Sari la conținut

adevar sau provocare

Postări Recomandate

• Oras:aer
Postat

Si uite, ca sa păstrez tradiția si sa postez bunai poze nesolicitate, si fiindcă ai zis ca asta imi cereai la provocare (canci)...IETE;attachicon.gifimage.jpg

Imbracata..

Postat

plm, te bagi rujata la somn, sa murdaresti pernili

peseu: nu mai suge burta.

S-a rujat in 5', pentru poza! :)

• Oras:București
Postat

plm, te bagi rujata la somn, sa murdaresti pernili

Te așteptam pe threadul ălalant :) sa ma pupi de împăcare! N-ai venit, te-am șters de pe lista. Maine vin prospăturile!!!!

Stii ce este acela "stainer"? Aia am eu pe buze, adicătelea tine la pupături!

Postat

Imbracata..

Parca nu ți-am zis ca sunt nudista!

• Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5
Postat

Te așteptam pe threadul ălalant :) sa ma pupi de împăcare! N-ai venit, te-am șters de pe lista. Maine vin prospăturile!!!!

Stii ce este acela "stainer"? Aia am eu pe buze, adicătelea tine la pupături!

sa nu fie si ala tot cu 2 de N, ca chanelu. scuze, nu m am putut abtine. am fost si pe threadul celalaNt

noapte buna. saru`mana mult!

Postat

da... :)

mi se pare ca zici cu rautate

Postat

Parca nu ți-am zis ca sunt nudista!

Oi (lana :) ) fi tu nudista, dar provocare mea ar fi fost ca tu iti faci o poza socilicitata, cu tine imbracata...asta era şmenu' :).

Somn usor man! :)

• Like 1
Postat

cum puternic contrastu de la chelia Lanului la chelia lu Putin, desi au cam aceeasi nuanta la par

Postat

sa nu fie si ala tot cu 2 de N, ca chanelu. scuze, nu m am putut abtine. am fost si pe threadul celalaNt

noapte buna. saru`mana mult!

Of doamne!!! Am sa pun anunț mare si luminos cand fac o glumă! Sincer, crezi ca nu stiu cum se scrie Chanel? Really?
  • Like 1
Vizitator FLQ
Reputație: 0
Postat

Si uite, ca sa păstrez tradiția si sa postez bunai poze nesolicitate, si fiindcă ai zis ca asta imi cereai la provocare (canci)...IETE;attachicon.gifimage.jpg

Formele ie ok, pata aia dă culoare nu-i ok.

Sa iti dai mustata jos!

Postat

Gata băieți, m-am decis pe cine nominalizez:

Of course că pe iubi Jili!!!

Alege scumpule, adevăr sau provocare?

Postat

Gata băieți, m-am decis pe cine nominalizez:

Of course că pe iubi Jili!!!

Alege scumpule, adevăr sau provocare?

am mai fost nominalizat 2 pagini in spate, dar daca-mi promit ca-mi aduci ce ti-am cerut din state, onorez provocarea. ok, man?

Postat

am mai fost nominalizat 2 pagini in spate, dar daca-mi promit ca-mi aduci ce ti-am cerut din state, onorez provocarea. ok, man?

Si ce daca ai mai fost? PUSSY!

Postat

Si ce daca ai mai fost? PUSSY!

bine  ma ,gata, m ai convins. dar imi promiti ca nu mai esti dur cu mine.

LE: am crezut CACOntravine regulilor jocului, si eu toata viata mea am respectat regulile. 

Aleg adevar , si hai mai repede ca trebuie sa ies sa iau micul dejun.

• Like 1
Postat

bine ma ,gata, m ai convins. dar imi promiti ca nu mai esti dur cu mine.

LE: am crezut CACOntravine regulilor jocului, si eu toata viata mea am respectat regulile.

Aleg adevar , si hai mai repede ca trebuie sa ies sa iau micul dejun.

Bravo, esti băiat curajos!

Este adevărat ca de fapt nu crezi ca sunt bărbat? :))

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

ahahahahaha,pai nici ingineru nu stie ce sa mai creada

Postat

ahahahahaha,pai nici ingineru nu stie ce sa mai creada

Inginerul s-a născut confuz! El este incert si fata de sexul lui :))

• Like 3
Postat

Bro, iti spun eu ce e adevarat. Esti un user care a fost adus aici cu un scop bine definit, si anume acela de a face trafic folosindu-se de orice tertip.

Dar totusi, ca sa vezi ca-mi esti simpatic/a accept si-o provocare din partea ta :))

• Like 1
Postat

Bro, iti spun eu ce e adevarat. Esti un user care a fost adus aici cu un scop bine definit, si anume acela de a face trafic folosindu-se de orice tertip.

Dar totusi, ca sa vezi ca-mi esti simpatic/a accept si-o provocare din partea ta :))

Pai, vezi ca nu ai raspuns onest?! Poate ca aceasta supoziție, cum ca eu sunt omul pisicului, te "încălzește" pe tine si pe alți sceptici cu ceva, dar adevarul rămâne ca eu nici măcar nu il cunosc "virtual" pe domnul miorlau, in realitate nici nu se pune problema. Pot sa iau ce zici tu ca pe un compliment si sa ma oftic la ideea ca felina sta intr-un colț si isi freacă mâinile vârtos (poate si alte membre) cand constata traficul pe care il produc moca! Asta da, recunosc ca ma oftic :))
Postat

Si ca sa fim in ton cu subiectul, si fiindcă te-ai oferit pentru o provocare, aceasta este sa il confrunți pe pisic in PM si sa il intrebi cine dracu' sunt eu si ce legătura am cu el si apoi sa postezi aici screenshot cu întrebarea ta si răspunsul lui.

Ti pup!

• Like 1
Postat

Frate, provocarea asta cade din prima, tu crezi ca ala sta sa raspunda la astea? ala e smeker, sta numai in studio si face negative pentru Susanu&Mr.Juve. dar voi incerca sa-ti fac pe plac :)

plus ca nu am o relatie chiar buna cu conducerea, uite, e calda acu :)))

Penalizare de la http://www.nimfomane.com/poze/bullet_black.pngmod1 pe motivul Limbaj Nepotrivit 
1 puncte de avertizare primite.

Postat

Pai, vezi ca nu ai raspuns onest?! Poate ca aceasta supoziție, cum ca eu sunt omul pisicului, te "încălzește" pe tine si pe alți sceptici cu ceva, dar adevarul rămâne ca eu nici măcar nu il cunosc "virtual" pe domnul miorlau, in realitate nici nu se pune problema. Pot sa iau ce zici tu ca pe un compliment si sa ma oftic la ideea ca felina sta intr-un colț si isi freacă mâinile vârtos (poate si alte membre) cand constata traficul pe care il produc moca! Asta da, recunosc ca ma oftic :))

Aceasta supozitie nu are absolut niciun efect asuprea mea, este o constatare doar, fiecare cu smekeria lui de-a face bani si atata timp cat nu baga mana la mine in buzunar NU ma intereseaza.

Iarasi, nu ai de ce sa te oftici, nu-i aduci trafic moca ci ii rasplatesti faptul ca ti-a pus la dispozitie un loc de joaca, casa de nebuni, troaca de porcii, o mizerie de forum...ii poti spune cum vrei. Ar trebui sa stii ca nimic nu e gratis in lumea asta si nimic nu e ceea ce pare.

Singura curiozitate care a ramas nelamurita este prezenta ta exclusiv pe aces forum ;)

Postat

Aceasta supozitie nu are absolut niciun efect asuprea mea, este o constatare doar, fiecare cu smekeria lui de-a face bani si atata timp cat nu baga mana la mine in buzunar NU ma intereseaza.

Iarasi, nu ai de ce sa te oftici, nu-i aduci trafic moca ci ii rasplatesti faptul ca ti-a pus la dispozitie un loc de joaca, casa de nebuni, troaca de porcii, o mizerie de forum...ii poti spune cum vrei. Ar trebui sa stii ca nimic nu e gratis in lumea asta si nimic nu e ceea ce pare.

Singura curiozitate care a ramas nelamurita este prezenta ta exclusiv pe aces forum ;)

Bine, insist sa faci aceasta provocare, eu i-am scris odată si mi-a raspuns...sec, dar mi-a raspuns :)) pana atunci, poți sa nominalizezi pe altcineva ca sa nu ținem jocul pe loc.

P.S. Din cauza ta si a mexicanului tau, nu mai plec maine pentru ca mi-au anulat zborul. Plec sâmbătă, deci ai timp sa iti îndeplinești "misiunea".

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...