cricri Reputație: 0 Postat Februarie 7, 2010 Postat Februarie 7, 2010 Cei mai nesimtiti, cei mai perfizi. Doar 1% dintre ei isi merita statutul si pentru acestia am o stima deosebita, iar pentru restul de 99 de procente sper sa arda in iad. Aproape toti au cate o vila somptuasa, una sau mai multe masini scumpe, plus ceva banuti in banca. Ca idee, nu stiu cate parohii sau cati popi au facut donatii catre un azil de batrani, sau catre un orfelinat. Spun ca n-au bani, in schimb au miliarde de euro ca sa construiasca "Catedrala mantuirii neamului" (sau cum s-o numi proiectul ala), fiindca e foarte necesara constructia aia chiar acum. Ii intreb pe politicieni si pe cei in masura sa-i verifice: de ce nu-i intreaba nimeni de unde ai banii si daca tot ii au, de ce nu-i impoziteaza. Nu uitati perioada inchizitiei si atrocitatile bisericii si toate crimele facute in numele Domnului (El a poruncit: SA NU UCIZI! )
zepter Reputație: 0 Postat Februarie 7, 2010 Postat Februarie 7, 2010 Părintele Cesare Burgazzi (51 de ani), de la Vatican, le-a dat, recent, de furcă poliţiştilor italieni, după ce a fost surprins, la volanul unei maşini, pe o stradă plină cu prostituate. Deşi i s-a făcut semn să oprească, preotul a fugit, mărind viteza.Poliţiştii s-au luat după el şi au reuşit să îl prindă după o urmărire ca în filme, care a durat 20 de minute, soldată cu două maşini de poliţie avariate şi trei agenţi răniţi. Cesare Burgazzi riscă acum 18 luni de închisoare şi trebuie să-i plătească fiecăruia dintre cei trei poliţişti despă- gubiri de 20.000 de euro.
bogdan Reputație: 18 Postat Februarie 7, 2010 Postat Februarie 7, 2010 BOR-ALA DIN BISERICA ARMENEASCA ! ! ! Se cunoaste ca multi dintre preotii devin poponari inca din timpul Seminarului unde viitorii popi fac orgii si chefuri foarte des! Astfel,multi ,foarte multi popi sunt homosexuali dar isi ascund spurcatul pacat sub aceste sutane satanice care in mare parte ii protejaza foarte bine pe nemernicii astia imbracati in negru ! Si uite-asa,se duce enoriasul de rand sa se spovedeasca , sa ceara sfat si sa pupe mana la spurcatii astia care nu mai au nici un pic de rusine si nici o teama de Dumnezeu! Cum este si cazul preotului BOGDAN PAUL din cadrul bisericii ARMENE care in tinerete fiind un poponar si un alcoolic, seduce enoriasii sub sutana lui cum a procedat si cu cele doua sotii pe care lea avut pina in prezent,iar acum esind in evidenta cu avocata VOINEA STANA pe care a spovedito cu capul sub sutana lui,ea fiind surprinsa cum statea cu ciocanul popii in gura.Vai de mama cui i-a facut pe lume! Ptiuuuu SATANELOR ! ! !
Vizitator anton Reputație: 0 Postat Februarie 7, 2010 Postat Februarie 7, 2010 Dragoste mare intre Av. VOINEA STANA din baroul Bucuresti si popa Armean BOGDAN PAUL , atit de mare incit cei doi s-au mutat impreuna. Av. VOINEA STANA care este o catea in calduri nedivortata, se iubeste cu sutana preoteasca, care nici el nu este divortat de cea de a doua sotie. In cadrul bisericii ARMENE circula zvonul precum popa Bogdan intentioneaza sa se mute cu av. VOINEA care nu mai are rusine, in casa parohiala chiar daca ei nu sunt divortati?ce atitudine vor lua mai marii preotului???credem ca nu si vor fi acoperiti in continuare cum au si mai facut-o si in alte rinduri cu acest popa!!!care a distrus doua casnicii si mai doreste sa mai distruga una ? Av. care din simpla secretara a ajuns avocata nu mai spunem cum?care tot gura tirgului mai spune ca a ajuns o ratata, care nu-i nimic de capul ei.......daca o priviti parca arata ca o ........... minata pe la spate de peste. Dar se stie ca alcoolul avocatei ii creaza probleme, ea fiind mare consumatoare de licoare bahica
gigi Reputație: 1 Postat Februarie 10, 2010 Postat Februarie 10, 2010 sunt si ei oameni Daca oamenii prefera baietii frumosi atunci sa dea click pe semnatura mea si vedem ce gasim:)
zepter Reputație: 0 Postat Februarie 22, 2010 Postat Februarie 22, 2010 Buna dimineata… am trecut doar sa va salut.Cat despre acest subiect, religia si istoria in general au incercat sa ascunda toate manifestarile oamenilor fata de sex. Asta probababil s-a intamplat datorita religiei ce a capatat o putere imensa de-a lungul timpului, a fost o perioada ,chiar mare, atunci cand daca nu aveau acordul Papei de exemplu nu actionau in nicio situatie. Daca Papa o fi fost un om ce nu ii placea sexul el ce sa faca, ce sa zica. Fiecare interpreteaza ceea ce scrie in Biblie cum vrea el, pt ca este scrisa in limbajul de atunci. Dupa mine nu cred ca e ceva grav sa fac sex fara sa fiu casatorita. Cred ca multora li s-ar intampla o alta chestie mai urata: Sa presupunem ca se casatoreste virgina la 21 de ani. Credeti ca dupa ce o sa simta gustul placerii nu o sa fie curioasa o femeie si chiar mai mult un barbat sa incerce ceva nou? POate e mai bun…Deci este un subiect delicat in care fiecare dintre parti si-a sustinut cu tarie conceptia,…
pisicuta Reputație: 0 Postat Februarie 22, 2010 Postat Februarie 22, 2010 am vazut si eu un documentare despre viata sexuala a preotilor antici dar nu cred ca e asta de care pomeneai…oricum…zicea acolo ca tinerii greci ca sa fie considerati barbati mergeau la nu stiu ce templu… si se prostituau. adica erau acolo ptr a satisface fiecare dorinta a mascuilor care veneau la templul respectiv. era bineinteles si faza cu diferenta de varsta ca doara copilu tre sa invete ca sa devina barbati. la fel si unele fete daca vroiau da ramana in slujba cine stie carui zeu. la egipteni era tare…aia mi se par mie cei mai smecheri din toata lumea antica…din toate punctele de vedere. desi si la ei ******ul era ceva la ordinea zilei. se casatoreau fratii intre ei in mod f frecvent. in cazul familiilor regale asta era aproape o regula. de-aia era asa urat akenaton si de-aia era handicapat tutankamon. la preotii romani ce-mi place e ca totul era pe fata…nu exista pudoare. erau ornamente in casa cu forme de pula si erau puse la vedere….sa demonstreze intr-un fel potenta masculului casei…..dar mi se pare umpic deplasat sa flosesti transpiratia unui gladiator pe post de afrodisiac. stiu ca transpiratia, si mai ales cea de dupa efort fizic intens e plina de feromoni dar ptr mine chestia aia e ca si cum s-ar astepta careva sa ma excit de la o soseta murdara
s2p Reputație: 0 Postat Februarie 23, 2010 Postat Februarie 23, 2010 bun…hai sa o luam pe alte parti akm….de ce oamenii , de obicei cei in varsta, si preotii si cei care mai sustin chestia asta, sustin atata de tare k este pacat sa faci sex inainte de casatorie? sau sa fii homosexual/bisexual/lesbi?…in primul rand, cu ce ajuta o hartie la “nepacatuire”?…acea hartie de casatorie iti da “dreptul” sa faci sex?…juramintele in Biserica…astea cu ce ne ajuta la nepacatuire?…cei care isi inseala nevestele, sau invers,nevestele care isi inseala sotii, de ce nu sunt asa de tare pacatosi ca si cei care fac sex inainte de casatorie?…acestia se inseala intre ei chiar dupa casatorie , dupa depunerea juramintelor in Biserica, dupa semnarea unui act ….am norocul sa fac o facultate in domeniu….si undeva printre toate cartile dreptului exista scrise cu negru pe alb urmatoarele cuvinte: “o prima categorie a drepturilor omului o formeaza inviolabilitatile.acestea cuprind urmatoarele: dreptul la viata, dreptul la aparare, dreptul la libera circulatie, inviolabilitatea domiciliului si DREPTUL LA OCROTIREA VIETII INTIME”asa ca hai sa lasam toate ideile acestea preconcepute de a arunca cu priviri in homosexuali/bisexuali/ lesbiene sau in cei care facsex inaintea casatoriei…fiecare are dreptul la propria lui viata intima si la ocrotirea acesteia…
Administrator pisicuts Reputație: 114488 Postat Februarie 23, 2010 Oras:La butoane Oras:La butoane Autor Administrator Postat Februarie 23, 2010 sunt oamenii si preotii pana la urma :P
series Reputație: 3 Postat Februarie 23, 2010 Postat Februarie 23, 2010 ce nebunie era in fiecare seara la biserica...gang bang cu fratii Lungu(Dumnezeu sa-i ierte),manage a trois,trenulete,aventura,masocheala cu,crucile si coroanele.aaa si binenteles,la sfarsit recunostinta ce i se cuvine panaramei pt satisfacere "nu te vom uita niciodata,fratii Ionescu"
creampie Reputație: -1 Postat Februarie 23, 2010 Postat Februarie 23, 2010 Nu vedeti ca popii sunt acuzati de crima,trafic de droguri si persoane?asta e sfarsitul lumii oameni buni,iar noi ne ducem si le pupam mana la biserica,mare nenorocire,o sa se ajunga ca pe vremuri sa fim sclavi pe mosiile popilor,oameni fara suflet si frica de Dumnezeu sa i dea Dumnezeu sanatate bunicii pentru binele care l a facut,acum culege roadele,bravo
Postări Recomandate