impreuna cu colegele.. am plecat repede fara sa mai ma uit inapoi...plm..per total a fost o experienta ok..o sa mai ma duc si la colegele ei dar e nasol cu pestii. nu sunt agresivi dar plm..e deranjant sa fie acolo si sa si arate ca sunt pesti.omu mi-a zis respectuos la final "salut" dar plm ..nu e ok. GFE: 9Oral: 5 pt ca a fost protejatnormal: 10 ne-am futut in toata camera )) si in plus e miniona, stramta si buna cu piele finaLocatia: 5.camera mica nu ai loc sa futi si nici nu poti fute pe o canapea care nu se extinde..pret: 50 de hartii a cate 1 leu fiecare.timpul de futai teoretic e 30 minute practic e cat vrea pizda eiFileul de somon: 10 pentru faptul ca a salutat, 4 ca a fost in locatie. Daca am uitat ceva imi spuneti.Ma ca experienta nu e rea.Merge super pentru o descarcare..As fi facut o recenzie 100% pozitiva pentru faptul k a fost lipicioasa si ascultatoare dar m-a dereanjat prezenta acelor baieti acolo.si repet: nu erau la futut ca stateau la caterinca cu fetele.. 3
daniel m Reputație: 34 Postat Noiembrie 28, 2014 Postat Noiembrie 28, 2014 Am ajuns pe la cami dar nu pot sa confirm decat partial parerile anterioare.Cami e frumusica, mie mi s-a parut mai degraba satena decat bruneta, mignona, cu ochi verzi. Insa e greu de spus cum e fiindca in camera de actiune, extrem de mica, cu o saltea pe jos si cam atata, ca loc de altceva oricum nu prea mai e, nici lumina nu e, asa ca pe cami am vazut-o mai mult la plecare, pe hol.Locatia, usor accesibila, e impresionant de profesionista, cu tapet rosu si cu tablouri erotice pe pereti. Pare un loc bine pregatit pentru asa ceva, doar firma ii mai lipseste. Altminteri, totul e foarte profesional aranjat.Cami e frumusica dar cam obraznicuta. Chiar cu un usor tupeu. Nu e deloc amabila, aproape ca a trebuit sa ma rog de ea sa se aseze intr-o pozitie care sa imi permita sa o admir. A trecut imediat la oral, fara nicio introducere, si a protestat la orice schimbare de pozitie pe care am incercat-o.Si la venire si la plecare, in antecamera, am dat nas in nas cu o colega de lucru cu o constitutie mai solida.Nu am stat mai mult de 20 min, o descarcare rapida, de 50 RON. 4
after1 Reputație: 146 Postat Noiembrie 30, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 30, 2014 Si la venire si la plecare, in antecamera, am dat nas in nas cu o colega de lucru cu o constitutie mai solida. si tu te-ai speriat de aia ? colegele is urate din cate am vazut.numai cami merita pt o descarcare rapida.dar mai bine mai puneti 10-20 lei si gasiti ceva mai bun
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum