cucu.bau38 Reputație: 1 Postat Octombrie 21, 2014 Postat Octombrie 21, 2014 Eu 38 ani, casatorit cu copilDoresc o doamna casatorita, pentru intalniri placutePentru detalii va stau la dispozitie pe mess: catalincristi29
roberto Reputație: 4138 Postat Octombrie 21, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 21, 2014 De doi ani jumatate te tii sa ne spui asta, este? Cum vine asta "casatorit cu copil"? Mie imi da ca esti casatorit cu un copil 4
cucu.bau38 Reputație: 1 Postat Octombrie 21, 2014 Autor Postat Octombrie 21, 2014 De doi ani jumatate te tii sa ne spui asta, este? Cum vine asta "casatorit cu copil"? Mie imi da ca esti casatorit cu un copil Ai dreptate, m-am exprimat incorect. In rest, cred ca tine de intimitatea fiecaruia de cand si ce tine sa spuna pe forum 1
claudiu one Reputație: 8 Postat Octombrie 21, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 21, 2014 Fratioare greu de crezut ca vei gasi doamne casatorite pe forumul asta....cred ca anuntul tau avea sanse mai multe de reusita pe alte siteuri ,matrimoniale,etc..........bine,si aici gasesti destule "doamne casatorite"" probabil gasesti orice iti doresti daca ai suficienta imaginatie....si ceva banuti.pace tie!
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 21, 2014 Postat Octombrie 21, 2014 Cucule , da-mi mah mie 3500 euroi lunar si rezolvam 1
sorina4u Reputație: 79 Postat Octombrie 21, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 21, 2014 Fratioare greu de crezut ca vei gasi doamne casatorite pe forumul asta....cred ca anuntul tau avea sanse mai multe de reusita pe alte siteuri ,matrimoniale,etc..........bine,si aici gasesti destule "doamne casatorite"" probabil gasesti orice iti doresti daca ai suficienta imaginatie....si ceva banuti.pace tie! Nu nu, nu este deloc. Uite ca mai are putin si ma gaseste pe mine doar ca trebuie sa mai aiba putina rabdare. Foarte putina chiar Ce doleante am eu?!?! Parca le-am mai scris pe un topic
gogu80 Reputație: 922 Postat Octombrie 22, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 22, 2014 Nu nu, nu este deloc. Uite ca mai are putin si ma gaseste pe mine doar ca trebuie sa mai aiba putina rabdare. Foarte putina chiar Ce doleante am eu?!?! Parca le-am mai scris pe un topic pai ce sa zic Sorino'...casa de piatra ...si copii multi !
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Octombrie 22, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 22, 2014 Cucule , da-mi mah mie 3500 euroi lunar si rezolvam Nu sunt casatorit dar i-o dau eu pe iubita mea pe 2500. Dupa o saptamana vine el cu 10 000 ca sa o iau inapoi 1 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 22, 2014 Postat Octombrie 22, 2014 Nu sunt casatorit dar i-o dau eu pe iubita mea pe 2500. Dupa o saptamana vine el cu 10 000 ca sa o iau inapoi Nu strica piatza cu preturi d'astea
rodrigo Reputație: 640 Postat Octombrie 22, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 22, 2014 Eu 38 ani, casatorit cu copil Nu era ilegal asa ceva? 1
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Octombrie 22, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 22, 2014 Nu strica piatza cu preturi d'astea Ai dreptate
Vizitator agramat Reputație: 0 Postat Octombrie 25, 2014 Postat Octombrie 25, 2014 Eu 38 ani, casatorit cu copilDoresc o doamna casatorita, pentru intalniri placutePentru detalii va stau la dispozitie pe mess: catalincristi29Io daca as fi o femeie casatorita ce dracu as intelege din anuntul asta al tau.Pa bune nimic nu m-ar atrage sa te contactez pe messengerul tau Unde mai pui ca daca te uiti dupa userul de mess gasesti pe GOogle ca iti plce sa ti-o iei si in gaurica, http://imfree.ro/profile/catalincristi Data viitoare baga si tu ce poti sa oferi unei doamne ca aia sa fie interesata dE TINE (banuiesc ca ti-ar placea sa aibe si un Strap-on in dotare)
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum