Sari la conținut

Andreea 0753362492

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

O singura data am fost și eu la Andreea.Am sunat făcut programare și ajuns rapid la Cora.Am optat pentru o ora și după ce am stat la o țigară în bucătărie am trecut la treaba.Fata arata bine corp suplu craci lungi sâni frumoși. Oral neprotejat o suge bine dar normalul a fost peste orice așteptări. Se fute în draci parcă ar fi o adevărată felina.După lupte grele am finalizat la marginea patului pe sânii domnișoarei. Dacă avea în meniu fk și finalizare orala pentru mine era de 10 pe linie așa ca o sa o punctez cu 10 la normal și pentru restul capitolelor o sa o punte cu 9.

• Like 3
  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

Asteia i s-a urcat celebritatea la cap.

Dar nu este adevarat , mie imi place corectitudinea, daca era asa spuneam ..dar se pare ca sunt si conturi abia facut nou

Deea,chiar daca e cont abia facut,el nu e nou,da tot prost e

Si-a facut alt cont si a inceput iarasi cu atacurile cum a mai facut cu tine

Eu cred ca vrea sa ii mai explici inca o data ce ai zis in postarea de mai jos

:)))

Draga mea,faci misto de mine?

A ramas sa ne auzim ieri. Am sunat de 3 ori la intervale diferite,am dat si sms,si tu nimik..de ce neseriozitatea asta?

Explica...Nu cauta scuze ca nu-si au rostul

Chiar nu am deschis eu acest topic sa vreau sau sa vb cu cineva...nu ma face sa ti fac eu o recenzie tie cum ai procedat :) crede ma ca e foarte scarbos..si nu vreau sa -i intorc nimanui matele pe dos ..in afara faptului ca erai praf si aveai un par(pubian ) de nu ti mai vedeai penisul ala mic ...mai te ai dus si la baie nu stiu ce ai facut ...de miai imprastiat cacat prin pat de pe parul de la fund.si ti am zis ca nu pot sa ti fac nimic te am luat elegant si ti am sp ca nu mi plac barbati ne epilati ...la tine era padure..sunt in meseria asta de 2 ani dar pana la tine eu asa ceva nu am mai intalnit..si te am refuzat instant...sa nu spun mai multe...iar tu de acum 1 jumate ma suni continu sa te iau...bai frate nu forta nota cu mn ...daca mie imi placea de tine si erai ok , si tie nu ti placea de mine, eu trebuia cumva sa te oblig sa vi fortat la mn...nu inteleg de unde atata atitudine ieftina ...mai esti si preot

• Like 2
Link spre comentariu

Daaa,joaca pi linia di fund la iechipa din movilita

O avut ietapa in uichend,da nu o jucat ca nu lor lasat arbitri

Cica piericlita zborul si bazaitul mustilor

Da lui ciel moi tari io parut rau ca nu io mai facut galieria urarili di bini,di bini sai fii dupe cie suje

Sant ferisit

Si ma simnt bini

Prostu prostilor io lam gasit

Intalninduti pi tini

• Like 3
Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...