Sari la conținut

Andreea 0753362492

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
Postat

trasesisto slobozita are sugi pula sa mananci veceule copii tai haleste sperma de la masa din gura

eu sunt giani seful din ialomita mafiotu italiano din las fierbinti

Postat

curva esti tu fa ca esti la supt pula aici la produs maciucareaso tarfete care iti curge in loc de sange in vene sperma

io sa pun sacu pe tine iti fac panda  pe pestelau tau cioara spurcata pun ranga

Postat

Am re-re vizitat-o

Aceeași bunaciune, sex complet ( nu chiar total)

Buna, frumoasa, pasionata

Dar..exista un dar: parca de prea fiecare data vorbește despre bani, in sensul ca își tot dorește sa dea de ei

A propos: si noi (sau cel puțin eu) ii tot căutam pe toți si încă nu i găsim

Cred ca cei 200 / h pe care ii pretinde nu ii mai sunt de ajuns, deși nu i refuza deloc

Cred ca laitmotivul asta al eu ma va face sa nu o mai re-re-re vizitez, deși e o gagica buna in opinia mea, curată si tare futabila

Poate nu i ar prinde rău o vizita peste hotare acolo unde spera ca va câștiga lozul câștigător pentru ca daca se va întoarce la fel de bunaciune ca acum si cu o atitudine mai fair play..mi e teama ca se va înscrie in campionatul de table inițiat de Anda la care cred ca au aderat Ella si Ana Maria la care noi, futacii de ocazie, vom rămâne doar spectatori ðŸ‘

Va doresc gagici de calitate precum gazda noastră !!!

• Like 5
Postat

PS: daca acesta este un site serios, vor fi cenzurate replicile penibile ale antevorbitorilor.

Si...Miss: încetează sa ti rezolvi problemele personale aici ori sa răspunzi ad hoc unor asemenea păreri, in opinia mea îți scazi ratingul si nu numai ca nu ii respingi pe cei asemenea lui dar ii îndepărtezi si pe cei care, cu drag si cu buna-credință, te vizitează ocazional

E doar o părere..

• Like 2
Postat

Pacat ca ai plecat cu o parere de rau , tu ai deschis subietul iar eu am continuat , unde e loc e loc si de mai mult , era doar o conversatie ..asta nu inseamna ca trebuie sa si se intample !

Postat

Am re-re vizitat-o

Aceeași bunaciune, sex complet ( nu chiar total)

Buna, frumoasa, pasionata

Dar..exista un dar: parca de prea fiecare data vorbește despre bani, in sensul ca își tot dorește sa dea de ei

A propos: si noi (sau cel puțin eu) ii tot căutam pe toți si încă nu i găsim

Cred ca cei 200 / h pe care ii pretinde nu ii mai sunt de ajuns, deși nu i refuza deloc

Cred ca laitmotivul asta al eu ma va face sa nu o mai re-re-re vizitez, deși e o gagica buna in opinia mea, curată si tare futabila

Poate nu i ar prinde rău o vizita peste hotare acolo unde spera ca va câștiga lozul câștigător pentru ca daca se va întoarce la fel de bunaciune ca acum si cu o atitudine mai fair play..mi e teama ca se va înscrie in campionatul de table inițiat de Anda la care cred ca au aderat Ella si Ana Maria la care noi, futacii de ocazie, vom rămâne doar spectatori ðŸ‘

Va doresc gagici de calitate precum gazda noastră !!!

daca nu vrei sa o mai faci ok ! Este alegerea ta si ti o respect . O zi buna
Postat

Fata..nu mio lua in numi di rau...dar baiatu a punctat foarti bini !

Tu iesti fata frumoasa, futacioasa, oferi lucruri placuti...dar...iexista un "dar" ! Ti lie pot si puncta cari au fost dia lungu drumului toati aciesti "dar": uiti curu...nu ie curu, uiti banu...nu ie banu, s.a.m.d. Tu plasi mai tuturor, dara nimenea nusi iese din cale sa spuna dispri tini. Tu vrei ricenziili di la baeti ca sa urci la Top...si intielegi kum asta inseamna mai multi bani, da ptr asta trebe sa schimbi civa, ka nu ie doar dispri bani. Din pacati ie si dispri placierea fiecaruia cari vini sati dea bani !!!

Poti sa ti superi pi mini...poati ai sa anvieti. Io am baut cafiele ku tini...pina nam mai baut !!! ;)

• Like 3
  • Minus 7
Postat

Buna. Pana la ce ora te pot gasi ? Sigur o sa ma recunosti :)

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...