lana Reputație: 3245 Postat Iunie 20, 2015 Oras:București Oras:București Postat Iunie 20, 2015 Gata mah.......... potoliti-va ! Lanooo , azi am dus la bun sfarsit provocarea ta......... urmatoarele provcari le fac pa banii vostri (aviz amatorilor ) D'al dreaq ce sunt , nu am ajuns in cursul saptamanii la Randunica (am zis io in mintea mea ca scap ) , asta mica s-a ambitionat si a lucrat azi (cica pentru mine ) Epilarea inghinala pentru mine nu este o noutate , ma epilez de ceva timp cu ceara , asa ca durerea pe care spera Lana sa mi-o provoace nu a fost asa mare , mai ales ca dupa epilare a urmat si celebra laba . Deceule , refuz provocarea cu fortifor (am dreptu' sa refuz odata ) , astept intrebarea pentru adevar Nu ai dus nimic la bun sfârșit că nu ai pus nicio poza!!!! Ia recitește tu cum suna provocarea! P.S. Deceule, dacă nu vrei sa renunți la provocarea ta, o finanțez eu, ce pana mea! Asa de amorul artei!
dolores rld Reputație: -518 Postat Iunie 20, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Iunie 20, 2015 Provocati-ma sa va pozez pula mea, ca nu s-a inventat camera de marimea ei.
? ec ed Reputație: -439 Postat Iunie 20, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Iunie 20, 2015 Nu ai dus nimic la bun sfârșit că nu ai pus nicio poza!!!! Ia recitește tu cum suna provocarea! P.S. Deceule, dacă nu vrei sa renunți la provocarea ta, o finanțez eu, ce pana mea! Asa de amorul artei! Lasa-l,ca-l inteleg,poate nu stii cine-i #nebuzi ,plus ca l-am invatat o lectie ,ca orice barbat normal se naste cu 2 coaie,nu 4-5 cate crede el,sometimes,cand il ia flama. P.S: Daca primeai provocare sa te vezi cu ochiosu' #ierbăveratec rastafarian,iar acesta din urma sa faca o poza cu barba sprijinita pe una dintre mamelele tale ,ai fi zis yes sir?
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 20, 2015 Postat Iunie 20, 2015 Lasa-l,ca-l inteleg,poate nu stii cine-i #nebuzi ,plus ca l-am invatat o lectie ,ca orice barbat normal se naste cu 2 coaie,nu 4-5 cate crede el,sometimes,cand il ia flama. P.S: Daca primeai provocare sa te vezi cu ochiosu' #ierbăveratec rastafarian,iar acesta din urma sa faca o poza cu barba sprijinita pe una dintre mamelele tale ,ai fi zis yes sir? Nu pot să mă abțiu.... ce i-ai zis- o lu ' Lana :) 1
? ec ed Reputație: -439 Postat Iunie 20, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Iunie 20, 2015 Nu pot să mă abțiu.... ce i-ai zis- o lu ' Lana :) Ne-a cam facut saraci,nu stiu daca ai observat chestia asta... 1 3
lana Reputație: 3245 Postat Iunie 20, 2015 Oras:București Oras:București Postat Iunie 20, 2015 Lasa-l,ca-l inteleg,poate nu stii cine-i #nebuzi ,plus ca l-am invatat o lectie ,ca orice barbat normal se naste cu 2 coaie,nu 4-5 cate crede el,sometimes,cand il ia flama. P.S: Daca primeai provocare sa te vezi cu ochiosu' #ierbăveratec rastafarian,iar acesta din urma sa faca o poza cu barba sprijinita pe una dintre mamelele tale ,ai fi zis yes sir? Hey, aia a fost provocarea ta pentru el, nu a mea...nu cunosc eu dedesubturile sau profunzimile provocării tale, eu doar am zis să dau o mâna de ajutor....CÂTĂ RĂUTATE!!!! Cu maimuțoiul ăla fără creier să te întâlnești tu și să il lași să își facă o poză cu prepuțul tau in gura, probabil asta i-ar plăcea mai mult!
lana Reputație: 3245 Postat Iunie 20, 2015 Oras:București Oras:București Postat Iunie 20, 2015 Ne-a cam facut saraci,nu stiu daca ai observat chestia asta... Eu zic ca tu te-ai simțit sărac, eu nici măcar nu am gândit asta!
? ec ed Reputație: -439 Postat Iunie 20, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Iunie 20, 2015 Hey, aia a fost provocarea ta pentru el, nu a mea...nu cunosc eu dedesubturile sau profunzimile provocării tale, eu doar am zis să dau o mâna de ajutor....CÂTĂ RĂUTATE!!!! Cu maimuțoiul ăla fără creier să te întâlnești tu și să il lași să își facă o poză cu prepuțul tau in gura, probabil asta i-ar plăcea mai mult! Eu zic ca tu te-ai simțit sărac, eu nici măcar nu am gândit asta! 3-1 pentru mine......de data asta m-ai facut.....well done!...era sa zic hold your fucking horses,si taiele #cochitili! 1 3
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 20, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 20, 2015 3-1 pentru mine......de data asta m-ai facut.....well done!...era sa zic hold your fucking horses,si taiele #cochitili! De data asta chiar ai ars-o rău 1 1
? ec ed Reputație: -439 Postat Iunie 20, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Iunie 20, 2015 De data asta chiar ai ars-o rău Pleaca bai Sollebuz de-aici ,ca tu vrei ca Lana sa ma dispretuiasca...stiu eu... 3
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 20, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 20, 2015 Pleaca bai Sollebuz de-aici ,ca tu vrei ca Lana sa ma dispretuiasca...stiu eu...Ete pula, pur și simplu mi-a plăcut cum ai dat-o
? ec ed Reputație: -439 Postat Iunie 20, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Iunie 20, 2015 Ete pula, pur și simplu mi-a plăcut cum ai dat-o https://thechive.files.wordpress.com/2014/09/funny-gif-lady-dancing-swag.gif
lana Reputație: 3245 Postat Iunie 21, 2015 Oras:București Oras:București Postat Iunie 21, 2015 Pleaca bai Sollebuz de-aici ,ca tu vrei ca Lana sa ma dispretuiasca...stiu eu...Te descurci bine la capitolul asta și singur!!! 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 21, 2015 Postat Iunie 21, 2015 Te descurci bine la capitolul asta și singur!!!3-2 pentru deceu , hai cu egalareaaaa ! 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 21, 2015 Postat Iunie 21, 2015 te epilezi cu ceara inghinal, maestre?Da , e rău ?
johnny&white Reputație: -438 Postat Iunie 21, 2015 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Postat Iunie 21, 2015 Da , e rău ? pai, nu stiu. tu sa.mi spui.
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 21, 2015 Postat Iunie 21, 2015 Ce Frajeala.......Right...este adevarat ca te-ai dezvirginat dupa 21 se ani?....... S-a întâmplat mai devreme ....N'aveam 20 ... 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 21, 2015 Postat Iunie 21, 2015 Next ..... Jilli.... adevar sau provocare ?
? ec ed Reputație: -439 Postat Iunie 21, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Iunie 21, 2015 3-2 pentru deceu , hai cu egalareaaaa ! Mi s-au accidentat ambii portari,in plm...si Moți e suspendat........ 3
advanced Reputație: -2693 Postat Iunie 21, 2015 Oras:B Oras:B Postat Iunie 21, 2015 Mi s-au accidentat ambii portari,in plm...si Moți e suspendat........ Iti raspund aici pentru ca oricum esti un drogat! Evita-mă mizerie, lasa-mă si te las si eu gunoiule. Atata timp cat iti permiti sa te iei de mine, mă pis si eu pe tine. Deci drogatule, ai patratica ta, da-te-n pula mea si lasa-mă. Esti mic, mizerabil si chiar nu se merita sa iti sparg fata!
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Iunie 21, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 21, 2015 3-2 pentru deceu , hai cu egalareaaaa ! Ții cu deceneu, te-am ginit
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Iunie 21, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Iunie 21, 2015 Next ..... Jilli.... adevar sau provocare ? Adåvår!Da, am facut sex salbatEc cu goLana. De atunci i-am dat viata peste cap si noptile plange-n pernå. Provocare, Linsadru: Sa iei,again, bilili-n gura la toata brigada si sa faci biliboaca cu ele. 2
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 21, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 21, 2015 Adåvår!Da, am facut sex salbatEc cu goLana. De atunci i-am dat viata peste cap si noptile plange-n pernå. Provocare, Linsadru: Sa iei,again, bilili-n gura la toata brigada si sa faci biliboaca cu ele.Fără bili viața e pustiu și sexu' nu e sex
? ec ed Reputație: -439 Postat Iunie 21, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Iunie 21, 2015 Iti raspund aici pentru ca oricum esti un drogat! Evita-mă mizerie, lasa-mă si te las si eu gunoiule. Atata timp cat iti permiti sa te iei de mine, mă pis si eu pe tine. Deci drogatule, ai patratica ta, da-te-n pula mea si lasa-mă. Esti mic, mizerabil si chiar nu se merita sa iti sparg fata!Iar bă?Iar e mohorât afara si-ti etalezi propria-ti #mohorâticiune care-ti scaldă creierul?Iar m-ai visat aseara? Ia sau Ea....Tired inseamna obosit... 2 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum