angelaa Reputație: 0 Postat Octombrie 15, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 15, 2014 Buna! Eu am 38 de ani, el, 29 si suntem amandoi heterosexuali. Experimentam multe si acum vrem si in trei, cu o fata heterosexuala. Daca esti curioasa sa ne cunosti, intreaba-ne orice si iti spunem. Si noi vrem sa stim ce-ti place, ce asteptari ai. Apoi ne intalnim si vedem ce iese. [email protected]
daniel2012 Reputație: 607 Postat Octombrie 16, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Octombrie 16, 2014 Numai experiente cu fete? Sau in viitor e posibil si altceva?
purist Reputație: 71 Postat Octombrie 16, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 16, 2014 Numai experiente cu fete? Sau in viitor e posibil si altceva? Eu cred ca-i face lui o pofta... Dupa parerea mea se va intoarce impotriva ei..probabil ii e frica sa nu-l piarda... Diferenta de varsta imi spune acest lucru...9 ani diferenta...destul de mult. E clar ca domnisoara/doamna are multe complexe de rezolvat, dupa parerea mea, abordand metoda gresita.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum