Sari la conținut

Andreea 0753362492

Postări Recomandate

Vizitator vali2cta
Reputație: 0
Postat

Ok !!! sper sa ne intersectam ,te pup o seara fff placuta

Cu siguranta ne intersectam :)

• Oras:bangkok
Postat

mi-ai incintat sufletul si in seara asta cu  aura ta. dupa cum ti-am mai spus te apropii mult de nebunia mea cu pozele.

post-58400-0-72295600-1423677538_thumb.jpg

Postat

Nebunia ta sunt eu sa inteleg:))))

tu esti nebunia mea dar .. atentie!

nu am de gind sa te trec pe buletinul meu.

• Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat

Nu am inteles totusi asta cu buletinul:))) nu am cerut sa ma iei:)))) sunt doar nebunia ta

Postat

Nu am inteles totusi asta cu buletinul:))) nu am cerut sa ma iei:)))) sunt doar nebunia ta

stai linistita , nu am insinuat asta , nici macar nu am buletin. mi-au tras o dunga pe el din 1986.

esti si vei ramine nebunia mea.

Vizitator vali2cta
Postat

Ok !!! sper sa ne intersectam ,te pup o seara fff placuta

M-am intersectat in aceasta seara cu Andreea, mai avusesem cateva intersectari, dar aceasta din urma a fost una mai speciala si peste celelalte ,datorita ei si nu mie :)

Am gasit o Andreea vesela, primitoare, discreta, incitanta, prietenoasa, ascultatoare, copilaroasa........

Ne-am acomodat la o tigara doua, am mai povestit una alta si am trecut la ce imi place mie mai mult de la Andreea. Mi-a dezvaluit ca si ei ii place un picut acolo cu mine! ceea ce m-a surprins si bucurat totodata.

Actiunea a avut aproape de toate, Deea se pricepe destul de bine in a ghici ce iti face placere, face un oral foarte bun, soft alternat cu un pic hard, umed, antrenat si cu mana dar bine si cand trebuie, atenta pe la oo, eu sunt innebunit dupa stilul ei, la normal se misca excelent (neobisita), schimba mai multe pozitii fara probleme,te calareste, se lasa calarita, da impresia ca ii place sa se f..a.

Andreea vrea si ii si reuseste sa satisfaca un barbat, foarte reusita intalnirea, ii promit sa o mai vizitez si totodata v-o recomand si voua cei care nu o cunoasteti.

Te pup Deea, multumesc!

• Like 5
Vizitator vali2cta
Postat

Cred ca tu trebuie sa ii faci ei o oferta si doar vezi daca accepta.

Andreea are o oferta publica pe aici.

PS

Ti-am facut si recenzia asa cum mi-ai cerut

"arianbursuc

Vali aștept recenzia poate rup și eu 1-2 ore din timpul meu sa petrec alături de pissi "

• Oras:constanta
  • Oras:constanta
Postat

Cred ca tu trebuie sa ii faci ei o oferta si doar vezi daca accepta.

Andreea are o oferta publica pe aici.

PS

Ti-am facut si recenzia asa cum mi-ai cerut

ms pentru amănunte dar eu am întrebat pentru sâmbătă ca nu este e zi oarecare

"arianbursuc

Vali aștept recenzia poate rup și eu 1-2 ore din timpul meu sa petrec alături de pissi "

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...