Vizitator chuckychuck Reputație: 0 Postat Martie 23, 2011 Postat Martie 23, 2011 MICUTA SI INDRAZNEATA, IMI PLACE SA MA RASAFAT ALATURI DE DOMNI GENEROSI SI MANIERATI,ORAL CU FIN,NORMAL IN DIF POZITII,CUNILINGUS,ANILINGUS,DOMINARE SOFT,URO,DIVERSE FANTEZII FRUMOASE.SalutareVa propun spre atentie urmatoarea caprioara :DLocatie Decebal vis-a-vis de Pink Caffe, apartament f curat, baie curata, prosop curat 10/10. Fata are 27 ani, 1,60-1,65 vreo 50 kg. Corpul e ok dar cam scundutza pentru gustul meu 7/10. Pentru cei care prefera miniognele este foarte buna, carnea tare pe ea, foarte mishto, fundul o priveliste foarte faina, sani fermi, nu foarte mari. La fata e simpatica, nu e frumoasa dar nici urata, isi arata varsta, 6.5/10. Foarte agreabila, nu esti grabit absolut deloc, atitudine profi 10/10. Sper sa nu se schimbe. Oralul (eu sunt foarte pretentios) fara deep, asa ca nu-i dau mai mult de 7/10. La normal foarte bine 9.5/10, destul de stramta, geme frumos, 3 pozitii am incercat la o finalizare si a fost foarte ok, mai ales pe la spate. Tigarea de dupa, ne-am uitat pe laptop-ul ei si i-am vazut si colega care arata interesant, un nestea si apoi am plecat.Per total 8.5-9/10. Pretul este 200/h dar cred ca lasa si la 150/h. eu am facut 1 fin - 100 ron
mental4real Reputație: 2 Postat Martie 23, 2011 Postat Martie 23, 2011 Mi se pare ca este fata care a ramas in apartament in locul Andreei , sta la et 4 ? stiu ca pretul erea 150 l pe ora.
Vizitator chuckychuck Reputație: 0 Postat Martie 24, 2011 Postat Martie 24, 2011 Dap la etajul 4.Si pretul initial era 200 ron / h dar cum am zis mai sus cred ca lasa sigur la 150/h. eu am gasit-o pe placere.ro si cred ca d' aia mi-a zis 200/h
Vizitator vyypuss Reputație: 0 Postat Martie 27, 2011 Postat Martie 27, 2011 frumusica foc tipa sincerrrrr.are un corp frumossss si o tatica si mai frumoasaaaa
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum