Sari la conținut

abonament gratis pe 4 luni

Postări Recomandate

• Oras:B

Alexandrule, confuzie maxima :)). Complicatul nu e nici crezi tu :)))

Euflo, niciodată nu mi-am bătut capul cu cine sub ce nume își ascunde "identitatea". Oricum , personajul respectiv este "datorrrr" la greu ațâta timp cat mănâncă câcat aiurea. Celalalt dator arhicunoscut, este dator fata de multi oameni, nu fata de mine (de la început am spus ca nu vreau nimic înapoi, ajut un "om" aflat in nevoie). Ce a deranjat a fost atitudinea de doi lei pe care a avut-o fata de oamenii care i-au făcut cu adevarat un bine renuntand ei la a-si achita o eventuala datorie, de a vizita una din fetele de aici, etc.
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

De s ar lua si fetele dup tine :)))) " azi, al patrulea client este gratis" :))

Ok, fie fac eu asta. In fiecare zi in care lucrez in Bucuresti, al patrulea este gratis =))

Ahahahaha, postul 66, sunt "dracu'"  :laugh2  :laugh2  :laugh2  asa ma rasfata si Robert  :laugh2

Link spre comentariu
  • Oras:imprejurimi
  • Oras:imprejurimi

Moooamaaa, de cata inteligenta dai dovada, ești de-a dreptul uimitor! Nu ai vrea tu sa il pupi in cur pe advanced? La figurat bineînțeles, ca spre deosebire de altii, nu vorbesc in necunoștința de cauza si nu am datorii!

Uite cate postari au aparut odata cu aparitia ta, si te miri de ce te-am "convocat". Indiferent unde postati tu si picpoc, rezultatul este ca paginile se multimplica repede dar se pare ca inca n-ai sesizat asta.

Se pare ca perioada ta calm s-a terminat odata cu perioada cand ai fost UL, acum ai redevenit obsesiv. Sa inteleg ca au inceput sa-ti placa barbatii si esti parte pasiva? N-am inclinatii gay asa ca-ti refuz oferta.

• Like 1
Link spre comentariu

Uite cate postari au aparut odata cu aparitia ta, si te miri de ce te-am "convocat". Indiferent unde postati tu si picpoc, rezultatul este ca paginile se multimplica repede dar se pare ca inca n-ai sesizat asta.

Se pare ca perioada ta calm s-a terminat odata cu perioada cand ai fost UL, acum ai redevenit obsesiv. Sa inteleg ca au inceput sa-ti placa barbatii si esti parte pasiva? N-am inclinatii gay asa ca-ti refuz oferta.

La cat de prost ești, asta era răspunsul!
Link spre comentariu

• Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)

niciodată nu mi-am bătut capul cu cine sub ce nume își ascunde "identitatea".

Te rog sa nu te superi ca observ, dar am remarcat si eu chestia asta. Cand te apuca nervii, esti ca si fratele Chris, împuleşti pe toata lumea fara nicio discriminare... :)

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...