Sari la conținut

Neprotejat ... anyone?

rodrigo

Postări Recomandate

• Telefon: amada.bdsm
  • Oras:Bucuresti
Postat

Cand iti vine un gras, pe care il intrebi ce baga in el toata ziua, dar il trimiti totusi la analize pt hepatita...

Nu cred ca trebuie sa mai spun ceva.

:hug1

• Oras:Romania
Postat

Ce-ti place sa-mi bagi limba in fund fara sa-ti cer... :)

Hepatita se prezinta in primul rand prin oboseala (de la ficat) si pigmentarea pielii, apoi celelalte simtome se pot asocia cu multe alte boli...

Chris,

Cand un doctor trimite un pacient care a mancat ceva deranjant la stomac la analize pt hepatita, pentru tine chiar nu este deranjant ca o dai in bara?

Perfectionismul la doctori nu este la moda?

Ce esti? Generalist? Cel care stie de toate, dar nimic?

Celelalte simptome se pot asocia cu multe boli..intr-adevar! precum si in cazul HIV , "celelalte simptome" se pot asocia cu multe boli...dar de fapt cam cu toate bolile...pentru asta se si testeaza...

Daca-ti vine unu cu transaminazele crescute , dureri de "stomac" , si icter cam ce-ar trebui sa faci? 

Sa astepti sa apara hepatocarcinomul , steatoza, ciroza? 

P.S daca nu ma insel, poate ma ajuta chris . daca se descoepra cineva cu hep c automat e testat si pentru hiv..

P.S hai mey amada..mai bine mai mult decat mai putin...Pentru mine datul in bara nu este ca ceri o analiza in plus..datul in bara este cand nu ceri destule si moare ala ca n-ai stiut ce sa-i dai...

Oricum..daca nu ma insel..cam asta e medicina...in mare parte..trial and error...cam pana la urma asta faci..mergi pe "ghicite" bazat pe experienta si stiinta...la fel si cu dozajul..la fel si cu tratamentul...

Intr-un fel vorbind!!!!!

• Like 1
  • Minus 6
Postat

Cand iti vine un gras, pe care il intrebi ce baga in el toata ziua, dar il trimiti totusi la analize pt hepatita...

Ai putea sa-i zici , ca medic, ma gandesc si eu : 

"Esti gras te dreq de nemancat...ai cancer de la alcool ...si grisine..." " Nu mai facem analize" :D 

• Like 1
  • Minus 6
Postat

Celelalte simptome se pot asocia cu multe boli..intr-adevar! precum si in cazul HIV , "celelalte simptome" se pot asocia cu multe boli...dar de fapt cam cu toate bolile...pentru asta se si testeaza...

Daca-ti vine unu cu transaminazele crescute , dureri de "stomac" , si icter cam ce-ar trebui sa faci? 

Sa astepti sa apara hepatocarcinomul , steatoza, ciroza? 

P.S daca nu ma insel, poate ma ajuta chris . daca se descoepra cineva cu hep c automat e testat si pentru hiv..

Te mananca... :)

La meducul nostru au ajuns 80% asa?

Asta am vrut sa spun, reciteste si sterge-te la gura.

Postat

Te mananca... :)

La meducul nostru au ajuns 80% asa?

Asta am vrut sa spun, reciteste si sterge-te la gura.

Poate ar trebui sa te mai temperezi...nu te-am jignit cu nimic. Din pacate mi se pare total ilogic ce spui! Tin sa-i dau dreptate lui Chris! 

Repet..stiu ca-ti place "show"-ul..dar tempereaza-te! 

Postat

Poate ar trebui sa te mai temperezi...nu te-am jignit cu nimic. Din pacate mi se pare total ilogic ce spui! Tin sa-i dau dreptate lui Chris! 

Repet..stiu ca-ti place "show"-ul..dar tempereaza-te! 

:)

Habar n-ai ce-mi place. Te-ai bagat aiurea neintrebat.

Ma lamurea Chris daca avea chef, nu le stiu pe toate, dar stiu ca trebuie sa vorbesc cu idioti zilnic, drept exemplu TU.

Tempereaza-ti bagarile astea in seama.

Postat

Iti mai dau un exemplu...

Persoana de 35 ani cu tensiune 200/140..azi..maine...peste o saptamana .. E mai simplu sa-i pui "diagnosticul" tensiune primara , cauza necunoscuta, decat sa-i faci jdemii de investigatii , ekg, holter, analize etc..dar na...nu merge asa..

• Like 1
  • Minus 6
Postat

:)

Habar n-ai ce-mi place. Te-ai bagat aiurea neintrebat.

Ma lamurea Chris daca avea chef, nu le stiu pe toate, dar stiu ca trebuie sa vorbesc cu idioti zilnic, drept exemplu TU.

Tempereaza-ti bagarile astea in seama.

Mdea..la capitolul analize medicale ma pricep si eu..macar atat! 

P.S cum am trecut de glume la atitudinea asta?  :no2

Postat

Exact asa gandesc si colegii mei "de familie", din fericire doar unii, restul se gandesc totusi sa-i mai trimita si la mine ca "a zis doamna doctor ca poate imi descoperiti ceva ca am analizele proaste la ficat de ani de zile".

Sa stii ca "grasul" ala nu e deloc scutit de hepatita C doar pentru ca e gras! Asa cum nici tu Amada nu esti scutita de hepatita C doar pentru ca bei! Dimpotriva exista o sinergie intre alcool si hepatita C, nu e clar de ce un sfert din cei cu hepatita alcoolica au si virus C care le agraveaza boala. Probabil ca tie daca iti ies analizele proaste la ficat nu vrei sa fii cautata de virusi ci lasata in pace si trimisa acasa! Ca tu stii ca sunt proaste de la bautura. Nu-i asa? :)

Postat

Chris, suna-ma, e mai ok asa. :hug1

Nu pot ca sunt cu nevasta :)

Hai nu mai fii asa inversunata!

Postat

Stati voi asa sa vedeti isterie cand s-o afla ca si Ebola se transmite prin sex oral, intai cu negrese, mulatre, apoi si cu albe ca branza))) nici un oral neprotejat nu o sa mai avem curaj sa cerem de la fete! :no2

Postat

Mdea..la capitolul analize medicale ma pricep si eu..macar atat! 

P.S cum am trecut de glume la atitudinea asta?  :no2

Puroistule, ignora-ma.

Exact asa gandesc si colegii mei "de familie", din fericire doar unii, restul se gandesc totusi sa-i mai trimita si la mine ca "a zis doamna doctor ca poate imi descoperiti ceva ca am analizele proaste la ficat de ani de zile".

Sa stii ca "grasul" ala nu e deloc scutit de hepatita C doar pentru ca e gras! Asa cum nici tu Amada nu esti scutita de hepatita C doar pentru ca bei! Dimpotriva exista o sinergie intre alcool si hepatita C, nu e clar de ce un sfert din cei cu hepatita alcoolica au si virus C care le agraveaza boala. Probabil ca tie daca iti ies analizele proaste la ficat nu vrei sa fii cautata de virusi ci lasata in pace si trimisa acasa! Ca tu stii ca sunt proaste de la bautura. Nu-i asa? :)

Eu bat spre cancer sau ciroza cel putin, hepatita nu ma tenteaza, se trateaza prea usor, plus se transmite, sunt posesiva. :).

Va las, "m-am distrat" destul azi.

Postat

Pai da Ebola chiar se transmite foarte usor prin orice fel de sex! Virusul e in sperma! Si mai grav supravietuieste in sperma 6 saptamani dupa vindecarea bolii (deci bietii norocosi ca au scapat nici un sex cu nevasta nu pot face cand se intorc acasa din spital).

Postat

ca si Ebola se transmite prin sex ora

Pai Ebola se transmite prin sex oral...

• Oras:imprejurimi
Postat

Stati voi asa sa vedeti isterie cand s-o afla ca si Ebola se transmite prin sex oral, intai cu negrese, mulatre, apoi si cu albe ca branza))) nici un oral neprotejat nu o sa mai avem curaj sa cerem de la fete! :no2

Se transmite prin sex oral, poti fi sigur. Ebola se transmite prin fluide (sange, saliva, sperma, transpirtatie, fecale) de la omul infectat (viu sau mort)  la cel sanatos. Asa ca poti lua Ebola si de la o simpla strangere de mana daca cel infectat este asudat.

Pentru hepatita A si B exista vaccin, pentru hepatita C si E nu exista. Hepatita este una din bolile cele mai raspandite la nivel mondial si adesea este asociata cu lipsa de igiena, regimul de viata are si el un rol important.

• Like 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

cand e sa te loveasca necazul te loveste si prin prezervativ :) o fisura, o intepatura..va stresati atat pentru Ebola..

Postat

cand e sa te loveasca necazul te loveste si prin prezervativ :) o fisura, o intepatura..va stresati atat pentru Ebola..

Corect, deci pentru ca exista o sansa la un miliard sa te loveasca un meteorit in cap, atunci ce mai conteaza daca conduci beat cu 250Km/h....

Cine are noroc, are

• Like 1
  • Oras:Somalia
  • Oras:Somalia
Postat

Fals.Prezervativul, daca este folosit corect, ofera protectie maxima.

Important este ca preputul sa fie acoperit, pentru ca doar pe acolo poate HIV sa intre in circulatia sangvina.Eventuale taieturi, rani sau mai stiu eu ce pe penis nu au influenta asupra riscului.HIV nu se poate "misca", el trebuie ajutat pentru a infesta.

Iar ruperea prezervativului este ceva care se observa imediat.Asta daca nu esti beat crita.

Chiar si asa, un contact sexual neprotejat de 2-3 minute cu o persoana infestata HIV nu este considerat a echivala cu o noua infectie si eu cred ca sunt oameni din domeniu care chiar nu s-ar speria prea mult.

Nu spun ca nu poti lua HIV in astfel de caz, insa virusul asta se ia destul de dificil, din fericire.

Problema este ca oamenii nu sunt educati suficient, iar autoritatile trebuie sa aiba o atitudine conservatoare.De aceea sexul oral inca este trecut ca si activitate riscanta, desi, raportat la cazurile documentate, riscul este minimal, aproape de zero.

La fel, HIV prin taieturi sau rani deschise ( risc prin fingering sau eventuale rani pe penis) prezinta un risc foarte mic, unii afirma chiar zero.

In alta ordine de idei Aids foundation din Australia considera cunilingulus drept fara risc in ceea ce priveste transmisia HIV.

Postat

Pai da Ebola chiar se transmite foarte usor prin orice fel de sex! Virusul e in sperma! Si mai grav supravietuieste in sperma 6 saptamani dupa vindecarea bolii (deci bietii norocosi ca au scapat nici un sex cu nevasta nu pot face cand se intorc acasa din spital).

Serios? Eu spusesem asa ca un fel de gluma. Dar de fapt cred ca asa e - se transmite prin orice fluid corporal, deci si sperma, saliva (cand facem FK), sudoare....e posibil ca si cu prezervativ sa o iei, prin sudoare, daca ai o rana pe corp sau in gura (in caz ca lingi pielea persoanei infectate). Si cum in Africa sexul fara protectie e regula, si se mai comit si mii de violuri (mii doar in Congo-Zair sau Africa de Sud) zilnic, e clar ca se va raspandi grav de tot. Totuti ma intreb daca poti transmite ebola prin sperma si inainte sa ai simptomele specifice...

Postat

Uite un banc tare despre...condom.

Doi prieteni discuta aprins:

-Bai Gigele, crede-ma pe mine ca nu ajunge sa ai preze ca sa iti salvezi viata. Nu ajunge.

- Cum asa?

- Un var de-al meu a mers la una casatorita, a futut-o cu prezervativ si ghinion i-a prins sotul!

- Si?

- Pe el l-a impuscat si pe ea a schilodit-o in bataie!

- Pai si ce vrei sa zici cu asta?

- Exact ce spuneam. Prezervativul nu iti ofera protectie totala cand faci sex! :laugh2

Postat

Totuti ma intreb daca poti transmite ebola prin sperma si inainte sa ai simptomele specifice...

In perioada de incubatie nu se transmite. In schimb cand apar simptomele se transmite si foarte usor iar mortalitatea este de 90%. Nu s-a raspandit forte mult si repede pentru ca virusul actioneaza foarte rapid si simptomele sunt violente, slabe sanse ca bolnavul sa poata sa calatoreasca. Beleaua este ca virusul ramane si in omul decedat, exact din acest motiv a aparut si epidemia actuala: in zonele respective sunt f. multi musulmani care vor sa-si ingroape mortii si au furat cadavrele din "spitale" (de fapt niste corturi) ca sa nu fie incinerati. Cum Guineea Ecuatoriala este una din cele mai sarace tari de pe glob, si gradul de informare si percepere a locuitorilor este extrem de redus (comparativ cu tarile din Africa Neagra, nu ma refer la Europa sau America). Intr-o tara puternica precum Nigeria, autoritatile s-au implicat, au izolat militar si sanitar zonele afectate si au eradicat boala (au trecut 42 de zile de la ultimul caz si conform normativelor OMS a fost declarata tara fara Ebola).

, prin sudoare, daca ai o rana pe corp sau in gura (in caz ca lingi pielea persoanei infectate).

Ma repet, nu e nevoie sa fii ranit, virusul este foarte virulent, o strangere de mana este suficienta ca sa iei boala. Nu este plapand precum virusul HIV care nu poate supravetui in afara corpului gazda.

Postat

In perioada de incubatie nu se transmite. In schimb cand apar simptomele se transmite si foarte usor iar mortalitatea este de 90%. Nu s-a raspandit forte mult si repede pentru ca virusul actioneaza foarte rapid si simptomele sunt violente, slabe sanse ca bolnavul sa poata sa calatoreasca. Beleaua este ca virusul ramane si in omul decedat, exact din acest motiv a aparut si epidemia actuala: in zonele respective sunt f. multi musulmani care vor sa-si ingroape mortii si au furat cadavrele din "spitale" (de fapt niste corturi) ca sa nu fie incinerati. Cum Guineea Ecuatoriala este una din cele mai sarace tari de pe glob, si gradul de informare si percepere a locuitorilor este extrem de redus (comparativ cu tarile din Africa Neagra, nu ma refer la Europa sau America). Intr-o tara puternica precum Nigeria, autoritatile s-au implicat, au izolat militar si sanitar zonele afectate si au eradicat boala (au trecut 42 de zile de la ultimul caz si conform normativelor OMS a fost declarata tara fara Ebola).

De unde stii tu coane care-i treaba acolo????

Postat

De unde stii tu coane care-i treaba acolo????

S-ar putea sa fiu cel mai informat de pe intreg forumul in privinta asta, nu spun de ce (poate tie pe YM).

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...