Vizitator FLQ Reputație: 0 Postat Octombrie 21, 2014 Partajează Postat Octombrie 21, 2014 Alexandrule, confuzie maxima ). Complicatul nu e nici crezi tu )) 1 Link spre comentariu
advanced Reputație: -2693 Postat Octombrie 21, 2014 Oras:B Oras:B Partajează Postat Octombrie 21, 2014 Alexandrule, confuzie maxima ). Complicatul nu e nici crezi tu ))Euflo, niciodată nu mi-am bătut capul cu cine sub ce nume își ascunde "identitatea". Oricum , personajul respectiv este "datorrrr" la greu ațâta timp cat mănâncă câcat aiurea. Celalalt dator arhicunoscut, este dator fata de multi oameni, nu fata de mine (de la început am spus ca nu vreau nimic înapoi, ajut un "om" aflat in nevoie). Ce a deranjat a fost atitudinea de doi lei pe care a avut-o fata de oamenii care i-au făcut cu adevarat un bine renuntand ei la a-si achita o eventuala datorie, de a vizita una din fetele de aici, etc. Link spre comentariu
advanced Reputație: -2693 Postat Octombrie 21, 2014 Oras:B Oras:B Partajează Postat Octombrie 21, 2014 Si pentru ca tot a venit vorba, desi am facut-o deja in privat, o fac si public. IMI CER SCUZE PENTRU IESIREA MEA INCALIFICABILA. 4 3 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 21, 2014 Partajează Postat Octombrie 21, 2014 UP Link spre comentariu
twoface Reputație: -462 Postat Octombrie 21, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Octombrie 21, 2014 Alexandrule, confuzie maxima ). Complicatul nu e nici crezi tu )) Link spre comentariu
advanced Reputație: -2693 Postat Octombrie 21, 2014 Oras:B Oras:B Partajează Postat Octombrie 21, 2014 Au si apărut doi idioți! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 21, 2014 Partajează Postat Octombrie 21, 2014 ..................... ca spre deosebire de altii, nu vorbesc in necunoștința de cauza ............... asa iti soptesc vocile Link spre comentariu
advanced Reputație: -2693 Postat Octombrie 21, 2014 Oras:B Oras:B Partajează Postat Octombrie 21, 2014 ........... asa iti soptesc vocile Chiar atât de PROST ESTI? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 21, 2014 Partajează Postat Octombrie 21, 2014 Chiar atât de PROST ESTI?Te-ai gandit cam mult....... doar atat poti ? Zilele trecute erai mai agresiv Link spre comentariu
tendoi Reputație: -550 Postat Octombrie 21, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Partajează Postat Octombrie 21, 2014 slabutz, doar 60 de posturi ? Se pare ca nu prea se inghesuie lumea la abonamente:)) toti vor cartele:) Link spre comentariu
joe black Reputație: 412 Postat Octombrie 21, 2014 Oras:bacau Oras:bacau Partajează Postat Octombrie 21, 2014 oferta e prea slaba .... si intentia de a creste traficul cu asemenea oferta e puerila Link spre comentariu
twoface Reputație: -462 Postat Octombrie 21, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Octombrie 21, 2014 UP! Ca vreau verde! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 21, 2014 Partajează Postat Octombrie 21, 2014 Nu sunt sanse in seara asta sa castig abonament la RATB Link spre comentariu
trifazic Reputație: 704 Postat Octombrie 21, 2014 Oras:priza Oras:priza Partajează Postat Octombrie 21, 2014 Bravo Mareane, se pare ca pe tine te-a ascultat Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 21, 2014 Partajează Postat Octombrie 21, 2014 Bravo Mareane, se pare ca pe tine te-a ascultat Merci Astept cu nerabdare finalul Link spre comentariu
sorina4u Reputație: 79 Postat Octombrie 21, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 21, 2014 De s ar lua si fetele dup tine ))) " azi, al patrulea client este gratis" ) Ok, fie fac eu asta. In fiecare zi in care lucrez in Bucuresti, al patrulea este gratis Ahahahaha, postul 66, sunt "dracu'" asa ma rasfata si Robert Link spre comentariu
trifazic Reputație: 704 Postat Octombrie 21, 2014 Oras:priza Oras:priza Partajează Postat Octombrie 21, 2014 Merci Astept cu nerabdare finalul Ai platit bilet cu finalizare? Link spre comentariu
Complicatul Reputație: 88 Postat Octombrie 21, 2014 Oras:imprejurimi Oras:imprejurimi Partajează Postat Octombrie 21, 2014 Moooamaaa, de cata inteligenta dai dovada, ești de-a dreptul uimitor! Nu ai vrea tu sa il pupi in cur pe advanced? La figurat bineînțeles, ca spre deosebire de altii, nu vorbesc in necunoștința de cauza si nu am datorii! Uite cate postari au aparut odata cu aparitia ta, si te miri de ce te-am "convocat". Indiferent unde postati tu si picpoc, rezultatul este ca paginile se multimplica repede dar se pare ca inca n-ai sesizat asta. Se pare ca perioada ta calm s-a terminat odata cu perioada cand ai fost UL, acum ai redevenit obsesiv. Sa inteleg ca au inceput sa-ti placa barbatii si esti parte pasiva? N-am inclinatii gay asa ca-ti refuz oferta. 1 Link spre comentariu
cosmin211 Reputație: 1 Postat Octombrie 21, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 21, 2014 Pentru ca 69. Link spre comentariu
leonidass Reputație: -570 Postat Octombrie 21, 2014 Oras:Unde vrea p _ _ a mea! Oras:Unde vrea p _ _ a mea! Partajează Postat Octombrie 21, 2014 70 Link spre comentariu
advanced Reputație: -2693 Postat Octombrie 21, 2014 Oras:B Oras:B Partajează Postat Octombrie 21, 2014 Uite cate postari au aparut odata cu aparitia ta, si te miri de ce te-am "convocat". Indiferent unde postati tu si picpoc, rezultatul este ca paginile se multimplica repede dar se pare ca inca n-ai sesizat asta. Se pare ca perioada ta calm s-a terminat odata cu perioada cand ai fost UL, acum ai redevenit obsesiv. Sa inteleg ca au inceput sa-ti placa barbatii si esti parte pasiva? N-am inclinatii gay asa ca-ti refuz oferta.La cat de prost ești, asta era răspunsul! Link spre comentariu
advanced Reputație: -2693 Postat Octombrie 21, 2014 Oras:B Oras:B Partajează Postat Octombrie 21, 2014 Te-ai gandit cam mult....... doar atat poti ? Zilele trecute erai mai agresiv In fata prostiei tale, sunt fara replica! Link spre comentariu
Complicatul Reputație: 88 Postat Octombrie 21, 2014 Oras:imprejurimi Oras:imprejurimi Partajează Postat Octombrie 21, 2014 La cat de prost ești, asta era răspunsul! Sa fiu facut prost de catre un idiot, este cea mai mare lauda posibila. 2 Link spre comentariu
twoface Reputație: -462 Postat Octombrie 21, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Octombrie 21, 2014 yuuuup Link spre comentariu
thecat Reputație: 10279 Postat Octombrie 21, 2014 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Partajează Postat Octombrie 21, 2014 niciodată nu mi-am bătut capul cu cine sub ce nume își ascunde "identitatea". Te rog sa nu te superi ca observ, dar am remarcat si eu chestia asta. Cand te apuca nervii, esti ca si fratele Chris, împuleşti pe toata lumea fara nicio discriminare... 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum