sam tl Reputație: 114 Postat Octombrie 19, 2014 Oras:ARAD Oras:ARAD Postat Octombrie 19, 2014 Daca stiam ca vei fi in Arad puteam organiza o intalnire "Fani nimfomane "...
eugeneionesco Reputație: 711 Postat Octombrie 20, 2014 Oras:in cantareata cheala Oras:in cantareata cheala Postat Octombrie 20, 2014 De ce ar vrea cineva sa se intalneasca cu el?
sarasex69 Reputație: 71 Postat Octombrie 20, 2014 Telefon: sara_bombonik Oras:Arad Telefon: sara_bombonik Oras:Arad Postat Octombrie 20, 2014 De ce ar vrea cineva sa se intalneasca cu el?Auchh!!! domnule Eugen ) Mie mi-a lasat o impresie foarte buna si este un om cumsecade.Sunt subiectiva,chiar mi-a parut bine sa il cunosc
sam tl Reputație: 114 Postat Octombrie 20, 2014 Oras:ARAD Oras:ARAD Autor Postat Octombrie 20, 2014 De ce ar vrea cineva sa se intalneasca cu el?Nu stiu de ce ar vrea altii, dar eu unul sunt un om deschis caruia ii place sa sa intalneasca cu alti oameni sa schimbe idei, impresii, experiente de viata. Eu cred ca asa avanseaza lumea indiferent de domeniu de discutie.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum