VIPGUY Reputație: 0 Postat Martie 18, 2011 Postat Martie 18, 2011 0747787291 sta in craiovita , nu ii stiu numele , am fost la ea , nu m-a incantat , grasuta , cam tzigancoasa , sani mari , igiena lasa de dorit , singurul lucru pozitiv pe care l-as mentiona e ca face cam tot ce-i ceri si nu are figuri deloc.
tudor21 Reputație: -454 Postat Martie 18, 2011 Oras:EARTH Oras:EARTH Postat Martie 18, 2011 0747787291 sta in craiovita ' date=' nu ii stiu numele , am fost la ea , nu m-a incantat , grasuta , cam tzigancoasa , sani mari , igiena lasa de dorit , singurul lucru pozitiv pe care l-as mentiona e ca face cam tot ce-i ceri si nu are figuri deloc.[/quote']tarife ??
VIPGUY Reputație: 0 Postat Martie 18, 2011 Autor Postat Martie 18, 2011 30 ron oral / normal , 50 combinate
mateyyy Reputație: 80 Postat Martie 18, 2011 Oras:Romania Oras:Romania Postat Martie 18, 2011 Igiena ei lasa de dorit sau a apartamentului ? Daca a ei, mai exact ce avea ? Mirosea, avea par la vultur, etc
VIPGUY Reputație: 0 Postat Martie 19, 2011 Autor Postat Martie 19, 2011 igiena in general , nu o recomand decat pentru oral , in rest ma abtin .
Administrator pisicuts Reputație: 114462 Postat Martie 19, 2011 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Martie 19, 2011 VipGuy,Nu era mai bine sa citesti regulile pentru recenzii completand detaliile esentiale decat sa raspunzi la intrebari?Peace.
alexgo19 Reputație: 0 Postat Martie 23, 2011 Postat Martie 23, 2011 azi in cautare de ceva actiune am apelat si eu pe domnisoara sus mentionata... CLAR nu este o companie buna...din niciun punct de vedere... Este si ea mizerabila, miroase a transpiratie, cat si apartamentul ei miroase... De cum a deschis usa m-a navalit mirosul si am plecat cerandu-mi scuze...
Administrator pisicuts Reputație: 114462 Postat Martie 25, 2011 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Martie 25, 2011 azi in cautare de ceva actiune am apelat si eu pe domnisoara sus mentionata... CLAR nu este o companie buna...din niciun punct de vedere... Este si ea mizerabila' date=' miroase a transpiratie, cat si apartamentul ei miroase... De cum a deschis usa m-a navalit mirosul si am plecat cerandu-mi scuze...[/quote']Cum a fost fost experienta? locatia, pretul , servicii, pozitii incercate, finalizarea , timpul petrecut ?Mersi
be_free Reputație: 0 Postat Septembrie 11, 2011 Postat Septembrie 11, 2011 Are cineva un alt numar de telefon al ei?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum