Sari la conținut

Marean no. 1.. intre impostor si sluga

Postări Recomandate

• Oras:B
Postat

Si de la nebunul forum-ului pt Ameliaaaaaaaaaaaa...

Pana la urma cine este nebunul? Sandilaule, chiar nu îți dai sema cum reacționezi?/ești inconfundabil, chiar si aici trebuie sa ai o anumită onoare. Tu nu o sa o ai niciodată datornicule!
  • Like 1
  • Minus 3
Postat

E pus bine,preia Alexandru96-69 cazul =))

Ai preluat-o tu bag de seama, nu mai am loc de tine ... taca'!

• Like 1
  • Minus 3
  • Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland
Postat

Voi știți de la ce vine sandilău? =))

Tre' sa ghicim sau sa cumparam raspunsul cu puncte? =))

• Oras:in aer
  • Oras:in aer
Postat

Adică asta ești viteazule?

Tristule,agramatule,sandilaule,nebunul forum-ului,plm....nici nu stiu cum sa te mai gratulez =)) inchide ca te sun eu =))

• Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
  • Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
Postat

Mareaneee te.am găsit. ...:)))

post-3169-0-22563900-1412886773_thumb.jpeg

• Like 3
  • Minus 1
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

Tre' sa ghicim sau sa cumparam raspunsul cu puncte? =))

Tre' să ghiciți dar .... vă zic :))

San dilo = ești prost, în țigănească

• Like 1
Postat

Tre' să ghiciți dar .... vă zic :))

San dilo = ești prost, în țigănească

Te-am punctat! Nu neaparat pentru raspuns, ci pentru finete. ;)

• Like 1
  • Telefon: amada.bdsm
  • Oras:Bucuresti
Postat

Sincer, ma cunosc cu foarte multi din utilizattorii acestui forum. In ultima vreme constat insa ca este un suflu nou. Nenea mareane, te-ai înhăitat cu un datornic, te înțeleg, ești mai tânăr dar nu este o scuza sa te lansezi in discuții despre care nu ai habar. Ești un bididiu, sarac din orice pdv, chiar nu meriti atenție! Picoane, am greșit amândoi in pana mea, te rog sa te gândești la ce ți-am spus. Asta intre noi! Revenind la subiect, Mareane, marsh in pula lui xo-xo, macar aici ca daca te dam in pula noastră ai belit-o! Nenea Mareane, nu ai personalitate, ești un nimeni. Vino cu ceva nou ca sa fi băgat in seama " no name". Marsh ma in pula mea după un clasic care...

Nu am citit raspunsurile, pun pariu ca reactia a fost aceeasi, doar s-a exprimat altfel...

Nu esti nebun, doar prost.

Futacios M, cu parere de rau, ai pus stacheta prea sus...

Postat

Cum așa?

Ăsta a fost și diagnosticul meu.

:laugh2

Corect, de ce ai starni un om care are cu ce... :laugh2

:hug1

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Mareaneee te.am găsit. ... :)))

:laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 2
  • Oras:bucuresti
Postat

ok..am lipsit prea mult..

Cine-i marean ...cine-i advanced? 

Advanced e Alexandru....puncte puncte?

• Oras:b
  • Oras:b
Postat

:laugh2

Corect, de ce ai starni un om care are cu ce... :laugh2

:hug1

prefer sa starnesc un om care are cu ce.

cum pe aici i-am teminat pe aia care aveau cu ce, fie ma mut, fie iau clasamentul de la coada spre varf.

ceea ce am si facut. primul pe lista, "san dilo" :)

Postat

Pe acest subiect, este ultima mea postare

Advanced despre tine am auzit lucruri bune

Pe Ma rian il cunosc personal

Daca ar fi sa trag concluzii, as spune asa: desi despre tine advanced am auzit lucruri bune, da-mi voie sa fiu de acord cu Marian, pt ca pe el l-am cunoscut personal, si pot spune ca Marian cel de pe forum nu este Marian cel din viata de zi cu zi

Atat te rog, inainte de a face afirmatii, incearca sa cunosti omul

• Like 1
Postat

Si nu in ultimul rand, in bunul mers al stilului nostru, ia nu nu va mai luati ma de Marian cei care nu-l cunoasteti! Ma doare fix in pula ca sunt banat, dar cei care nu-lcunoasteti taceti in plm mea

• Like 2
Postat

Fratilor, de care Marean e vorba? De Vanghelie, nu-i asa? In cazul asta sa il fhut intre dinti si sa imi suga penisul dinspre partea groasa spre partea subtire idiotu naibii ca din cauza lui am gropi in strada si noaptea nu e lumina. Sa i o fut pe Oana Mizil cu coada de la matura si pe el sa-l fut in urechi de bou sadea! Daca e alt Marian, scuze, nu am nimic cu el, sa traiasca daca e om bun si sa ne lase in pula mea daca e malefic...am zis! :laugh2

• Oras:Mamaia
  • Oras:Mamaia
Postat

Pe acest subiect, este ultima mea postare

Advanced despre tine am auzit lucruri bune

Pe Ma rian il cunosc personal

Daca ar fi sa trag concluzii, as spune asa: desi despre tine advanced am auzit lucruri bune, da-mi voie sa fiu de acord cu Marian, pt ca pe el l-am cunoscut personal, si pot spune ca Marian cel de pe forum nu este Marian cel din viata de zi cu zi

Atat te rog, inainte de a face afirmatii, incearca sa cunosti omul

Esti tu sigur de afirmatia ta ? " inainte de a face afirmatii, incearca sa cunosti omul"

La o simpla analiza pe textul fiecaruia poti sa-l cataloghezi foarte usor - sa nu crezi tu ca in viata reala o persoana este altfel fata de persoana lui virtuala. Daca aici are nevoie doar de un simplu inbold (un mic text, o fraza) pentru a da drumul jignirilor sunt convins ca si afara va ceda destul de repede si isi va da arama pe fata.

Eu personal nu vreau sa cunosc cam pe nimeni de pe forumul asta. Exista doar cateva exceptii ( aici as putea sa ma intereseza o discutie cu toti cei care fac recenzii cat decat elaborate fara sa jignesca, chiar daca experientele lor nu au fost chiar placute, cu toti ce care au simt al umorului in povestire si nu folosesc cuvinte triviale in postarile lor)

Oamenii care dau dovada de bun simt in postarile lor sunt sigur ca si inafara mediului virtual sunt niste persoane cu care ai putea sa relationezi

• Like 6
  • Minus 5

Postat

Eu personal nu vreau sa cunosc cam pe nimeni de pe forumul asta.

Nici noi pa tine BA!  :rax2

Oamenii care dau dovada de bun simt in postarile lor sunt sigur ca si inafara mediului virtual sunt niste persoane cu care ai putea sa relationez

Exsita si exceptii...

Totusi..ca fapt divers...Am auzit ca Xoxo nu e una.

Am auzit ca este exact ca pe forum...

Recte : " Bat si fut ca masina de cusut" 

Are centaurii lui! 

El insusi este un centaur...fin..si discret!

Am auzit ca poate sa futa doua curve cu aceeasi pula in acelasi timp! 

Am auzit ca unul odata s-a luat de Xoxo pe forum. A fost banat la 0,1 secunde dupa! 

Dar na..multe sunt legendele  care circula despre Xoxo...zic si eu ce-am auzit...

AM ZIS! :blushing2

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.