Sari la conținut

topic doar pentru curvari...fara rosiatice!

purist

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
Postat

MGTOW...

Sa nu ai niciodata incredere in ceva ce sangereaza 5 zile si nu moare...AM ZIS!!

Sa nu posteze rosiaticele!

Am zis..

• Oras:-----------
  • Oras:-----------
Postat

MGTOW...

Sa nu ai niciodata incredere in ceva ce sangereaza 5 zile si nu moare...AM ZIS!!

Sa nu posteze rosiaticele!

Am zis..

iară, bă dă-te-n...păi normal că nu avem în alea care zic...EU VREAU SĂ FIU MANAGER, în restul avem în :rax2  credere

• Oras:Bucuresti
Postat

Inginere și aici ai apărut mă? Ceilalți colegi ai tăi de salon s-au culcat demult, tu ce mai aștepți? Vrei să vină iar băieții ăia doi în halate albe să te lege de pat? Ce dracu mă, credeam că ți-ai revenit cât de cât.

On topic: Normal că nu avem încredere...că vorba aia ... eu n-am încredere nici în mine, că de multe ori mă culc cu mâna la pulă și mă scol cu ea la gură :laugh2

• Like 5
  • Minus 1
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

Angelee, vezi că se trage! Vine sfârșitul... Pizda va fi izvorul tămăduirii tale!

Uhm...Pizda asta..suntem sclavii pizdii...

• Like 2
  • Oras:n-am locatie, doar outcall
Postat

Purist Thunderwrath

Postat

ai stat tu la pula lor, varule ? sa vezi ca nu sunt sanatosi ?

• Like 2
Postat

eu stiu ca multi de aici nu-s sanatosi la cap, da' chiar asa ? :laugh2 :laugh2 :laugh2

Dezvolta subiectul brah..vrei sa spui ca nu faci orice daca iti da una cu curul pe la nas? Sau ce insinuezi?

• Oras:desert
  • Oras:desert
Postat

unii - intre care ma recuinosc - recunosc ca sunt sclavii pizdei...altii nu recunosc, si li se zice "macho", dar si astora le tremura chilotii când simt pe la nasuc un miros dulceag de labiute roz. :laugh2

singurii carora, probabil place pasa sunt gay-i.

• Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Postat

Atunci am fi bolnavi daca nu am fi sclavii P---dei Nici nu vreau sa ma gandasc ca poate v-a veni vremea cand sa nu ma mai intereseze acest lucru. Sunt de fapt trei feluri de barbati cei care recunosc , cei care nu recunosc si cei care sunt sclavii Cur--lui. 

Postat

Atunci am fi bolnavi daca nu am fi sclavii P---dei Nici nu vreau sa ma gandasc ca poate v-a veni vremea cand sa nu ma mai intereseze acest lucru. Sunt de fapt trei feluri de barbati cei care recunosc , cei care nu recunosc si cei care sunt sclavii Cur--lui. 

E o mare diferenta...

Suntem oameni mai intai...si chiar daca atunci  cand dam pe pizda nu poate PRIMA logica, pana la urma un dram de logica si de bun simt ar TREBUI sa existe. 

Pe mine ma dezgusta cand ii vad pe unii stand pe langa una ca niste caini pe langa o catea in calduri...

Cam ce parere isi face femeia aia despre ea? Gratificarea propriei "valori" la patrat...

Din pacate..nu este vorba de valoare..ci de "valoare"

• Telefon: 0758609361
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

eu inca 5 luni nu sangerez

:laugh2 :laugh2 :laugh2

ai uitat sa mentionezi daca faci exceptii de la regula :laugh2 :laugh2

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Nici daca te tai ?

nici

• Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland
  • Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland
Postat

Nici daca te tai ?

nici

Randunica e Arnold! Ai vazut inginero?  :laugh2

• Like 2
Postat

eu inca 5 luni nu sangerez

:laugh2 :laugh2 :laugh2

ai uitat sa mentionezi daca faci exceptii de la regula :laugh2 :laugh2

CITESTE TITLUL! 

Pai se putea sa nu te bagi tu ca supozitorul si sa nu inceapa baetii sa sara in tandem pe langa tine????????

Cam asta "VUSEI" sa subliniez ...

Postat

\

hai ca te fac sclavul  pizdii mele :D

Din pacate (sau nu) ..sunt "sclavul" pizdei altcuiva :( 

• Oras:Bucuresti-Periferie
  • Oras:Bucuresti-Periferie
Postat

Cum era - Femeia e adesea schimbatoare, nebun este acela care se increde'n ea :)

Era cam asa: In franele de la masina, in zaruri si in femei sa nu niciodata incredere :))

La mine s-ar traduce asa :  In Barcelona, PSG si Shaktar sa nu ai niciodata incredere:)))

• Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

Cum era - Femeia e adesea schimbatoare, nebun este acela care se increde'n ea :)

Era cam asa: In franele de la masina, in zaruri si in femei sa nu niciodata incredere :))

La mine s-ar traduce asa :  In Barcelona, PSG si Shaktar sa nu ai niciodata incredere:)))

Eu prefer o abordare mai libera de discriminari: indiferent de sex, "Crede si nu cerceta... insa taie cartile" :)

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...