pustiu 29 Reputație: 55 Postat Ianuarie 4, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 4, 2015 Mai greseste omu ma nene ce vrei mai iarta si u )
azerty99 Reputație: 7 Postat Ianuarie 6, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 6, 2015 Imi cer scuze daca nu am inteles, nu sunt roman... Cred ca am deja meritul de à intelege cat de cat si de a scrie...In fine, sa nu mai iesim din subiect, eu daca tot o caut este din cauza ca m-am simtit cel mai bine cu/la ea !Mersi celor care ma vor sa vesti
azerty99 Reputație: 7 Postat Ianuarie 6, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 6, 2015 Imi vor da vesti *
jonny23 Reputație: -458 Postat Ianuarie 6, 2015 Oras:Berceni sect 4 Oras:Berceni sect 4 Postat Ianuarie 6, 2015 Amy was married !
laury Reputație: 24071 Postat Ianuarie 7, 2015 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Ianuarie 7, 2015 Imi cer scuze daca nu am inteles, nu sunt roman... Cred ca am deja meritul de à intelege cat de cat si de a scrie...In fine, sa nu mai iesim din subiect, eu daca tot o caut este din cauza ca m-am simtit cel mai bine cu/la ea !Mersi celor care ma vor sa vesti Ce nationalitate esti Azerty? Iti place in Romania?
azerty99 Reputație: 7 Postat Ianuarie 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 9, 2015 Da imi place !Cunoasteti o fata care seamana cu Amy ? Imi placea si cum arata fizic
laury Reputație: 24071 Postat Ianuarie 9, 2015 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Ianuarie 9, 2015 Te mai intreb o data, ce nationalitate esti Azerty?
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 9, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 9, 2015 Te mai intreb o data, ce nationalitate esti Azerty?Lasa-l ca e speriat,e francez 1 1
laury Reputație: 24071 Postat Ianuarie 11, 2015 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Ianuarie 11, 2015 Lasa-l ca e speriat,e francez Se pare ca ii este frica sa spuna nationalitatea...
azerty99 Reputație: 7 Postat Ianuarie 11, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 11, 2015 Nu cred ca va priveste, si nu vreau sa-o spun, sunt date personale, si facem off-topic...Voi mai comenta doar in legatura cu acest topic, mersi.
laury Reputație: 24071 Postat Ianuarie 11, 2015 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Ianuarie 11, 2015 Hahaha am trait sa o aud si pe asta... Nationalitatea este data personala! Wtf...Cred ca esti de origine turca, ma insel?
matrimonialul Reputație: 0 Postat Ianuarie 13, 2015 Postat Ianuarie 13, 2015 De unde stiti ca s-a maritat AMY? haha tare asta, sa nu stii ca te meriti cu o tipa de genul
matrimonialul Reputație: 0 Postat Ianuarie 13, 2015 Postat Ianuarie 13, 2015 De unde stiti ca s-a maritat AMY? haha tare asta, sa nu stii ca te meriti cu o tipa de genul LE: si la fel ca si altora si mie mi s-a parut comportamentul "lui" Amy super ok, atent cu clientul, grijulie, din pacate multe fufe dupa ce ca arata si ca dracu' mai sunt si mega tupeiste si cer si niste scoruri enorme...
azerty99 Reputație: 7 Postat Ianuarie 13, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 13, 2015 "haha tare asta, sa nu stii ca te meriti cu o tipa de genu" "din pacate multe fufe dupa ce ca arata si ca dracu' mai sunt si mega tupeiste si cer si niste scoruri enorme..." Nu am inteles prea bine la ce te referi ?
milmoi Reputație: 177 Postat Ianuarie 14, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 14, 2015 A fugit la ziua lu izabella )
laury Reputație: 24071 Postat Ianuarie 14, 2015 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Ianuarie 14, 2015 "haha tare asta, sa nu stii ca te meriti cu o tipa de genu" "din pacate multe fufe dupa ce ca arata si ca dracu' mai sunt si mega tupeiste si cer si niste scoruri enorme..." Nu am inteles prea bine la ce te referi ?Pai daca nu esti roman...nu vei intelege niciodata.
rick.the.dick Reputație: 233 Postat Ianuarie 14, 2015 Oras:вυ¢нαÑ�єѕт Oras:вυ¢нαÑ�єѕт Postat Ianuarie 14, 2015 Nu cred ca va priveste, si nu vreau sa-o spun, sunt date personale, si facem off-topic...Voi mai comenta doar in legatura cu acest topic, mersi.https://www.youtube.com/watch?v=2i7aT4UU2ss
azerty99 Reputație: 7 Postat Ianuarie 21, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 21, 2015 Cineva cunoaste o fata care ar putea sa semene cu ea (fizic, comportament...)
laury Reputație: 24071 Postat Ianuarie 21, 2015 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Ianuarie 21, 2015 Cineva cunoaste o fata care ar putea sa semene cu ea (fizic, comportament...) Nu, ca facem off-topic si nu spui nationalitatea ca este data personala.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum