Sari la conținut

Andreea 0753362492

Postări Recomandate

• Oras:b
  • Oras:b
Postat

Nu ai avut altercații cu mine în trecut ( poate doar in pat ) , ai facut o comfuzie atunci , te suna unu care își batea joc de tine la telefon , te amenința și pula mea ce îți mai făcea și ai crezut că sunt eu . Ăla te suna și tu te luai de mine pe forum , îi răspundeai aici și poate ăla nici nu știa de forum poate nici nu se uita pe aici . Și acum cine e varză ?

• Oras:around
Postat

ameloiule ul , coMfuzie este pe moldoveneste  sau e vreun neologism?

te intreb pe tine stiind ca ai vasta experienta limbistica, pardon, lingvistica

• Like 1
  • Minus 3
  • Oras:Constanta
Postat

ameloiule ul , coMfuzie este pe moldoveneste  sau e vreun neologism?

te intreb pe tine stiind ca ai vasta experienta limbistica, pardon, lingvistica

Da io nam zis nimika pi topingu aista, cami plasi fata asta. Asa ka faci o coMfuzii. :)

• Like 2
Postat

amu , io gindeam di shiva vremii ca -ti kam plashi di pitzipoankh, dumneaei fiind pi plakul matali, fatih di tirg asa kum si cuvini.

juriht-i ka n-o stii dekind avea bardakul in kartier la ineluri? ori is io umpic  comfuz

Vizitator cenzurat
Reputație: 0
Postat

amu , io gindeam di shiva vremii ca -ti kam plashi di pitzipoankh, dumneaei fiind pi plakul matali, fatih di tirg asa kum si cuvini.

juriht-i ka n-o stii dekind avea bardakul in kartier la ineluri? ori is io umpic  comfuz

http://replygif.net/i/230.gif

Postat

pai de-aia te apreciez ameloiule, esti sprintena in gindire, iti place intriga fina, nu esti iute la minie, ai vorbele la tine , pacat ca  multa lume de pe forum te percepe altfel decit esti in realitate, poate ai si tu dreptatea ta dar e greu sa schimbi mentalitatea retarda a multora dintre ei.

Postat

Da nici nam sa mai ma strofok sa fak asta. Nu vreu sa schimb nimica si cui placi bine, cui nu...apai iara bini !  :icecream

• Oras:constanta
Postat

Nu e vorba de cum pune problema, nici nu pare a fi deloc fara de inteligenta, si poate nici limbajul asta tembel nu ar fi atat de greu de inghitit. Dar sa suferi atat de tare incat sa consideri fiecare topic o invitatie la mancat cacat, si sa te asezi sa te indestulezi in voie, fara sa tii cont ca jignesti, si mai ales ca faci tot timpul offtopic, deranjand utilizatori care poate vor sa citeasca in mod coerent niste recenzii, asta inseamna sa fii anticapat in cap. Dar....de. Se obisnuieste lumea cu gunoaiele pe strada, daramite pe un forum.

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Victoras tati, io pi topingu asta n-am zis nimica pina nam fost io intribata si chemata acilea sami vars gunoiu. Da ma antreb, intervientia ta acilea diserviesti vrun alt skop maret in afara sa iti ietaliezi tu punktu di vedere ? Si din ce vaz, pi tini nici nu tio chimat ciniva.

;)

Postat

Nu deservesc nimic, dar vazand ca fiecare zice ce il taie capu pe unde il taie capu si cand il taie capu, am zis ca daca scap si eu caii nu o fi foc. Da hai ca nu mai zic nimic, ca prea ma iei cu Victoras, si plus ca m-am plictisit deja sa iti fac observatie. Tu da-i inainte, ca de mine nu te mai impiedici. Pana la urma de ce m-as baga eu in relatia dintre tine si admiratorii tai care vad ca sunt fascinati de interventiile tale. Ma scuzati, am scris si eu din ceva plictiseala, dar am revenit la programul care imi este suficient de incarcat. O dupa amiaza placuta!

• Like 4
  • Minus 3
Postat

victorasule , recunosc , eu sint cel care am apelat-o pe ameloaica pe topicul asta , avind in vedere cunostintele ei lingvistice dezvoltate . cum azi e duminica si lumea se odihneste, ma gindeam ca nu strica sa mai divalgam putin. atit.

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Treaba ta, sau... a voastra. Chiar nu ma intereseaza cine pe cine si unde cheama. Cred ca ma intelegi. Bafta!

Postat

am intrat azi putin pe forum sa mai vad ceva nou amelia peste tot.din partea mea poti sa scrii cat vrei si ce vrei dar am si eu o intrebare pt tine tu esti multumit de viata ta?sa stai toata ziua pe forumul asta si sa scrii fel si fel de prostii e singurul loc unde te poti exprima sub o identitate falsa pt ca in viata reala esti un nimeni sincer imi este mila de tine succes la scris 

Postat

Mah Costi, am intrat si io o leaca di pi tielefonu mieu distept, cari il am ku mini mai pisti tot undi sint io. Kear nu stiam cami trebe acordu tau sa scriu aicisea, dai bini ka pot sa scriu din partea ta. Tu di doi ani vaz ka tiai rupt di scris, da tu nu scri decit ca iesti nemultumit di lumea di pacilea, asa ka am si io o antrebari: ti tini ciniva ku forta ? Duti Dica..duti ! Lasma tu pi mini ku prostiili mieli si duti tu ku prostiile tali. Iexprimate ku identitatia ta la videre si nu falsa ka a mia, da ti rog io mult skutestima di morala di zarzavat,  ka nu teo antrebat nimenea nimica, da ti bagi si tu in zeama pacilea di parka ai avea civa di zis.

P.s. Ka sa vezi civa nou pacilea mai contribuie si tu ku civa nou, ka altfiel iesti in plus. ;)

• Like 1
Vizitator cenzurat
Reputație: 0
Postat

am intrat azi putin pe forum sa mai vad ceva nou amelia peste tot.din partea mea poti sa scrii cat vrei si ce vrei dar am si eu o intrebare pt tine tu esti multumit de viata ta?sa stai toata ziua pe forumul asta si sa scrii fel si fel de prostii e singurul loc unde te poti exprima sub o identitate falsa pt ca in viata reala esti un nimeni sincer imi este mila de tine succes la scris 

asa costica ... spune-i tu lu' AMELIA ... baga-i carne in frigider !!! eu nu inteleg de ce esti asa de timid 

auzi la ea  .... cica tu nu contribui la forum ... eu zic ca daca reusesti sa-i inchizi gura Ameliei aici pe forum o sa fie cea mai mare contributie adusa acestei comunitati.

deci fii necrutator in interventiile tale asupra comentariilor acestei individe care nu ne lasa SA FIE SI NOI CURVARI cinstiti

http://replygif.net/i/1131.gif

• Like 2
  • Minus 3
Postat

Mah Costi, am intrat si io o leaca di pi tielefonu mieu distept, cari il am ku mini mai pisti tot undi sint io. Kear nu stiam cami trebe acordu tau sa scriu aicisea, dai bini ka pot sa scriu din partea ta. Tu di doi ani vaz ka tiai rupt di scris, da tu nu scri decit ca iesti nemultumit di lumea di pacilea, asa ka am si io o antrebari: ti tini ciniva ku forta ? Duti Dica..duti ! Lasma tu pi mini ku prostiili mieli si duti tu ku prostiile tali. Iexprimate ku identitatia ta la videre si nu falsa ka a mia, da ti rog io mult skutestima di morala di zarzavat, ka nu teo antrebat nimenea nimica, da ti bagi si tu in zeama pacilea di parka ai avea civa di zis.

P.s. Ka sa vezi civa nou pacilea mai contribuie si tu ku civa nou, ka altfiel iesti in plus. ;)

Invata proasto limba moldoveneasca ca esti basita rau de tot! Puti a peste la greu!

Intrasi oleaca sa te futi in gura ca proasta popii! Sa sugi pula la homalai, titlul iti apartine muita!

• Like 1
  • Minus 1
Postat

asa costica ... spune-i tu lu' AMELIA ... baga-i carne in frigider !!! eu nu inteleg de ce esti asa de timid 

auzi la ea  .... cica tu nu contribui la forum ... eu zic ca daca reusesti sa-i inchizi gura Ameliei aici pe forum o sa fie cea mai mare contributie adusa acestei comunitati.

deci fii necrutator in interventiile tale asupra comentariilor acestei individe care nu ne lasa SA FIE SI NOI CURVARI cinstiti

http://replygif.net/i/1131.gif

Da matale nu ai tupeu!? Sau ai oarece intimitati in cur cu dansa?
  • Like 1
  • Minus 1
Postat

Mah Costi, am intrat si io o leaca di pi tielefonu mieu distept, cari il am ku mini mai pisti tot undi sint io. Kear nu stiam cami trebe acordu tau sa scriu aicisea, dai bini ka pot sa scriu din partea ta. Tu di doi ani vaz ka tiai rupt di scris, da tu nu scri decit ca iesti nemultumit di lumea di pacilea, asa ka am si io o antrebari: ti tini ciniva ku forta ? Duti Dica..duti ! Lasma tu pi mini ku prostiili mieli si duti tu ku prostiile tali. Iexprimate ku identitatia ta la videre si nu falsa ka a mia, da ti rog io mult skutestima di morala di zarzavat,  ka nu teo antrebat nimenea nimica, da ti bagi si tu in zeama pacilea di parka ai avea civa di zis.

Dai homaloaico, nu ti-a ajuns muia sau mai poftesti la ce va in gura!?
  • Like 2
  • Minus 1

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...