Sari la conținut

topic doar pentru curvari...fara rosiatice!

purist

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Tu vezi ce scrii?  :slap2

Daca sunt banat non-stop ca vin cu un dram de bun simt in ceea ce priveste femeile de pe acest site si pentru ca spun lucrurilor pe nume...ce sa-i fac?

mgtow, ca si rp, implica si o anumita doza de detasare. preaching-ul nu ajuta iar natura femeilor nu se va schimba prea curand.

• Like 1
  • Oras:priza
Postat

Aveti si ceva consideratii legate de dimensiunile pasaricii? Am vazut ca despre penisuri se tot vorbeste...

• Oras:Bucuresti-Periferie
  • Oras:Bucuresti-Periferie
Postat

Eu am citit undeva cum ca : " inca nu s-a descoperit legatura dintre lungimea penisului si satisfactia femeii ".

• Oras:bucuresti
Postat

Pisicuts, care este monument de bun simt, ar bana pe cineva ca este prea simtit.

Sau ar bana pe cineva care ar dauna la "afaceri"..sau pentru ca este un "mangina"/ pupinpizdist si nu vede cum voi va faceti jocurile nestingherite! Pana la urma a banat sistematic barbatii cu bun simt si din aceasta cauza forumul a devenit un loc de joaca pentru rosiatice.

Legat de pisicuts..nu stiu sigur daca este un pupinpizdist sau observa ca majoritatea sunt..fiind foarte bine pentru "business"..Oricum......nu prea ma mai intereseaza acest aspect..

P.S    :laugh2  Nu mai pune "vorbele" in "gura" altcuiva..asta faci tot timpul  :slap2

Insinuezi ca mi-as "taia venele" pentru ca primesc injuraturi virtuale ,1 , si 2, insinuezi ca lunile astea de absenta au fost datorate fricii de a nu primi injuraturi virtuale. Hai pe bune? Nu-s eu Van Damme dar de injuraturi virtuale nu mi-e frica. :laugh2  Si ca sa nu las loc de interpretari...nici de cele reale nu mi-e frica. II BAG DESHTELE IN OCHI SI FUG nu-i problema :laugh2 

In al doilea rand ...Stai tu linistita...nu-s demn de mila ta..pastreaz-o pentru altii! Ma iubeste lumea si asa cum sunt, dobitoc sau nu. Am prieteni, am colegi, am cu cine sa-mi impart viata, nu mor de foame si-mi permit sa am si hobby-uri. 

P.S 2 nu ma mai lua in seama! Lasa-ma asa dobitoc cum sunt!

mgtow, ca si rp, implica si o anumita doza de detasare. preaching-ul nu ajuta iar natura femeilor nu se va schimba prea curand.

Sunt absolut de acord cu tine. N-am deschis topicul sa fac preaching ci doar sa vad ce rosiatica sare "in sus de cur" total inoportun. 

A propos...nu natura femeilor e de vina pana la urma...ci cea a barbatilor...sau mai bine spus..a amandurora in egala masura! 

In plus..nu sunt total de acord cu conceptul de MGTOW. Cred ca o relatie sanatoasa nu poate fi decat un beneficiu pentru ambii parteneri. Ai grija de nevoile consoartei dar ai grija si de nevoile tale. 

In legatura cu salivatul dupa pizde..ca un caine in calduri...

"BITCH PLEASE!!" :slap2

Parerea mea!

• Oras:imprejurimi
  • Oras:imprejurimi
Postat

Habar n-am ce-i MGTOW si nici rp (sper ca nu e RIP) si consider ca am ceva cunostinte de engleza. Daca tot o dati pe acronime, poate va plasez si eu vreo doua care sa va puna in dinficultate (niciodata n-am putut intelege preferinta americanilor pentru acronime, pana si prenumele copiilor sunt in pretext de vreme ce-i striga pe initiale, oare Brandon John (BJ) e multumit cu acronimul lui? Si vedeti ce acronim va iese la Winston Churchill )

• Like 2
Postat

Eu am citit undeva cum ca : " inca nu s-a descoperit legatura dintre lungimea penisului si satisfactia femeii ".

Tu citesti numai ce-ti convine. ;)

• Like 2
Postat

Angel, stai chill, nu am timp sa te iau in seama si nici nu pun nimanui vorbe in gura, asa intelegi tu, sa fii sanatos. Daca ma uit mai bine, nu eu m-am bagat in seama cu tine...niciodata!!!!, doar tu ai cautat dialog cu mine. :D

In rest, nu comentez eu despre cum isi conduce Pisicuts afacerea, nu este treaba mea si nici nu ma intereseaza. Eu nu mor de grija altuia ca altii, eu mor doar de grija mea :)

Vad multi nemultumiti p-aici, ca Pisic face, ca Pisic nu face...insa sunt din ce in ce mai nelamurita, cum dracului se face ca unii isi petrec intreaga existenta aici pe forum fara a avea niciun castig (material sau nu), oare fiindca nu au o viata?!!?! Sau fiindca de fapt le place de mor iar nemultumirile astea sunt de fapt doar niste frustrari fiindca nu sunt bagati in seama si nu li se acorda explicatii la fiecare miscare...curios cum au reactiona acestia in cazul in care ar avea o afacere (caz imposibil de altfel :D nu ai cum sa ai o afacere si sa-ti petreci 18/24 ore pe forum decat daca esti Pisicuts si e afacerea ta :D ) si ar veni fiecare angajat sa-si impuna punctul de vedere si sa dea cu pumnul in masa...oare ar fi concediat sau nu?!?! :slap2

• Oras:Å¢ara lui MoÅŸ Crăciun
Postat

Ieși fă în pula mea zdreanță obosită! Ți-a dat cineva voie să vorbești? Marș la supt...

• Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

Blueeyesvs. Observ un lexico-homosexual in postarile tale si nu numai. Ti-ai atasat la avatar un tanar model-cantaret grec. Te excita?Pentru ca alta explicatie nu gasesc. Daca ai o parere buna despre tine nu iti pui poze cu alti barbati sau macar un grad de masculinitate nu latri ca o potaie Sorineipe forum. Parerea mea

• Like 3
Postat

Ieși fă în pula mea zdreanță obosită! Ți-a dat cineva voie să vorbești? Marș la supt...

Sper ca nu te-ai adresat Sorinei

Postat

Ba lasati-o in plm,unu si cu unu fac doi,asaam invatat eu la scoala,dar am mai invatat ceva: sA RESPECTAM femeia indiferent de circumstante,vom avea de castigat :hihat

Postat

Blueeyesvs. Observ un lexico-homosexual in postarile tale si nu numai. Ti-ai atasat la avatar un tanar model-cantaret grec. Te excita?Pentru ca alta explicatie nu gasesc. Daca ai o parere buna despre tine nu iti pui poze cu alti barbati sau macar un grad de masculinitate nu latri ca o potaie Sorineipe forum. Parerea mea

Parerea ta conteaza cand te voi intreba eu. ;)

Scuze ca nu mi-am pus poza de buletin 

Speri prost si ma doare si in pl ce speri tu.
  • Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
  • Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
Postat

...

post-3169-0-56732400-1413782475_thumb.jpeg

• Like 2
  • Minus 1
Postat

Evident ca mie mi s-a adresat. Are mari probleme si asta. Eu il am la ignore nu vad ce posteaza si, in cazul in care este citat si vad, ma lasa rece asemenea comentarii. Nu fac decat sa-mi arate ce dobitoc cu existenta trista si plin de frustrari se ascunde in spatele tastaturii.

Nu vorbesc cu astfel de scursuri :no2

Postat

Ba lasati-o in plm,unu si cu unu fac doi,asaam invatat eu la scoala,dar am mai invatat ceva: sA RESPECTAM femeia indiferent de circumstante,vom avea de castigat :hihat

Esti prost de dai in gropi...indiferente de circumstante.....no offence! 

P.S De ce SPERI ca nu i s-a adresat Sorinei. Sorina este cea fara de pacat este? Ea nu injura , nu ia la pula pe nimeni! Sau dupa parerea ta avizata daca te ia o femeie "la pula" trebuie sa-i ceri voie respectos sa-i lingi curu'? 

Vizitator
Reputație: 0
Postat

P.S De ce SPERI ca nu i s-a adresat Sorinei. Sorina este cea fara de pacat este? Ea nu injura , nu ia la pula pe nimeni! Sau dupa parerea ta avizata daca te ia o femeie "la pula" trebuie sa-i ceri voie respectos sa-i lingi curu'? 

Lasa-l mah ca era beat  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Telefon: amada.bdsm
  • Telefon: amada.bdsm
Postat

http://static.comicvine.com/uploads/original/11113/111135783/3781807-4620090185-7ee77.gif

http://img1.ak.crunchyroll.com/i/spire4/07292008/7/3/1/4/731494a9ccf980_full.gif

post-125434-0-29530100-1413787036_thumb.png

Postat

Mars ma 

• Like 1
Postat

Evident ca mie mi s-a adresat. Are mari probleme si asta. Eu il am la ignore nu vad ce posteaza si, in cazul in care este citat si vad, ma lasa rece asemenea comentarii. Nu fac decat sa-mi arate ce dobitoc cu existenta trista si plin de frustrari se ascunde in spatele tastaturii.

Nu vorbesc cu astfel de scursuri :no2

Nu am nici o frustare cand imi bat pula de tine. =)) Chiar ma amuza! ;)

Postat

Speri prost si ma doare si in pl ce speri tu.

Alt prost

mai sunteti multi?

• Like 1

Postat

Alt prost

mai sunteti multi?

Bate-ți coasa!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...