Sari la conținut

Andreea 0753362492

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
Postat

Buna dimineata , astazi sunt disponibila pana la ora 22:00.😊

Postat

Heii fata asta a mai vazut o cineva ? Am incercat sa o interceptez pe nr din titlu dar ink n am reusit. Sunt nerabdator de o revedere cu ea :)

Postat

Probabil nu am lucrat , sau la orele care sunai eram ocupata 😊

• Oras:constanta
Postat

Te-am intrebat deoarece nu am reusit sa te prind la telefon si cred ca esti foarte solicitata. Am citit recenziile si am decis sa vizitez o fata cu multe calitati.

Postat

Buna DEEA, daca astazi nu esti disponibila , spune-mi daca poti sa-mi planifici o intalnire pana maine la ora 14.00.

Postat

Eu sunt disponibil numai dimineata pana in ora 11. Daca vreodata iti va fi convenabil, anunta-ma in prelabil. Multumesc mult si sper sa ne intalnim.

Postat

Dimineata nu pot eu in cursul saptamani , deoarece eu lucrez dupa ora 13 :00 de luni -vineri ..doar sambata sa stabilim dinainte , doar pt o ora 😊

Postat

Buna DEEA, daca astazi nu esti disponibila , spune-mi daca poti sa-mi planifici o intalnire pana maine la ora 14.00.

pai aici ai spus pana la ora 14 ?
Postat

Nu am cum sincer , deoarece am alta activitate de dimineata pana la ora 12:30 - si incep la 13 :00...iar sambata ce sunt , duminica nu lucrez.

• Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
Postat

La 11 incepi gradinița moldovene?

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Bai patrupedule ,chiar nu te mai poti satura dracului o data? Stai tapan in banca ta ca nu esti singur pe lume, sau vrei sa te intepeneasca altcineva?

Postat

Madamoldovan69 poti sa - mi spui care e problema , nu se leaga nimic din ce spui ..

Postat

Imi pare rau, ma retrag de pe acest site, am facut cateva greseli pe care nu mi le iert, va doresc sa aveti parte de tot ceea ce este mai bun pentru voi.

Postat

Madamoldovan69 poti sa - mi spui care e problema , nu se leaga nimic din ce spui ..

Asta e gradul de inteligenta, nu se leaga nimic.

• Like 3
  • Minus 3
Postat

Disponibila pana la ora 20 :00, programarile se fac cu min 15 min .

• Like 1
Postat

Disponibila incepand cu ora 13:00, programarile se fac cu minim 15 minute.o zi buna

Postat

Fără curve şi târfe nu am vedea cât de limitați suntem sau ...

De ce criticati curvele, tarfele? Ce v-ati face fara ele? Da, ce ne-am face fara ele? Fara toata tinuta lor, fara atitudinea lor de regine ale p**lii... ele stiu despre ce si cum, ele isi vand sufletul , ele isi exploateaza corpul si valorifica orice. Ele sunt atente la slabiciunile tale si le exploateaza. Ele sunt atente la tine.

Ce ne-am face fara ele? Va spun eu:

Fara ele nu am putea vedea cat de slabi si limitati suntem, fara ele nu am putea vedea cat de dependenti suntem, fara ele nu se poate stabili daca esti prost sau destept.

In ele zace nu numai p**lă , ci şi diplomație. O diplomație ce le ajută să fie urcate pe un piedestal.

Fără curve şi târfe nu am vedea cât de limitați suntem sau ... cât de bărbați !

#gândînamurg. #stere.

• Like 5

Vizitator guru_
Reputație: 0
Postat

Pula mea... măcar dacă ați și înțelege ce spune ăla acolo.

Dar sunteți geana pe portofel și habar nu aveți cum sa Exploatați slăbiciunile pulii.

• Like 1
  • Minus 4
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...