Sari la conținut

Andreea 0753362492

Postări Recomandate

• Oras:constanta
  • Oras:constanta
Postat

Bine ai revenit!

O recapitulare a serviciilor si tarifelor detaliate si actualizate se poate? Zina locatiei? Programul si disponubilitatea saptamanala?

Ah, ceva poze recente sa ne mai "scoli" din amorteala? :)

• Like 1
  • Oras:Constanta
Postat

Buna.servicile sunt aceleasi 150/200 h.oral /normal...locatia pot buteli.pt mai multe detali la telefon.

• Like 1
  • Oras:BUC & CTA
  • Oras:BUC & CTA
Postat

Toate lucrurile bune au un sfarsit.

Sexul fara sex anal e ca mancarea fara sare, sau ca o banana necoapta.

La 21.04.2016 la 18:00, popoviciuionut80 a spus:

Anal faci, ca parca faceai si anal. FK sau CIM faci?

La 03.07.2015 la 12:37, deea baby a spus:

Am facut ..dar nu mai fac !!!

Postat

Dragul meu, eu anal nu am facut .pusesem intr un timp ca fac! Dar am incercat nimic de zis si nu mia placut!

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat
  La 21.04.2016 la 20:59, deea baby a spus:

eu anal nu am facut . Dar am incercat si nu mia placut!

adica?

:))))))

Postat

Mistouri! Ai ceva de zis pune mana pe telefon si vorbim ca doi oamenii maturi nu? Si iti raspund la intrebarile tale "absurde"dl.Sali

• Like 1
  • Oras:b
  • Oras:b
Postat
  La 21.04.2016 la 21:54, deea baby a spus:

Mistouri! Ai ceva de zis pune mana pe telefon si vorbim ca doi oamenii maturi nu? Si iti raspund la intrebarile tale "absurde"dl.Sali

Mă îmbia poponeața ta și am facut niște glumițe !

Poți să spui că au fost niște afirmații , răspunsuri la comenturile / întrebările de mai sus.

În nici un caz nu ai vazut la mine semnul întrebării . Crede-mă că știu să folosesc semnele de punctuație , spre deosebire de tine care ai pus ghilimelele alea deampulelea . Ghilimelele absurde ! să mor de râs ......

Nu am pretenția să fii expertă în gramatică dar nu folosi cuvinte și semne pe care nu le cunoști înțelesul și măcar citește cu atenție și de două ori ca să nu te mai aberezi

Postat

Esti varza!!! Cu tine am mai avut in trecut altercati de genul asta, iar daca vrei sa ne batem in gramatica crede-ma ca esti u dus....:)

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...