Sari la conținut

Andreea 0753362492

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
Postat

Asa ca cine vrea sa ma mai viziteze, va astept sambata -luni- marti incepand cu ora 13 :00 iar ultima zi marti voi fi pana la ora 17:00.

Postat

Buna scz ! Fac niste cursuri de dim pana la 13 , numai k astazi am avut si ceva practica ..scz

• Oras:Peste tot si nicaieri
  • Oras:Peste tot si nicaieri
Postat

Alta domnisoara bunaaaa, care isi inchide pravalia...

Succes, in tot ceea ce ti-ai propus!! ;)

• Like 4
  • Minus 3
  • Oras:constanta
Postat

zici ca e un blestem! de vreo 1 an cam cine intra in top...se cam retrage din bransa sau din tara!
  • Like 2
Postat

Ie poati o ievolutiie fireasca. Plecaria necesita finantare. Aci topu ajuta. Dak iexista o latura pozitiva...ie ceia ka la Constanta or aparut mireu fete di top. Mii imi pari poati rau ka iexista posibilitatia ka fetili sa plesi afara ka sa fak tăt triaba asta. Meaş fi dorit sa pleşi afara si sa ânciapa o veață noua !!!

• Like 4
Postat

statisticile rata ca 90% din fetele care se retrag revin dupa cateva luni.

personal imi doresc sa revina! pentru ea, sper sa isi realizeze ce are in plan, indiferent care este acesta!

• Like 2
Postat

multumesc😘
Postat

zici ca e un blestem! de vreo 1 an cam cine intra in top...se cam retrage din bransa sau din tara!

eu ma retrag pt o perioada nu stiu cat sau de tot ! Imi doresc sa nu mai revin acum cine stie.
  • Like 1
Postat

eu ma retrag pt o perioada nu stiu cat sau de tot ! Imi doresc sa nu mai revin acum cine stie.

grija la statistica!90%! :)😘

Postat

Ie poati o ievolutiie fireasca. Plecaria necesita finantare. Aci topu ajuta. Dak iexista o latura pozitiva...ie ceia ka la Constanta or aparut mireu fete di top. Mii imi pari poati rau ka iexista posibilitatia ka fetili sa plesi afara ka sa fak tăt triaba asta. Meaş fi dorit sa pleşi afara si sa ânciapa o veață noua !!!

eu nu plec in afara raman in romania, dar m am axat pe altceva scoala etc si cel putin pana in iunie- iulie nu am cum sa revin ..
  • Like 1
Postat

Mare pierdere,o fata de calitate,o adevarata amanta.

Succes Andreea!

multumesc din suflet ! 😘
Postat

eu nu plec in afara raman in romania, dar m am axat pe altceva scoala etc si cel putin pana in iunie- iulie nu am cum sa revin ..

Bravo la tini fată ! Spor si succesuri ân tăt cieți propui !!! ;)

• Oras:dobrogea
  • Oras:dobrogea
Postat

Cate unu, doi pe zi asa ca sa elimini stresu de la scoala nu merge?

Oricum succese in orice iti propui!

• Like 2
Postat

Ar merge dar nu prea deoarece nu mai am nici locatia , iar la deplasari e mai greu .

• Like 1

Postat

Tin sa anunt ca voi mai fi disponibila pana marti ! Dupa nu stiu cand voi mai activa sau nu ! Sper sa nu mai revin .

deplasari? 

se pare ca Deplasari...doar DUS!

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...