pacatosuu Reputație: 128 Postat Octombrie 16, 2014 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Octombrie 16, 2014 Va rog si eu un mic ajutor pentru zona Suceava! Yahoo mess [email protected] sau pm aici!Va multumesc mult!
metal_frame Reputație: 0 Postat Octombrie 16, 2014 Oras:suceava Oras:suceava Postat Octombrie 16, 2014 Exista speranta, dar intreaba taximetristii, aia intre 25 si 30 ani, nu babalacii... mai mult nu pot sa te ajut, nu am voie.Cheers, spor la treaba !
pacatosuu Reputație: 128 Postat Octombrie 17, 2014 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Autor Postat Octombrie 17, 2014 Am vb cu 2 taximetristi. M-au indrumat catre salonul de masaj erotic. Din pacate acolo nu se face decat masaj. Alte informatii nu am reusit sa obtin. Oricum ms de raspuns. Daca mai vrei sa imi spui ceva in privat ai adresa mea de mess mai sus!
cucu71 Reputație: 1673 Postat Octombrie 17, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Postat Octombrie 17, 2014 Insista mai mult si la alti taximetristi sau pe la portarii hotelurilor sau receptiile hotelurilor ...
pugsley Reputație: -8 Postat Octombrie 26, 2014 Oras:Suceava Oras:Suceava Postat Octombrie 26, 2014 Ceva noutati ?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum