Sari la conținut

Andreea 0753362492

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
Postat

Buna ziua lume draga ! Astazi sunt incepand cu ora 14:00.pupici

• Like 1
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta
Postat

Buna dimineata! O zi frumoasa sa aveti !

sar`na!

azi? esti toata ziua? sau tot de la amiaza?

• Telefon: 0769999999
  • Oras:all
  • Telefon: 0769999999
  • Oras:all
Postat

Buna dimineata! O zi frumoasa sa aveti !

insorita si racoroasa :P

Postat

Buna ziua, incepand de luni imi voi schimba tarifele la finalizare 100 /200 h.Cu dreptul de a imi selecta clientii! Programul meu incepe cu ora 11:00 si ma voi tine de promisiune ! Iar pt mai multe detalii va stau la dispozitie la telefon , incepand de luni ! Astazi si maine nu sunt ! Multumesc pt intelegere ! Weekend placut .

• Like 2
  • Oras:Peste tot si nicaieri
Postat

La recomandarea unui prieten, a vizitat-o si fratele de cateva ori pe domnisoara Andreea, ultima oara la locatia de la sensul giratoriu de la Cora. Mie imi place fata, inalta, subtirica, poate purta o conversatie si cel mai important: ii place sa se futa!!!

Apartamentul este curat, primesti prosop curat daca faci dus, baie curata si dotata. Inainte avea si un catel simpatic, dar se pare ca a renuntat la el. Oricum, nu deranja in timpul "activitatii de creatie".

Domnisoara face un sex oral "corect, corespunzator", protejat sau ne, eu am ales de fiecare data ne, iar la normal se misca super bine. Se umezeste natural si cu mine cel putin, nu a folosit lubrifiant. 

Halatul de fiecare data a fost 200 ron, pentru o finalizare prelungita. Eu o am pe lista scurta de domnisoare pe care le vizitez constant.

• Like 10
  • Minus 3
Postat

Multumesc frumos

N-ai pentru ce, domnisoara!!

Promit ca ne vedem cat de curand!! ;)

• Like 4
  • Minus 3
Postat

Te astept ! Chiar nu stiu cine esti , sunt surprinsa ..si mie mi e dor de tine ...mai este putin ...

• Oras:around
  • Oras:around
Postat

nici macr nu banuiesti , daca  umblu cu camera dupa mine si iti pui la avatar poze facute de mine?

Postat

Stiu cine esti tu obi:) era vb de temujin 😊ca nu stiu cine este ! Pe tine te astept sa facem poze vara asta 😛ðŸ˜

Postat

Hehehehehe,

Fratele Temujin este undercover!! Dac-ai sti tu cine sunt...ce farmec ar mai avea?

• Like 5
  • Minus 3
Postat

Azi poate avem noroc si e disponibila domnisoara! ;)

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...