Sari la conținut

topic doar pentru curvari...fara rosiatice!

purist

Postări Recomandate

• Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
  • Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
Postat
:)

post-3169-0-94860300-1413705098_thumb.jpeg

• Like 3
  • Minus 1
  • Oras:bucuresti
Postat

Angele, sugi.....

Foarte nostim..daca stai sa te gandesti un pic!

Postat

S-a gandit un pic. ;)

Il stiu din postari..inca inerc sa-mi dau seama daca s-a gandit un pic sau nu...

In general el aplauda cam tot ce-i "bese" mintea uneia sau alteia...fara discriminari (gen bun simt sau logica)....

• Oras:Bucuresti
Postat

MGTOW...

Sa nu ai niciodata incredere in ceva ce sangereaza 5 zile si nu moare...AM ZIS!!

Unele au doar 3 zile... Iar cantitatea de sange pierduta pe intreaga perioada a unei menstruatii e cam de 30 ml (intr-un total de 3-5 zile)... 

Ma-ta era la menopauza cand te-a conceput? 

Foarte nostim..daca stai sa te gandesti un pic!

Eu zic ca o sugi tragic, nu nostim. Nostim ar fi daca ai avea si tu par facial, dar esti prea efeminat pt astfel de calitati... 

Iar te-ai bagat in seama cu mine pe undeva, nu mai tin minte unde... Mai bine stateai in banca ta, ca nu te-as fi bagat in seama... 

Vrei sa fii troll? Ok, acum imi permit si eu! 

Suuuuugi! 

Postat

Unele au doar 3 zile... Iar cantitatea de sange pierduta pe intreaga perioada a unei menstruatii e cam de 30 ml (intr-un total de 3-5 zile)... 

Ma-ta era la menopauza cand te-a conceput? 

Eu zic ca o sugi tragic, nu nostim. Nostim ar fi daca ai avea si tu par facial, dar esti prea efeminat pt astfel de calitati... 

Iar te-ai bagat in seama cu mine pe undeva, nu mai tin minte unde... Mai bine stateai in banca ta, ca nu te-as fi bagat in seama... 

Vrei sa fii troll? Ok, acum imi permit si eu! 

Suuuuugi! 

Marsh la cacat! 

Iti multumesc anticipat!

Postat

Slobozi-s-ar ciorile pe mecla ta de poponar, ...

Te-ai apucat sa te bagi in seama cu mine aici, cersetorule... http://nimfomane.com/forum/topic/32104-singura-blonda-care-ofera-seriozitate-0762455558/  ... ai vrut bahaos, ia si inghite...! 

Nu mai vrei sa-mi ceri gratuitati?

De fiecare data cand ma cac, ma distrez sa vad cat seamana cu tine, doar ca e un pic mai frumos! 

• Oras:Bucuresti-Periferie
  • Oras:Bucuresti-Periferie
Postat

Ioiiiiiii   :)))))  

Dienutzooo, ce patzisi ?)))

• Oras:imprejurimi
Postat

Hmmmm. Vad ca si Deeana are apucaturi de mahalagioaica, sa se fi molipsit de la alte rosiatice sau erau disimulate bine sub aparenta de fata citita si politicoasa? Oricum, vad ca fetele injura acum mult mai des si virulent, pacat ca banarea pentru insulte nu este reactivata.

Postat

Yeap!

1. se scrie "yup"

2. Zwat te-a luat la misto.  MGTOW se refera la MEN, unde nu te incadrezi... cel putin nu cu moaca aia de Parcul Operei... 

3. Zwat isi permite sa te ia la misto, el fiind chiar hyper-macho, cu o baza reala...  Nu de alta, dar am avut eu vreo 6 orgasme cu el, intr-o singura zi   :D  multumiri pe aceasta cale  :D 

• Like 1
  • Minus 5
Postat

Hmmmm. Vad ca si Deeana are apucaturi de mahalagioaica, sa se fi molipsit de la alte rosiatice sau erau disimulate bine sub aparenta de fata citita si politicoasa? Oricum, vad ca fetele injura acum mult mai des si virulent, pacat ca banarea pentru insulte nu este reactivata.

Tu esti tot Angel?

Cum ai vrea sa raspund la "mars la cacat"? Am mai zis pe undeva, am vocabular suficient sa si injur pe cine ma injura, si sa tin un discurs pe teme mai elevate. 

Postat

Tu esti tot Angel?

Cred ca e cazul sa-mi pun iarasi avatarul caci nu ma mai recunoaste lumea. 

• Like 2
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Schimba-l repedeeeeee !!!!  :laugh2

• Like 1
Postat

Tu esti tot Angel?

Cum ai vrea sa raspund la "mars la cacat"? Am mai zis pe undeva, am vocabular suficient sa si injur pe cine ma injura, si sa tin un discurs pe teme mai elevate. 

Ai ignore ! Nu ma mai iau la injuraturi cu toate apucatele! 

E greu cu idiotii! Dar da..schimba-l repede!

Postat

Vad ca si Deeana are apucaturi de mahalagioaica

OHOOO..n-ai tu idee  :laugh2 

Postat

Nu-l schimb, nu cred ca este vreo setare care sa baneze automat un avatar iar daca voi fi bnat, imi pot face alt cont. Am vazut ca lipseste ultima mea favorita, Roberta, a patit ceva?

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Nu-l schimb, nu cred ca este vreo setare care sa baneze automat un avatar iar daca voi fi bnat, imi pot face alt cont. Am vazut ca lipseste ultima mea favorita, Roberta, a patit ceva?

E' plecata in tarile civilizate

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...