Sari la conținut

0747787291

Postări Recomandate

Postat

0747787291 sta in craiovita , nu ii stiu numele , am fost la ea , nu m-a incantat , grasuta , cam tzigancoasa , sani mari , igiena lasa de dorit , singurul lucru pozitiv pe care l-as mentiona e ca face cam tot ce-i ceri si nu are figuri deloc.

• Oras:EARTH
  • Oras:EARTH
Postat
0747787291 sta in craiovita ' date=' nu ii stiu numele , am fost la ea , nu m-a incantat , grasuta , cam tzigancoasa , sani mari , igiena lasa de dorit , singurul lucru pozitiv pe care l-as mentiona e ca face cam tot ce-i ceri si nu are figuri deloc.[/quote']tarife ??
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

Igiena ei lasa de dorit sau a apartamentului ? Daca a ei, mai exact ce avea ? Mirosea, avea par la vultur, etc

• Administrator
  • Oras:La butoane
Postat

VipGuy,Nu era mai bine sa citesti regulile pentru recenzii completand detaliile esentiale decat sa raspunzi la intrebari?Peace.

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Postat

azi in cautare de ceva actiune :P am apelat si eu pe domnisoara sus mentionata... CLAR nu este o companie buna...din niciun punct de vedere... Este si ea mizerabila, miroase a transpiratie, cat si apartamentul ei miroase... De cum a deschis usa m-a navalit mirosul si am plecat cerandu-mi scuze...

• Administrator
Postat
azi in cautare de ceva actiune :P am apelat si eu pe domnisoara sus mentionata... CLAR nu este o companie buna...din niciun punct de vedere... Este si ea mizerabila' date=' miroase a transpiratie, cat si apartamentul ei miroase... De cum a deschis usa m-a navalit mirosul si am plecat cerandu-mi scuze...[/quote']Cum a fost fost experienta? locatia, pretul , servicii, pozitii incercate, finalizarea , timpul petrecut ?Mersi

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...