Sari la conținut

Postări Recomandate

Vizitator chuckychuck
Reputație: 0
Postat

MICUTA SI INDRAZNEATA, IMI PLACE SA MA RASAFAT ALATURI DE DOMNI GENEROSI SI MANIERATI,ORAL CU FIN,NORMAL IN DIF POZITII,CUNILINGUS,ANILINGUS,DOMINARE SOFT,URO,DIVERSE FANTEZII FRUMOASE.SalutareVa propun spre atentie urmatoarea caprioara :DLocatie Decebal vis-a-vis de Pink Caffe, apartament f curat, baie curata, prosop curat 10/10. Fata are 27 ani, 1,60-1,65 vreo 50 kg. Corpul e ok dar cam scundutza pentru gustul meu 7/10. Pentru cei care prefera miniognele este foarte buna, carnea tare pe ea, foarte mishto, fundul o priveliste foarte faina, sani fermi, nu foarte mari. La fata e simpatica, nu e frumoasa dar nici urata, isi arata varsta, 6.5/10. Foarte agreabila, nu esti grabit absolut deloc, atitudine profi 10/10. Sper sa nu se schimbe. Oralul (eu sunt foarte pretentios) fara deep, asa ca nu-i dau mai mult de 7/10. La normal foarte bine 9.5/10, destul de stramta, geme frumos, 3 pozitii am incercat la o finalizare si a fost foarte ok, mai ales pe la spate. Tigarea de dupa, ne-am uitat pe laptop-ul ei si i-am vazut si colega care arata interesant, un nestea si apoi am plecat.Per total 8.5-9/10.

Pretul este 200/h dar cred ca lasa si la 150/h. eu am facut 1 fin - 100 ron

post-3397-133409708551_thumb.jpg

post-3397-133409708552_thumb.jpg

post-3397-133409708554_thumb.jpg

Vizitator chuckychuck
Postat

Dap la etajul 4.Si pretul initial era 200 ron / h dar cum am zis mai sus cred ca lasa sigur la 150/h. eu am gasit-o pe placere.ro si cred ca d' aia mi-a zis 200/h

Vizitator vyypuss
Postat

frumusica foc tipa sincerrrrr.are un corp frumossss si o tatica si mai frumoasaaaa

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...