advanced Reputație: -2693 Postat Octombrie 15, 2014 Oras:B Oras:B Autor Postat Octombrie 15, 2014 Tu nu intelegi un lucru ....... nu cunosc personal pe cei de mai sus (cu exceptia lui futacios , pe care l-am vazut o singura data)Baietii nu au sarit in ajutorul meu ........te-au atacat pe tine pentru atitudinea pe care o ai.Vad ca ieri si azi esti schimbat , sigur te simti bine ? Eu da, tu .. ai probleme grave,singur nu faci fata, ești un cacat! Ai rabdare, te vor ataca si pe tine .. oooo meriti milogule! Sincer,ma pish pe tine si dimineața si la prânz si seara sluga. Sa nu uit, ai ajuns in vama anul asta milogule? 2 2
advanced Reputație: -2693 Postat Octombrie 15, 2014 Oras:B Oras:B Autor Postat Octombrie 15, 2014 FLQ, decât gunoaie ca tine, mai bine in pădure nene. Păcat ca acolo nu am loc de gunoaie ca tine!Scuze, am postat din greșeală dar s-a nimerit ... javra!!!
advanced Reputație: -2693 Postat Octombrie 15, 2014 Oras:B Oras:B Autor Postat Octombrie 15, 2014 lovitura dupa lovitura.advanced, mancati-ash eu pe-a ta, daca te pierd si pe tine, s-a terminat distractia. hai, da repede o erata si specifica ca "ma duce mintea in debara" ca simt cum mi se aburesc ochii, ca cand a murit patrocle...vorba unu prieten din copilarie "eli, eli, lama sabactani?"Ce ai făcu mah, ai scăpat din debara gunoiule. De ce pula mea nu recunoști ca am fost la fata, am vrut sa arunc ceva la gunoi si când colooo, am dat de tine fraiere!
Vizitator FLQ Reputație: 0 Postat Octombrie 15, 2014 Postat Octombrie 15, 2014 Măi pizdule, intrasem in panica. Te iei de toata lumea si pe mine nu ma bagai deloc in seama. Nu inteleg de ce te ataci. Nu esti avocat si oricum nu poti sa te descurci singur. Ai nevoie de ajutor.
advanced Reputație: -2693 Postat Octombrie 15, 2014 Oras:B Oras:B Autor Postat Octombrie 15, 2014 Măi pizdule, intrasem in panica. Te iei de toata lumea si pe mine nu ma bagai deloc in seama.Cum spuneam, ești jalnic! Nu merita sa pun suflet fata de gunoaie ca tine. AM PRIETENI PUTINI DAR ... ADEVARATI! Spre deosebire de tine, așa "idiot" cum ma consideri tu si toate gunoaiele, îți garantez, sunt mult peste nivelul tau. Ma pish pe tine si marsh la "prietenii" tai, aka barbugiu, aristocratu' pulii si măream neam de sluga, precum si alte gunoaie de aceiași teapa! Imi este greu sa cred ca nu înțelegi ce spun, cu. atât mai mult cu cat la un moment, reprezentai altceva. Acum, ești un troll ordinar!
futacios_man Reputație: 6008 Postat Octombrie 15, 2014 Oras:b Oras:b Postat Octombrie 15, 2014 pfff, slava domnului!!!si-a revenit "san dilo"-ul.deci tineti minte, la 12 ziua ia medicamentele, si efectul tine cam pana in jur de ora 17. Ce ai făcu mah, ai scăpat din debara gunoiule. De ce pula mea nu recunoști ca am fost la fata, am vrut sa arunc ceva la gunoi si când colooo, am dat de tine fraiere! mi-aduc aminte faza, dar ca de obicei, esti putin cetzos in amintiri.Eram la Amelia, facusem cu ea trenuletul si un "dirty sanchez", si cand sa ies, erai tu la usa, ca de obicei, plangand sa te lase sa-i sugi ob-ul.Cand m-ai vazut, ai sarit la mine sa-mi sugi pula, motivand ca fusese in pizda Ameliei si in felul asta aveai dreptul si datoria s-o bagi in gura.Protestele mele cum ca facusem totul proteja nu au facut decat sa te excite, si cu bale la gura ai inceput sa ma desfaci la blugi.Panicat, am fugit in bucatarie.Tu, dupa mine.Si finalmente, m-am ascuns in debara, dar degeaba, ai spart usa si m-ai supt cu forta.Daca ar fi sa dau o nota, obiectiv, ai merita un 9, cu un punct in plus pentru cim si swallow.Deci da, amintirea ta cu debaraua e reala, doar ca nu iti amintesti de ce eram acolo.Te pup.Cu pula.Ca va stiti. 3
advanced Reputație: -2693 Postat Octombrie 15, 2014 Oras:B Oras:B Autor Postat Octombrie 15, 2014 Futăcios", ai uitat!? Eram cu Ade.... si ai sărit tu din debara! In loc sa ii dau ei muie, am sunat BGS si ți-au dat aia muie, te-ai futut in curul ala mare si grass de plângeai sa ii opresc. Scuza-ma, nu am putut, muia o ceri singur si la cat de homalău ești, nu te pot încurca. Ai doua placeri, sa ți-o tragi in debara in palma si sa împroști cu venin! Te mai țin palmele labagiule?
futacios_man Reputație: 6008 Postat Octombrie 15, 2014 Oras:b Oras:b Postat Octombrie 15, 2014 ," Futăcios", ai uitat!? Eram cu Ade.... si ai sărit tu din debara! In loc sa ii dau ei mie, am ! mat BGS si ți-au dat aia muie, te-ai futut in curul alanmare si grass de plângeai sa ii opresc. Scuza-ma, nu pot, muia ta o. cere si la cat de hojmalău ești, nu te pot încurca. Ai doua placeri, sa ți-o tragi in debara si sa împroști cu venin! Te mai țin palmele labagiule?esti aproape ilizibil.e normal, probabil ca esti intr-o stare de surescitare mentala deosebita, data de amintirea pulii mele.nu am inteles ce ai vrut sa zici, o sa-l sun pe patrick82 sa-mi traduca el.a, stai, patrick e ocupat cu amelia.tu, cu manuela.asa-i viata.iti da la muie.tie.ca meriti.ca esti prost.prostule.
futacios_man Reputație: 6008 Postat Octombrie 15, 2014 Oras:b Oras:b Postat Octombrie 15, 2014 Ai doua placeri, sa ți-o tragi in debara aia cu debaraua de la tine o am, nebunule, tu m-ai initiat in datul muii in debara. esti in stare sa scoti ceva original, sau imi pierd timpul cu tine?
indubitabil Reputație: 2178 Postat Octombrie 15, 2014 Oras:----------- Oras:----------- Postat Octombrie 15, 2014 Nu-l mai bateti pe advanced, ma intristez. saracul ce nerod e. încă nu are argumentul pus în aplicare, va fi.... from Gizăs with love, pentru toți "mareanii"....care mai rămân în viață, peste 15 ani ("Voi pleca privirea trufașă a omului") https://www.youtube.com/watch?v=iDYDxNWrLhw
advanced Reputație: -2693 Postat Octombrie 15, 2014 Oras:B Oras:B Autor Postat Octombrie 15, 2014 Măi pizdule, intrasem in panica. Te iei de toata lumea si pe mine nu ma bagai deloc in seama.Nu inteleg de ce te ataci. Nu esti avocat si oricum nu poti sa te descurci singur. Ai nevoie de ajutor.Se poate sa am nevoie de ajutor, nu insa mai mult ca tine gunoiule. Stiu ca am prieteni putini dar adevărați. Oricine poate observa ce gunoaie sunt cu adevărat pe aici!
Vizitator FLQ Reputație: 0 Postat Octombrie 15, 2014 Postat Octombrie 15, 2014 Dom' avocat, nu cunosc pe nimeni din cei enumerati de tine. Nu stiu daca-s buni sau rai, dar cu siguranta nu au probleme la ' mansardă' ca tine. Degeaba ai cinstit lumea si ai dormit cu altu in pat. Nu e nevoie sa mi te laude cineva, se vede ca ai gaură in plafon. Parlitule, ti ai luat, mă, iphone plus? Poate nimeresti si tu literele.
futacios_man Reputație: 6008 Postat Octombrie 15, 2014 Oras:b Oras:b Postat Octombrie 15, 2014 Se poate sa am nevoie de ajutor, nu insa mai mult ca tine gunoiule. Stiu ca am prieteni putini dar adevărați. Oricine poate observa ce gunoaie sunt cu adevărat pe aici! ba boule, aia cu halate albe care incearca sa te ajute nu-s prietenii tai, tampitule.sunt doctori si brancardieri, vita.la Socola nimeni nu are prieteni.Doar pacienti.oameni ca tine.pacat ca prostia nu are tratament, erai bun de cobai.chintesenta de prostie care esti tu chintesenta.hahalero! 3
advanced Reputație: -2693 Postat Octombrie 15, 2014 Oras:B Oras:B Autor Postat Octombrie 15, 2014 Dom' avocat, nu cunosc pe nimeni din cei enumerati de tine. Nu stiu daca-s buni sau rai, dar cu siguranta nu au probleme la ' mansardă' ca tine. Degeaba ai cinstit lumea si ai dormit cu altu in pat. Nu e nevoie sa mi te laude cineva, se vede ca ai gaură in plafon. Parlitule, ti ai luat, mă, iphone plus? Poate nimeresti si tu literele.Domn' labagiu, poate îți aduci si tu aminte cine erai cândva! Probleme la mansarda, toți avem dintr-un fel sau altul. Ma idiotule, modul in care răspunzi la provocări dovedește ca ești defect rău de tot! Joci murdar ca de obicei. Nu am iphone si nu ma fut in cur ca tine. Probleme la mansarda? Poate ca am, răspund unor mizerabili ca tine. Cu toate astea, ce scrieti voi ramane. Vezi definitia troll, vezi postarile voastre, va incadrati perfect.Euflo este o amintire plăcută, tu ești un gunoi nebun!
indubitabil Reputație: 2178 Postat Octombrie 15, 2014 Oras:----------- Oras:----------- Postat Octombrie 15, 2014 marean e diavolu, avocatu femeilor fătătoare de....olimpici (elite), își simte sfârșitu (propriei lumi), era nebun din naștere, acum e complet nebun, dar vrea să moară ...liniștit, în patul lui, ca Iliescu Iosif Visarionovici Stalin...NU SE POATE! (adică se poate, în secunda 1, dar în secunda doi, trezirea, în Iad - "Omului i s-a dat o singură viață, după care vine judecata") https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/v/t1.0-9/10730862_780915048640133_120804378042895693_n.jpg?oh=7bb1f9f9002fb921794284200bc3e950&oe=54BD0E35
advanced Reputație: -2693 Postat Octombrie 15, 2014 Oras:B Oras:B Autor Postat Octombrie 15, 2014 ba boule, aia cu halate albe care incearca sa te ajute nu-s prietenii tai, tampitule.sunt doctori si brancardieri, vita.la Socola nimeni nu are prieteni.Doar pacienti.oameni ca tine.pacat ca prostia nu are tratament, erai bun de cobai.chintesenta de prostie care esti tu chintesenta.hahalero!De unde știi avortonule, ai scăpat de la Socola. Înțeleg ca te pricepi! Electrocutat trist si labagiu!. Sa înțeleg ca in tâmpenia ta, din pacient te-ai transformat in medic? Marsh bhai handicapat de cacat ce ești. O aducem pe Ade .. pe aici sa spună ca nu i-ai plătit chirie pe debara gunoiule? Ptiu, piaza rea ce ești! Bai proasta popii, ești inconștient, mancati-ai mărgelele alea pe care le numești ... aie! Nu poți spune nici tu tot cuvântul ca nu ai așa ceva muie!
indubitabil Reputație: 2178 Postat Octombrie 15, 2014 Oras:----------- Oras:----------- Postat Octombrie 15, 2014 @advanced ai fost r(ț)u©gat să nimerești tastele :laugh2 :laugh2
indubitabil Reputație: 2178 Postat Octombrie 15, 2014 Oras:----------- Oras:----------- Postat Octombrie 15, 2014 De unde știi avortonule, ai scăpat de la Socola. Înțeleg ca te pricepi! Electrocutat trist si labagiu!. Sa înțeleg ca in tâmpenia ta, din pacient te-ai transformat in medic? Marsh bhai handicapat de cacat ce ești. O aducem pe Ade .. pe aici sa spună ca nu i-ai plătit chirie pe debara gunoiule? Ptiu, piaza rea ce ești! Bai proasta popii, ești inconștient, mancati-ai mărgelele alea pe care le numești ... aie! Nu poți spune nici tu tot cuvântul ca nu ai așa ceva muie! mai ușor REBUT GENETIC că te dai de gol tot cu același repertoriu 1
advanced Reputație: -2693 Postat Octombrie 15, 2014 Oras:B Oras:B Autor Postat Octombrie 15, 2014 mai ușor REBUT GENETIC că te dai de gol tot cu același repertoriu tata, vezi-ti de ale tale nene , te rog!
futacios_man Reputație: 6008 Postat Octombrie 15, 2014 Oras:b Oras:b Postat Octombrie 15, 2014 esti in stare sa scoti ceva original, sau imi pierd timpul cu tine? De unde știi avortonule, ai scăpat de la Socola. Înțeleg ca te pricepi! Electrocutat trist si labagiu!. Sa înțeleg ca in tâmpenia ta, din pacient te-ai transformat in medic? Marsh bhai handicapat de cacat ce ești. O aducem pe Ade .. pe aici sa spună ca nu i-ai plătit chirie pe debara gunoiule? Ptiu, piaza rea ce ești! Bai proasta popii, ești inconștient, mancati-ai mărgelele alea pe care le numești ... aie! Nu poți spune nici tu tot cuvântul ca nu ai așa ceva muie! esti jalnic.efectiv nu te ajuta creierul sa vi cu ceva nou.e incredibil cat de limitat esti.mai mult ca sigur ca nu poti sa mesteci guma si sa mergi in acelasi timp.am avut caini mai inteligenti si mai diversificati in exprimare decat tine.cum plm sa se uite o femeie la tine atunci cand de la primele cuvinte o scarbesti.iar mi s-a facut lehamite.pune mana si mai citeste niste carti.te fac neprost. https://www.youtube.com/watch?v=s1eUO6u3RN4
indubitabil Reputație: 2178 Postat Octombrie 15, 2014 Oras:----------- Oras:----------- Postat Octombrie 15, 2014 tata, vezi-ti de ale tale nene , te rog! femeile nu se fac intre ele degetoaice, care e statisfactia ta sa-i faci pe altii labagiu? esti femeie? REBUT GENETIC? hm? converseaza, ca vine vremea cand o stai in chinuri 1
futacios_man Reputație: 6008 Postat Octombrie 15, 2014 Oras:b Oras:b Postat Octombrie 15, 2014 femeile nu se fac intre ele degetoaice, care e statisfactia ta sa-i faci pe altii labagiu? esti femeie? REBUT GENETIC? hm? converseaza, ca vine vremea cand o stai in chinuri :laugh2 :laugh2nu credeam ca o sa fac asta vreo data dar: +1 daca indubitabil si-a dat seama cum e "san dilo", e clara treaba.my work here is done
Aristocratu' Reputație: 71 Postat Octombrie 15, 2014 Oras:in aer Oras:in aer Postat Octombrie 15, 2014 "Succesuri" la prieteni precum barbugiu, aristocratu', etc.Vezi ca-ti bag pula pe gat 'ec-dui'.....' te-n sloboz sa te bata ca n-ai fost la pizda cu mine,sandilaule Eu da, tu .. ai probleme grave,singur nu faci fata, ești un cacat! Ai rabdare, te vor ataca si pe tine .. oooo meriti milogule! Sincer,ma pish pe tine si dimineața si la prânz si seara sluga. Sa nu uit, ai ajuns in vama anul asta milogule? Tu vorbesti maaah,batu-te-ar cacatu' sa te bata??? Zic sa te pisi pe tine si sa dai vina pe noi FLQ, decât gunoaie ca tine, mai bine in pădure nene. Păcat ca acolo nu am loc de gunoaie ca tine!Scuze, am postat din greșeală dar s-a nimerit ... javra!!! Si prost si repetitiv,cum e mai rau Tu te citesti? iti intelegi scrisul?Ce ai făcu mah, ai scăpat din debara gunoiule. De ce pula mea nu recunoști ca am fost la fata, am vrut sa arunc ceva la gunoi si când colooo, am dat de tine fraiere! Maaah fixistule,schimba in pulili noastre CD-ul ca ne-ai turbat de cap....SORICARULE! marsh la "prietenii" tai, aka barbugiu, aristocratu' pulii si măream neam de sluga, precum si alte gunoaie de aceiași teapa! Imi este greu sa cred ca nu înțelegi ce spun, cu. atât mai mult cu cat la un moment, reprezentai altceva. Acum, ești un troll ordinar!Cum am spus-o si mai sus,ca sa fii tu linistit,ia-ne in gura de la jumate' aia cu debaraua de la tine o am, nebunule, tu m-ai initiat in datul muii in debara. esti in stare sa scoti ceva original, sau imi pierd timpul cu tine? Clar! mai ușor REBUT GENETIC că te dai de gol tot cu același repertoriuTraiasca Ingineru' !!! 1
purist Reputație: 71 Postat Octombrie 15, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 15, 2014 Despre ce e vorba?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum