carbob Reputație: 371 Postat Iulie 15, 2015 Oras:neamt Oras:neamt Postat Iulie 15, 2015 Pai ia sa vedem, desi s-a mai spus, desi ti-ai cerut scuze, ar fi scuzabil faptul cand iti bagai pula in toti userii, inainte sa pleci peste mari si tari? Stiu, o sa spui ca , repet ti-ai cerut scuze, intrebarea mea este urmaroarea: ce te-a determinat atunci sa ai o atirudine de cacat, in contradictie cu atitudinea de acum, de la revwnire?Veata grea de peste hotare, clar.
alice adore Reputație: 3163 Postat Iulie 15, 2015 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Postat Iulie 15, 2015 Pai ia sa vedem, desi s-a mai spus, desi ti-ai cerut scuze, ar fi scuzabil faptul cand iti bagai pula in toti userii, inainte sa pleci peste mari si tari? Stiu, o sa spui ca , repet ti-ai cerut scuze, intrebarea mea este urmaroarea: ce te-a determinat atunci sa ai o atirudine de cacat, in contradictie cu atitudinea de acum, de la revwnire? off, am mai raspuns la asta de vreo 2 ori de cand am revenit. Nu mi-am bagat pula in toti, doar in nesimtiti, eram satula sa ma cert, etc. am ajuns la concluzia ca cine ma jigneste nu merita atentia mea, nu vreau sa imi stric zen-ul, rautatilor nu le raspund si nici de acum inainte nu o sa o fac. asta -a determinat atunci sa am o atitudine de cacat, am raspuns la cacat cu cacat (o dam dracului in scato). Si cum am spus-o in topicul de revenire, nu am venit sa ma cert, iar daca nu sunt binevenita, imi iau lumanarile negre si plec acasa te pup, rautate 1
alice adore Reputație: 3163 Postat Iulie 15, 2015 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Postat Iulie 15, 2015 a, si culmea e ca atunci nu am mai plecat, daca va uitati pe topic la date am revenit imediat pe forum, din Romania. Viata nu e grea acolo, am stat 3 ani in UK, m-am intors din motive personale ...chestii in familie, nu conteaza. 1
alice adore Reputație: 3163 Postat Iulie 15, 2015 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Postat Iulie 15, 2015 Da tu prima! De 2 ori. Sa ma enervezi. Nu vreau! Te-ai enervat? 1
phoenix Reputație: -585 Postat Iulie 15, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 15, 2015 Fey nebuno, era normal sa clarifici aspectul asta, cei ce te stiu, iti vor pune aceeasi intrebare mult rimp de axum incolo....Nu ma cert cu tine, am oamenii mei aici pt asta, numai ca sa fim sinceri, de fapt fii tu sincera cu tine, ti-ai cam bagat pula in gura noastra atunci, xhiar daca nu tori am fost nesimriri, tu ai generalizat...in fine, te iertem, suntwm xurvari, ne place pizda, cu roate astea, srii, apreciem raspunsurile sincerw
carbob Reputație: 371 Postat Iulie 15, 2015 Oras:neamt Oras:neamt Postat Iulie 15, 2015 Nu vreau! Te-ai enervat?Nope. Nu merge fara violenta.
phoenix Reputație: -585 Postat Iulie 15, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 15, 2015 Sa ma scuzati, nu prea le am cu scrisul petouch, motiv pt care sa-mi bag pula in toate touch-urile
alice adore Reputație: 3163 Postat Iulie 15, 2015 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Postat Iulie 15, 2015 Fey nebuno, era normal sa clarifici aspectul asta, cei ce te stiu, iti vor pune aceeasi intrebare mult rimp de axum incolo....Nu ma cert cu tine, am oamenii mei aici pt asta, numai ca sa fim sinceri, de fapt fii tu sincera cu tine, ti-ai cam bagat pula in gura noastra atunci, xhiar daca nu tori am fost nesimriri, tu ai generalizat...in fine, te iertem, suntwm xurvari, ne place pizda, cu roate astea, srii, apreciem raspunsurile sincerw si nu crezi ca am fost destul de sincera?da, am generalizat, am gresit probabil, dar eram satula sa intru zilnic pe forum si sa vad injurii si jigniri. au trecut 2 ani totusi, sa zicem ca m-am mai copt la minte 1
phoenix Reputație: -585 Postat Iulie 15, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 15, 2015 Aaaaa, era sa uit, Vrabio, sa ma sxuzi cari-am deturnat topicul de la scopul initial, dar stii cum e, nu? Adica plm, fara off topic viata e pustiu
alice adore Reputație: 3163 Postat Iulie 15, 2015 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Postat Iulie 15, 2015 Nope. Nu merge fara violenta. eu folosesc violenta din asta. sigur mai vrei? 1
phoenix Reputație: -585 Postat Iulie 15, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 15, 2015 si nu crezi ca am fost destul de sincera?da, am generalizat, am gresit probabil, dar eram satula sa intru zilnic pe forum si sa vad injurii si jigniri. au trecut 2 ani totusi, sa zicem ca m-am mai copt la minte Ai dreptate, nu uita totusi, atunci marea majoritate fututa in gura de tine, erau niste domni, acum...ti se pare ca esti in Caraibe cumva?
alice adore Reputație: 3163 Postat Iulie 15, 2015 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Postat Iulie 15, 2015 Ai dreptate, nu uita totusi, atunci marea majoritate fututa in gura de tine, erau niste domni, acum...ti se pare ca esti in Caraibe cumva? Mai mama, acu ce vrei de la mine? Sincer 1
phoenix Reputație: -585 Postat Iulie 15, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 15, 2015 Mai mama, acu ce vrei de la mine? SincerSincer, acu nu mai vreau nimic de la tine, ai avut bunul simt in comparatie cu multe de aici sa recunosti o greseala, am vrut doar sa te atac..sa vad cum reactionezi, tot respectul
alice adore Reputație: 3163 Postat Iulie 15, 2015 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Postat Iulie 15, 2015 Sincer, acu nu mai vreau nimic de la tine, ai avut bunul simt in comparatie cu multe de aici sa recunosti o greseala, am vrut doar sa te atac..sa vad cum reactionezi, tot respectul 1
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Iulie 15, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Iulie 15, 2015 http://gifsec.com/wp-content/uploads/GIF/2014/07/michael-jackson-eating-popcorn-gif.gif?gs=a
phoenix Reputație: -585 Postat Iulie 15, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 15, 2015 Varule, iar esti de noapte? Vezi ca Lana e de zi 2 4
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Iulie 16, 2015 Postat Iulie 16, 2015 Ai făcut sex cu pisicuts? Și dacă da, de câte ori (aproximativ) Ha haaaaaaaa Nu l cunosc pe pisicuts,nu l am întâlnit niciodată în viata mea.as fi vrut dar nu am avut ocazia.In ce pozitii ati facut sex?
randunica Reputație: 6346 Postat Iulie 16, 2015 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Postat Iulie 16, 2015 Aaaaa, era sa uit, Vrabio, sa ma sxuzi cari-am deturnat topicul de la scopul initial, dar stii cum e, nu? Adica plm, fara off topic viata e pustiuSa te bat la curuletul gol cu nuielusa LolLasă fata în paceToți greșimEu mi am băgat pula de o suta de ori și tot aici sunt cu voi pupa v as în bot de pupaciosi 1
phoenix Reputație: -585 Postat Iulie 16, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 16, 2015 Bai asta care stai de sase, moa vecinii mei, te bagi la provocare?
randunica Reputație: 6346 Postat Iulie 16, 2015 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Postat Iulie 16, 2015 Lasă ma ca stau pe wc și nici imodium n am.S în toane proaste
phoenix Reputație: -585 Postat Iulie 16, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 16, 2015 Sa te bat la curuletul gol cu nuielusa LolLasă fata în paceToți greșimEu mi am băgat pula de o suta de ori și tot aici sunt cu voi pupa v as în bot de pupaciosiO dai in diverse iar, in stilul tau.App, nu m-a prins Karla da pai tu
randunica Reputație: 6346 Postat Iulie 16, 2015 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Postat Iulie 16, 2015 O dai in diverse iar, in stilul tau.App, nu m-a prins Karla da pai tuIi țin locul,mare grija
phoenix Reputație: -585 Postat Iulie 16, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 16, 2015 Lasă ma ca stau pe wc și nici imodium n am.S în toane proasteIe cu stropi?
phoenix Reputație: -585 Postat Iulie 16, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 16, 2015 Ii țin locul,mare grijaPoti visa in continuare
randunica Reputație: 6346 Postat Iulie 16, 2015 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Postat Iulie 16, 2015 Ie cu stropi?Aloooooo.Nu vrei sa stii
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum