Sari la conținut

Andreea 0753362492

Postări Recomandate

• Oras:around
  • Oras:around
Postat

pot sa-i umplu gura de sperma din partea ta , deeababby?

cui?

sigur celui care se crede popa in nebunia lui .

• Oras:Constanta
Postat

Da l dracu pretinde cs este preot ?:) dar ce cauta pe un site de curve ??? Eu cred ca ti e locul in alta parte ..chiar te rog umplei gura de sperma :))) sa l fut in gura cu i este pescar ordinar

Postat

Da l dracu pretinde cs este preot ? :) dar ce cauta pe un site de curve ??? Eu cred ca ti e locul in alta parte ..chiar te rog umplei gura de sperma :))) sa l fut in gura cu i este pescar ordinar

Hablas romaneste? Jacarel mo

Postat

fare mame , sora mea ca nu e bine ca iau foc si fac pe nebunu te sun intro zi vin la tine sank carcei client si te tai pe fata cu lama 

Postat

Daca vrei sa ai pb treaba ta ! Veze ti de oala ta.ca nu sunt singura in meseria asta ..si cred ca am si eu ceva pe langa mine sau ai sa iesi din casa cu curu cat galeata

Postat

Sa va fut in gura ..pana acum era parintele :))) rig pe pisic sa baneze aceasta pers care vine cu gen amenintari

Postat

Daca vrei sa ai pb treaba ta ! Veze ti de oala ta.ca nu sunt singura in meseria asta ..si cred ca am si eu ceva pe langa mine sau ai sa iesi din casa cu curu cat galeata

fa cacat cu burta sati iau toti pestii in pula 

Postat

Si eu pe mata , hai ca esti aceasi pers care pretinde ca e parintele puliii, ti ai facut cont acum ...asa ca nu mi mai pierd timpul cu retardati obositi ..vare altceva nu stiu decat sa dea din butoane ...sa ma pis pe mata.bye

Postat

Si eu pe mata , hai ca esti aceasi pers care pretinde ca e parintele puliii, ti ai facut cont acum ...asa ca nu mi mai pierd timpul cu retardati obositi ..vare altceva nu stiu decat sa dea din butoane ...sa ma pis pe mata.bye

mars veceule o sati rup gura zilele astea

Postat

mars veceule o sati rup gura zilele astea

wc e mata sorta si toata familia de curve ieftine
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...