giani_milano Reputație: 1 Postat August 30, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat August 30, 2016 trasesisto slobozita are sugi pula sa mananci veceule copii tai haleste sperma de la masa din guraeu sunt giani seful din ialomita mafiotu italiano din las fierbinti
giani_milano Reputație: 1 Postat August 30, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat August 30, 2016 curva esti tu fa ca esti la supt pula aici la produs maciucareaso tarfete care iti curge in loc de sange in vene spermaio sa pun sacu pe tine iti fac panda pe pestelau tau cioara spurcata pun ranga
deea baby Reputație: 1322 Postat August 30, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat August 30, 2016 )))
deea baby Reputație: 1322 Postat August 30, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat August 30, 2016 Prost te a facut mata )
giani_milano Reputație: 1 Postat August 30, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat August 30, 2016 nu o sa stiti cand intram peste voi in cuib eu cu fratii mei
giani_milano Reputație: 1 Postat August 30, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat August 30, 2016 fratii mei este firicel bobitza dorel ratza toti mafiotii fa pulareaso care sugi sperma zilnic
giani_milano Reputație: 1 Postat August 30, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat August 30, 2016 te taie giani cu lama pe muie uma ciactrice iti las
thomson99 Reputație: 82 Postat August 30, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat August 30, 2016 Am re-re vizitat-o Aceeași bunaciune, sex complet ( nu chiar total)Buna, frumoasa, pasionataDar..exista un dar: parca de prea fiecare data vorbește despre bani, in sensul ca își tot dorește sa dea de eiA propos: si noi (sau cel puțin eu) ii tot căutam pe toți si încă nu i găsimCred ca cei 200 / h pe care ii pretinde nu ii mai sunt de ajuns, deși nu i refuza delocCred ca laitmotivul asta al eu ma va face sa nu o mai re-re-re vizitez, deși e o gagica buna in opinia mea, curată si tare futabilaPoate nu i ar prinde rău o vizita peste hotare acolo unde spera ca va câștiga lozul câștigător pentru ca daca se va întoarce la fel de bunaciune ca acum si cu o atitudine mai fair play..mi e teama ca se va înscrie in campionatul de table inițiat de Anda la care cred ca au aderat Ella si Ana Maria la care noi, futacii de ocazie, vom rămâne doar spectatori ðŸ‘Va doresc gagici de calitate precum gazda noastră !!! 5
thomson99 Reputație: 82 Postat August 30, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat August 30, 2016 PS: daca acesta este un site serios, vor fi cenzurate replicile penibile ale antevorbitorilor.Si...Miss: încetează sa ti rezolvi problemele personale aici ori sa răspunzi ad hoc unor asemenea păreri, in opinia mea îți scazi ratingul si nu numai ca nu ii respingi pe cei asemenea lui dar ii îndepărtezi si pe cei care, cu drag si cu buna-credință, te vizitează ocazional E doar o părere.. 2
thomson99 Reputație: 82 Postat August 30, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat August 30, 2016 Scuze: sa NU !!!
deea baby Reputație: 1322 Postat August 31, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat August 31, 2016 Pacat ca ai plecat cu o parere de rau , tu ai deschis subietul iar eu am continuat , unde e loc e loc si de mai mult , era doar o conversatie ..asta nu inseamna ca trebuie sa si se intample !
deea baby Reputație: 1322 Postat August 31, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat August 31, 2016 Am re-re vizitat-o Aceeași bunaciune, sex complet ( nu chiar total)Buna, frumoasa, pasionataDar..exista un dar: parca de prea fiecare data vorbește despre bani, in sensul ca își tot dorește sa dea de eiA propos: si noi (sau cel puțin eu) ii tot căutam pe toți si încă nu i găsimCred ca cei 200 / h pe care ii pretinde nu ii mai sunt de ajuns, deși nu i refuza delocCred ca laitmotivul asta al eu ma va face sa nu o mai re-re-re vizitez, deși e o gagica buna in opinia mea, curată si tare futabilaPoate nu i ar prinde rău o vizita peste hotare acolo unde spera ca va câștiga lozul câștigător pentru ca daca se va întoarce la fel de bunaciune ca acum si cu o atitudine mai fair play..mi e teama ca se va înscrie in campionatul de table inițiat de Anda la care cred ca au aderat Ella si Ana Maria la care noi, futacii de ocazie, vom rămâne doar spectatori ðŸ‘Va doresc gagici de calitate precum gazda noastră !!!daca nu vrei sa o mai faci ok ! Este alegerea ta si ti o respect . O zi buna
ul amelia Reputație: 10212 Postat August 31, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat August 31, 2016 Fata..nu mio lua in numi di rau...dar baiatu a punctat foarti bini ! Tu iesti fata frumoasa, futacioasa, oferi lucruri placuti...dar...iexista un "dar" ! Ti lie pot si puncta cari au fost dia lungu drumului toati aciesti "dar": uiti curu...nu ie curu, uiti banu...nu ie banu, s.a.m.d. Tu plasi mai tuturor, dara nimenea nusi iese din cale sa spuna dispri tini. Tu vrei ricenziili di la baeti ca sa urci la Top...si intielegi kum asta inseamna mai multi bani, da ptr asta trebe sa schimbi civa, ka nu ie doar dispri bani. Din pacati ie si dispri placierea fiecaruia cari vini sati dea bani !!! Poti sa ti superi pi mini...poati ai sa anvieti. Io am baut cafiele ku tini...pina nam mai baut !!! 3 7
deea baby Reputație: 1322 Postat Septembrie 2, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Septembrie 2, 2016 Astazi sunt disponibila incepand cu ora 13:00.
mossu Reputație: 87 Postat Septembrie 2, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Septembrie 2, 2016 Buna. Pana la ce ora te pot gasi ? Sigur o sa ma recunosti
deea baby Reputație: 1322 Postat Septembrie 3, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Septembrie 3, 2016 Am plecat ieri devreme !
deea baby Reputație: 1322 Postat Septembrie 5, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Septembrie 5, 2016 Disponobila incepand cu ora 13:00.
deea baby Reputație: 1322 Postat Septembrie 9, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Septembrie 9, 2016 Astazi ma gasiti pana la ora 18:00.iar maine nu sunt .
deea baby Reputație: 1322 Postat Septembrie 12, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Septembrie 12, 2016 Astazi ma gasiti dupa ora 13 :00.
deea baby Reputație: 1322 Postat Septembrie 15, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Septembrie 15, 2016 Astazi sunt disponibila pana la ora 23:00.
deea baby Reputație: 1322 Postat Septembrie 16, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Septembrie 16, 2016 Neata lume!
gentelemen Reputație: 0 Postat Septembrie 17, 2016 Postat Septembrie 17, 2016 neata e cind te culci tu
deea baby Reputație: 1322 Postat Septembrie 17, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Septembrie 17, 2016 Si cand ma scol
deea baby Reputație: 1322 Postat Septembrie 17, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Septembrie 17, 2016 Daca imi place sa lucrez noaptea la mine e dimineata cand ma trezesc la 12 .
gentelemen Reputație: 0 Postat Septembrie 18, 2016 Postat Septembrie 18, 2016 Eu stiam ca altceva se scoala, fetele se trezesc
Postări Recomandate