Sari la conținut

adevar sau provocare

Postări Recomandate

Reputație: 3245
  • Oras:București
Postat

Gata mah.......... potoliti-va !

Lanooo , azi am dus la bun sfarsit provocarea ta......... urmatoarele provcari le fac pa banii vostri (aviz amatorilor ) :laugh2

D'al dreaq ce sunt , nu am ajuns in cursul saptamanii la Randunica (am zis io in mintea mea ca scap ) , asta mica s-a ambitionat si a lucrat azi (cica pentru mine ) :)

Epilarea inghinala pentru mine nu este o noutate , ma epilez de ceva timp cu ceara , asa ca durerea pe care spera Lana sa mi-o provoace nu a fost asa mare :laugh2 , mai ales ca dupa epilare a urmat si celebra laba .

Deceule , refuz provocarea cu fortifor (am dreptu' sa refuz odata ) , astept intrebarea pentru adevar :)

Nu ai dus nimic la bun sfârșit că nu ai pus nicio poza!!!! Ia recitește tu cum suna provocarea!

P.S. Deceule, dacă nu vrei sa renunți la provocarea ta, o finanțez eu, ce pana mea! Asa de amorul artei!

• Oras:în a patra zi dã week-end
  • Oras:în a patra zi dã week-end
Postat

Provocati-ma sa va pozez pula mea, ca nu s-a inventat camera de marimea ei.

• Oras:aer
Postat

Nu ai dus nimic la bun sfârșit că nu ai pus nicio poza!!!! Ia recitește tu cum suna provocarea!

P.S. Deceule, dacă nu vrei sa renunți la provocarea ta, o finanțez eu, ce pana mea! Asa de amorul artei!

Lasa-l,ca-l inteleg,poate nu stii cine-i #nebuzi :),plus ca l-am invatat o lectie :),ca orice barbat normal se naste cu 2 coaie,nu 4-5 cate crede el,sometimes,cand il ia flama. :)

P.S: Daca primeai provocare sa te vezi cu ochiosu' #ierbăveratec rastafarian,iar acesta din urma sa faca o poza cu barba sprijinita pe una dintre mamelele tale :),ai fi zis yes sir? :)

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Lasa-l,ca-l inteleg,poate nu stii cine-i #nebuzi :),plus ca l-am invatat o lectie :),ca orice barbat normal se naste cu 2 coaie,nu 4-5 cate crede el,sometimes,cand il ia flama. :)

P.S: Daca primeai provocare sa te vezi cu ochiosu' #ierbăveratec rastafarian,iar acesta din urma sa faca o poza cu barba sprijinita pe una dintre mamelele tale :),ai fi zis yes sir? :)

Nu pot să mă abțiu.... ce i-ai zis- o lu '  Lana  :) :) :)

• Like 1
Postat

Nu pot să mă abțiu.... ce i-ai zis- o lu '  Lana  :) :) :)

Ne-a cam facut saraci,nu stiu daca ai observat chestia asta... :)

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Hey, aia a fost provocarea ta pentru el, nu a mea...nu cunosc eu dedesubturile sau profunzimile provocării tale, eu doar am zis să dau o mâna de ajutor....CÂTĂ RĂUTATE!!!!

Cu maimuțoiul ăla fără creier să te întâlnești tu și să il lași să își facă o poză cu prepuțul tau in gura, probabil asta i-ar plăcea mai mult!

Postat

Ne-a cam facut saraci,nu stiu daca ai observat chestia asta... :)

Eu zic ca tu te-ai simțit sărac, eu nici măcar nu am gândit asta!

Postat

Hey, aia a fost provocarea ta pentru el, nu a mea...nu cunosc eu dedesubturile sau profunzimile provocării tale, eu doar am zis să dau o mâna de ajutor....CÂTĂ RĂUTATE!!!!

Cu maimuțoiul ăla fără creier să te întâlnești tu și să il lași să își facă o poză cu prepuțul tau in gura, probabil asta i-ar plăcea mai mult!

Eu zic ca tu te-ai simțit sărac, eu nici măcar nu am gândit asta!

3-1 pentru mine......de data asta m-ai facut.....well done!...era sa zic hold your fucking horses,si taiele #cochitili! :)

• Like 1
  • Minus 3
  • Oras:pretutindeni
Postat

3-1 pentru mine......de data asta m-ai facut.....well done!...era sa zic hold your fucking horses,si taiele #cochitili! :)

De data asta chiar ai ars-o rău :)

• Like 1
  • Minus 1
Postat

De data asta chiar ai ars-o rău :)

Pleaca bai Sollebuz de-aici :),ca tu vrei ca Lana sa ma dispretuiasca...stiu eu...

• Minus 3
Postat

Ete pula, pur și simplu mi-a plăcut cum ai dat-o :)

:)

https://thechive.files.wordpress.com/2014/09/funny-gif-lady-dancing-swag.gif

Postat

Pleaca bai Sollebuz de-aici :),ca tu vrei ca Lana sa ma dispretuiasca...stiu eu...

Te descurci bine la capitolul asta și singur!!!

• Like 3
Vizitator
Postat

Te descurci bine la capitolul asta și singur!!!

3-2 pentru deceu  , hai cu egalareaaaa ! :)

• Like 1
Vizitator
Postat

te epilezi cu ceara inghinal, maestre?

Da , e rău ? :)

Vizitator
Postat

Ce Frajeala.......

Right...este adevarat ca te-ai dezvirginat dupa 21 se ani?....... :)

S-a întâmplat mai devreme  :) ....

N'aveam 20 ... :)

• Like 1
Vizitator
Postat

Next ..... Jilli.... adevar sau provocare ? :)

Postat

3-2 pentru deceu  , hai cu egalareaaaa ! :)

Mi s-au accidentat ambii portari,in plm...si Moți e suspendat........ :)

• Minus 3
  • Oras:B
  • Oras:B
Postat

Mi s-au accidentat ambii portari,in plm...si Moți e suspendat........ :)

Iti raspund aici pentru ca oricum esti un drogat! Evita-mă mizerie, lasa-mă si te las si eu gunoiule. Atata timp cat iti permiti sa te iei de mine, mă pis si eu pe tine. Deci drogatule, ai patratica ta, da-te-n pula mea si lasa-mă. Esti mic, mizerabil si chiar nu se merita sa iti sparg fata!
  • Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5
  • Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5
Postat

Next ..... Jilli.... adevar sau provocare ? :)

Adåvår!

Da, am facut sex salbatEc cu goLana. De atunci i-am dat viata peste cap si noptile plange-n pernå.

Provocare, Linsadru: Sa iei,again, bilili-n gura la toata brigada si sa faci biliboaca cu ele.

• Like 2
Postat

Adåvår!

Da, am facut sex salbatEc cu goLana. De atunci i-am dat viata peste cap si noptile plange-n pernå.

Provocare, Linsadru: Sa iei,again, bilili-n gura la toata brigada si sa faci biliboaca cu ele.

Fără bili viața e pustiu și sexu' nu e sex :)

Postat

Iti raspund aici pentru ca oricum esti un drogat! Evita-mă mizerie, lasa-mă si te las si eu gunoiule. Atata timp cat iti permiti sa te iei de mine, mă pis si eu pe tine. Deci drogatule, ai patratica ta, da-te-n pula mea si lasa-mă. Esti mic, mizerabil si chiar nu se merita sa iti sparg fata!

Iar bă?Iar e mohorât afara si-ti etalezi propria-ti #mohorâticiune care-ti scaldă creierul?Iar m-ai visat aseara?

Ia sau Ea....Tired inseamna obosit... :)

post-120339-0-20962000-1434896610_thumb.jpg

• Like 2
  • Minus 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...