moshion Reputație: 786 Postat Octombrie 15, 2014 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Octombrie 15, 2014 Salutare, am vizitat-o azi pe domnita, oarecum in viteza..am sunat la un numar random din ziar si la ea m-am dus..fiind prima care a raspuns.Ok, deci...ca si locatie te cheama langa Cotnari...e un bloc cu destul de multe fete...usor de gasit, cand am urcat la ea mai erau 2 in casa scarii care-mi faceau din ochi si ma intrebau daca nu ma razgandesc sa vin la ele...probabil colegele fetei pt ca ulterior le-am vazut pe casa scarii la acelasi etaj unde activeaza fata.Urc la ea...apartamentul comunist dar cat de cat curat...baia n-am vizitat-o fiind in graba mare..ce m-a surprins placut a fost aspectul fetei...pot zice ca e chiar mai mult decat draguta...ochisori albastri...fara bube/cosuri...1,65 si un 60kg...bine proportionata fara sunca. Schimbam noi vreo 2 vorbe..intreb de colegele de pe hol...si-mi zice ca ele prsteaza la un alt apartament...si ca ar fi peste 10 fete in bloc..Fara prea mult preludiu o invit la actiune...oralul ok...protejat la cererea mea..foloseste love plus..macar nu-s vultur...dupa cateva minute vazand ca nu exceleaza zic sa trecem la normal...cu ea deasupra..schimbam vreo 2 pozitii si gata treaba Nu ma lungesc pt ca nici actiunea nu a fost prea lunga datorita mie..eram setat pe fuck and go. Note:Aspect 9+ un pont..are cel mai mare lindic vazut de mine...are o mini pula...interesantLocatie 5 ..garsoniera mosnegeasca..relativ curat..dar nu va asteptati la asternuturi schimbate sau chestii de astea..Igiena 7 nu pot da mai mult pt ca nu a mers la baie nici inainte nici dupa...dar nici nu am simtit lucruri "necurate"Oral 7 nu zgaraie..nu face deep, nu artificii..Normal 7 ...se straduieste..are pasarica mare si bolfoasa...numai buna de futut, nu comenteazaGFE nu stiu...nu pot da nota,din vina mea, eu am fost pe fuga Daca recomand? Nu daca va asteptati la preludiu si alte lucruri care-i pierd fetei timpul. DA daca vreti venit-futut-placut-plecat. Ah...sa nu uit DA si pt pret! 50/nr 100h la mai multe se astea sa faca concurenta graselor si nesimtitelor de pe piata iasului. 10
playboycudoideigrec Reputație: 48 Postat Octombrie 16, 2014 Oras:iasi Oras:iasi Postat Octombrie 16, 2014 interesanta recenzia si mai ales dupa cum spui aspectul domnisoarei, dar daca e blocul care banuiesc ..... eu oricat as vrea ma cunoaste lumea pe acolo Dar moshion zi-mi la intrare suni la interfon sau astepti fata sa coboare sa te ia?
eusuntacela Reputație: 10 Postat Octombrie 16, 2014 Oras:Bucuresti / Cluj Oras:Bucuresti / Cluj Postat Octombrie 16, 2014 Interesant, dsoara se deplaseaza sau sta doar la cuib?
moshion Reputație: 786 Postat Octombrie 16, 2014 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Postat Octombrie 16, 2014 e interfon la intrare
moshion Reputație: 786 Postat Octombrie 16, 2014 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Postat Octombrie 16, 2014 Interesant, dsoara se deplaseaza sau sta doar la cuib? de ce ma intrebi pe mine? n-ai minute?
biggup Reputație: 17 Postat Octombrie 17, 2014 Oras:Pussyland Oras:Pussyland Postat Octombrie 17, 2014 Sigur e corect numarul? Am sunat alaltaieri, ieri si azi si mereu casuta vocala.Nici la cautare nu apare vreun anunt cu numarul asta, de obicei apar macar cele din Evenimentul
moshion Reputație: 786 Postat Octombrie 18, 2014 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Postat Octombrie 18, 2014 e corect nr, avea 3 telefoane. suna la anunturile din ziar, sigur dai de cuib, intreaba daca e tanti de la et 7.
moshion Reputație: 786 Postat Octombrie 18, 2014 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Postat Octombrie 18, 2014 lulu, ai deslusit misterul, am scris gresit numarul.. vina mea ..
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum