tendoi Reputație: -550 Postat Martie 4, 2015 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat Martie 4, 2015 Raspunde la intrebarea asta: Cum este iarba in IOR ? A- udaB- calcataC -verdeD- cam scumpa 2 3
? ec ed Reputație: -439 Postat Martie 4, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Martie 4, 2015 Raspunde la intrebarea asta: Cum este iarba in IOR ? A- udaB- calcataC -verdeD- cam scumpaUnde te-am bagat in seama, pe topic-ul asta?... ca nu vad! 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 5, 2015 Postat Martie 5, 2015 Pune alta intrebare, ca nu stiu adevarul absolut. ...intrebarea asta trebuia sa i-o pui lui picon! Pot raspunde soft, gen ca ingineru', iar de explicat detaliat nu am s-o fac, ca-i nebun, oricum nu intelege nimic,decat ce vrea.Daca se pune răspunsul, pot nominaliza? Daca Ioana iti promite ca se face femeie de casa ( face mancare , spala , calca , creste copiii , d'astea) ai lua-o de nevasta ? 1
? ec ed Reputație: -439 Postat Martie 5, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Martie 5, 2015 Daca Ioana iti promite ca se face femeie de casa ( face mancare , spala , calca , creste copiii , d'astea) ai lua-o de nevasta ? Nu, nu, nu! ...m-ai luat la misto, cu intrebarile astea. Nominalizarea mea pentru a&p este @advanced!Te-am simtit ca vrei sa joci, ce alegi, a sau p?
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 5, 2015 Postat Martie 5, 2015 Nu, nu, nu! ...m-ai luat la misto, cu intrebarile astea. Aveam impresia ca este o fata care promite 2
? ec ed Reputație: -439 Postat Martie 5, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Martie 5, 2015 Aveam impresia ca este o fata care promite Ea promite mult, dar nu as lua-o de nevasta...prefer sa raman asa, un simplu indragostit!
paznicul Reputație: 123 Postat Martie 5, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 5, 2015 nea Picon, merci bre pentru teorema.1+1=3.mi-a aratat-o profu de mate intr-a 10-a si la care am zis ca se poate, m-a facut nebun.acum pot sa le dau cu monitoru in cap celor care nu ma cred.
advanced Reputație: -2693 Postat Martie 5, 2015 Oras:B Oras:B Postat Martie 5, 2015 Nu, nu, nu! ...m-ai luat la misto, cu intrebarile astea. Nominalizarea mea pentru a&p este @advanced!Te-am simtit ca vrei sa joci, ce alegi, a sau p? adevarul intotdeauna, dar te rog cand imi adresezi intrebarea sa fii lucid
? ec ed Reputație: -439 Postat Martie 5, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Martie 5, 2015 adevarul intotdeauna, dar te rog cand imi adresezi intrebarea sa fii lucid Stai linistit, ca si in fumuri sunt mai lucid decat tine, nu este o problema luciditatea, stai linistit! Deci, aveam multe intrebari pentru tine...daca inca o mai iubesti pe Amalia, daca inca il mai urasti pe Patrick, daca te simti singur singurel, etc...dar am sa te intreb asta: Este adevarat ca in viata reala, cat si cea virtuala,ai probleme in a aborda o femeie,si pentru ca ai problema asta, iti ineci amarul,zilnic,in fie bautura, fie pastilele depresive? Cheers! 2
advanced Reputație: -2693 Postat Martie 5, 2015 Oras:B Oras:B Postat Martie 5, 2015 Stai linistit, ca si in fumuri sunt mai lucid decat tine, nu este o problema luciditatea, stai linistit! Deci, aveam multe intrebari pentru tine...daca inca o mai iubesti pe Amalia, daca inca il mai urasti pe Patrick, daca te simti singur singurel, etc...dar am sa te intreb asta: Este adevarat ca in viata reala, cat si cea virtuala,ai probleme in a aborda o femeie,si pentru ca ai problema asta, iti ineci amarul,zilnic,in fie bautura, fie pastilele depresive? Cheers!Nu am iubit-o pe Amalia asa ca nu am de ce sa o mai iubesc inca. Asta a fost scorneala unor rau voitori la care au pus botul "fraierii" ca tine. De urat, nu urasc pe nimeni, este un sentiment injositor. Da este adevarat, ma enervez mai repede dar imi trece si mai repede si nu port ranchiuna. Atat in viata reala, cat si in cea virtuala, nu am avut si nu am probleme in a aborda o femeie.Nu am "amar" zilnic, am o viata frumoasa si implinita, sunt inconjurat de oameni frumosi, asa ca nu am ce sa "inec". Alcool nu consum deloc, cat despre antidepesive nu se pune problema.Cele de mai sus pot fi confirmate de cei care ma cunosc cu adevarat. Cat despre intrebarile tale, este evident ca sunt puse cu rea credinta. Din pacate pentru tine, observ ca nu prea poti gandii cu propria-ti minte si te lasi influentat de anumiti cacanari. Sau este de vina .... iarba? Mai lucid decat mine, sincer nu ai cum sa fii. 3 2
tendoi Reputație: -550 Postat Martie 5, 2015 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat Martie 5, 2015 alexandru,ai posibilitatea sa-l nominalizezi pe dece? si sa-i pui intrebarea sau provocarea pe care o doresti, daca accepta, bineinteles ( a se citi= are coaie) ))
advanced Reputație: -2693 Postat Martie 5, 2015 Oras:B Oras:B Postat Martie 5, 2015 alexandru,ai posibilitatea sa-l nominalizezi pe dece? si sa-i pui intrebarea sau provocarea pe care o doresti, daca accepta, bineinteles ( a se citi= are coaie) ))nu are rost oly, acceptand nominalizarea lui, am acceptat provocarea la adevar. Nu stiu daca o sa inteleaga ceva pentru ca se pare ca este ca de obicei afumat si face parte din categoria celor care "detin" adevarul absolut.
tendoi Reputație: -550 Postat Martie 5, 2015 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat Martie 5, 2015 Ntz, de ce este baiat bun, eu sunt convins de asta.Na, ca vrea si el sa se dea mare la fete, il inteleg ca este tanar ))) Mai lasa si tu de la tine, cum s-ar zice : " lasati tinerii sa faca ce vor". PS. Daca nu vrei pe el, nominalizeaza pe altcineva.... 1 3
advanced Reputație: -2693 Postat Martie 5, 2015 Oras:B Oras:B Postat Martie 5, 2015 Ntz, de ce este baiat bun, eu sunt convins de asta.Na, ca vrea si el sa se dea mare la fete, il inteleg ca este tanar ))) Mai lasa si tu de la tine, cum s-ar zice : " lasati tinerii sa faca ce vor". PS. Daca nu vrei pe el, nominalizeaza pe altcineva....acum ma gandesc oly.
? ec ed Reputație: -439 Postat Martie 5, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Martie 5, 2015 Nu am iubit-o pe Amalia asa ca nu am de ce sa o mai iubesc inca. Asta a fost scorneala unor rau voitori la care au pus botul "fraierii" ca tine. De urat, nu urasc pe nimeni, este un sentiment injositor. Da este adevarat, ma enervez mai repede dar imi trece si mai repede si nu port ranchiuna. Atat in viata reala, cat si in cea virtuala, nu am avut si nu am probleme in a aborda o femeie.Nu am "amar" zilnic, am o viata frumoasa si implinita, sunt inconjurat de oameni frumosi, asa ca nu am ce sa "inec". Alcool nu consum deloc, cat despre antidepesive nu se pune problema.Cele de mai sus pot fi confirmate de cei care ma cunosc cu adevarat. Cat despre intrebarile tale, este evident ca sunt puse cu rea credinta. Din pacate pentru tine, observ ca nu prea poti gandii cu propria-ti minte si te lasi influentat de anumiti cacanari. Sau este de vina .... iarba? Mai lucid decat mine, sincer nu ai cum sa fii. Ma asteptam la `raspunsurile` astea,din partea ta...o arzi diplomatic exact cand nu e cazul,cand macar la jocul asta s-ar zice ca ar trebui sa fii sincer! Nu m-am luat dupa rau voitori,ma descurc destul de acceptabil si singur,a fost de-ajuns sa vad cateva postari de-ale tale,referitoare la Amalia,la Patrick,la toata lumea pe care o luai la pula din `seniL`.Prieteni pot confirma ce faci tu cand esti cu ei,dar nu cred ca pot confirma ceva ce se petrece in intimitatea ta...nu zic ca nu esti un ok in realitate,dar poti juca teatru fals,plus ca au fost prea multe tastaturi stricate,mult prea multe.Nu intrebarile mele au fost puse cu rea credinta,cu rea credinta sunt postarile tale la adresa mea,unde in fiecare dintre ele scrii ba ca-s drogat,ba ca-s aurolac,ba de iarba...si faci toate astea pentru ca nu obisnuiesti sa ai argumente plauzibile,cateodata nu ai deloc,capul fiindu-ti invaluit de ura mai mereu...nu mai scrie de ceva ce nu ai habar,te rog,fiindcacrezica ataci,cand tu habar nu ai daca in momentul de fata este senin cerul,sau putin inorat...de obiectiv ce zici?il respectii fiindca fumeaza? Nu sunt adeptul adevarului absolut,respect si voi respecta mereu valoare unui om,dar nu pot respecta oameni ca ine,pur si simplu nu am cum...fiindca nervozitate,nebunie,mustar...si o da,nu ca sunt eu mai lucid,multi-aproape toti),de pe forum-ul asta,sunt mai lucizi decat tine.Sincer,sincer! 4
? ec ed Reputație: -439 Postat Martie 5, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Martie 5, 2015 Na, ca vrea si el sa se dea mare la fete, il inteleg ca este tanar ))) Daca voiam sa ma dau mare,ma si futeam,doar nu ma dau mare la fete,si de futut nimic,nu?Laba nu este mereu o solutie,oly! Eu cred ca scrii despre mine dar sunt chestii pe care le traiesti chiar tu,cum ar veni,te vezi pe tine prin mine,la modul eronat...as putea spune ca-i ciudat! 2
tendoi Reputație: -550 Postat Martie 5, 2015 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat Martie 5, 2015 Hai ma, iesim in parc? )))
advanced Reputație: -2693 Postat Martie 5, 2015 Oras:B Oras:B Postat Martie 5, 2015 Ma asteptam la `raspunsurile` astea,din partea ta...o arzi diplomatic exact cand nu e cazul,cand macar la jocul asta s-ar zice ca ar trebui sa fii sincer! :)Nu m-am luat dupa rau voitori,ma descurc destul de acceptabil si singur,a fost de-ajuns sa vad cateva postari de-ale tale,referitoare la Amalia,la Patrick,la toata lumea pe care o luai la pula din `seniL`.Prieteni pot confirma ce faci tu cand esti cu ei,dar nu cred ca pot confirma ceva ce se petrece in intimitatea ta...nu zic ca nu esti un ok in realitate,dar poti juca teatru fals,plus ca au fost prea multe tastaturi stricate,mult prea multe.Nu intrebarile mele au fost puse cu rea credinta,cu rea credinta sunt postarile tale la adresa mea,unde in fiecare dintre ele scrii ba ca-s drogat,ba ca-s aurolac,ba de iarba...si faci toate astea pentru ca nu obisnuiesti sa ai argumente plauzibile,cateodata nu ai deloc,capul fiindu-ti invaluit de ura mai mereu...nu mai scrie de ceva ce nu ai habar,te rog,fiindcacrezica ataci,cand tu habar nu ai daca in momentul de fata este senin cerul,sau putin inorat...de obiectiv ce zici?il respectii fiindca fumeaza? Nu sunt adeptul adevarului absolut,respect si voi respecta mereu valoare unui om,dar nu pot respecta oameni ca ine,pur si simplu nu am cum...fiindca nervozitate,nebunie,mustar...si o da,nu ca sunt eu mai lucid,multi-aproape toti),de pe forum-ul asta,sunt mai lucizi decat tine.Sincer,sincer!Ehe dece?, vezi ce înseamnă ca cineva sa vorbească despre tine in necunostinta de cauza? Aici vroiam sa ajung "amice". Asa cum tu vorbesti despre mine in necunostinta de cauza, asa o voi face-o si eu cu privire la persoana ta. Nu stiu de ce te plângi, semeni vânt, culegi furtuna. In ce ma private, au fost cativa care au aruncat cu batul in balta iar tu ca un catelus l-ai luat dand din coada, fericit ca ai intrat in posesia "adevărului" despre mine.Mare parte a postarilor mele privind persoanele mentionate de tine reprezintă un răspuns la jignirilor lor. Am "prostul" obicei sa mă adaptez la nivelul interolocutorului.Ma jignesti, te fut in gura, simplu nu. Chiar de curand unul dintre "prietenii" tai m-a sicanat, jignit si i-am răspuns ca atare. A ajuns sa mă ameninte si sa îmi bage familia in ecuatia asta murdara. Daca eu sunt nebun, atunci personajul care a facut asta cum este?Pentru ca tot suntem la capitolul asta, da nene, am o familie pe care am intemeiat-o, am copil si nu îmi este teama sa spun asta. Smardoii care iti sunt prieteni ar trebui sa stie ca voi calca in picioare pe oricine ameninta integritate familiei mele.Si acum "stimabile" ia spune, ce preferi, adevăr sau provocare?
advanced Reputație: -2693 Postat Martie 5, 2015 Oras:B Oras:B Postat Martie 5, 2015 Hai ma, iesim in parc? )))Nebunaticule ce vrei sa ii faci?
Jilava College Reputație: 448 Postat Martie 5, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Martie 5, 2015 http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2012/02/26/article-2106827-11EC9650000005DC-889_634x286.jpg
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 5, 2015 Postat Martie 5, 2015 Si acum "stimabile" ia spune, ce preferi, adevăr sau provocare?Pai acu' ce facurati ? jucati numai voi ?
advanced Reputație: -2693 Postat Martie 5, 2015 Oras:B Oras:B Postat Martie 5, 2015 Pai acu' ce facurati ? jucati numai voi ? Nu bre da' trebuie lămurită situatia! 1 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 5, 2015 Postat Martie 5, 2015 Nu bre da' trebuie lămurită situatia!Ok........deceule .....ai cuvantu'
advanced Reputație: -2693 Postat Martie 5, 2015 Oras:B Oras:B Postat Martie 5, 2015 Ok........deceule .....ai cuvantu' Are iarba€
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum