trifazic Reputație: 704 Postat Octombrie 23, 2014 Oras:priza Oras:priza Partajează Postat Octombrie 23, 2014 Ai editat nr postarii? Link spre comentariu
advanced Reputație: -2693 Postat Octombrie 23, 2014 Oras:B Oras:B Partajează Postat Octombrie 23, 2014 Marsh mah zbanghiule Plm cu ,, sursele'' tale de cacat Iti garantez eu ca sunt mai de incredere decat ale tale idiotule! 1 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 23, 2014 Partajează Postat Octombrie 23, 2014 Iti garantez eu ca sunt mai de incredere decat ale tale idiotule!Garantezi o pula mah , vorbesti numai pe langa subiect zbanghiule Link spre comentariu
Vizitator Beraru Reputație: 0 Postat Octombrie 23, 2014 Partajează Postat Octombrie 23, 2014 Ai editat nr postarii? Am scris "of" in loc de "ofer". Daca mancam una-doua litere lasam de la mine. Logic, in zgarcenia mea m-am grabit, sa nu cumva sa dau bere si tigari vreunui necunoscut . 2 Link spre comentariu
advanced Reputație: -2693 Postat Octombrie 23, 2014 Oras:B Oras:B Partajează Postat Octombrie 23, 2014 Garantezi o pula mah , vorbesti numai pe langa subiect zbanghiule hai ca imi place, incepi sa te enervezi!!! Sursele spun ca tu esti cam zbangiu. Dealtfel se si vede de aici idiotule. 1 2 Link spre comentariu
joe black Reputație: 412 Postat Octombrie 23, 2014 Oras:bacau Oras:bacau Partajează Postat Octombrie 23, 2014 prietene .. te-a inebunit succesul ) OAMENI BUNI ... FAC APEL SA FACEM O CHETA SA II DAM BANI SA AJUNGA SI LA O FETITA ..(NU UNA DE TOP CA INEBUNESTE DE TOT) SA VADA SI EL CUM E ... CA E SATUL DE LABA DIN POVESTILE NOASTRE 1 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 23, 2014 Partajează Postat Octombrie 23, 2014 hai ca imi place, incepi sa te enervezi!!! Sursele spun ca tu esti cam zbangiu. Dealtfel se si vede de aici idiotule.Ce plm faci mah ? ...... ma copiezi ? nu ai replici zbanghi ? ESTI CEL MAI PROST USER DE PE NIMFOMANE Link spre comentariu
advanced Reputație: -2693 Postat Octombrie 23, 2014 Oras:B Oras:B Partajează Postat Octombrie 23, 2014 Ce plm faci mah ? ...... ma copiezi ? nu ai replici zbanghi ? ESTI CEL MAI PROST USER DE PE NIMFOMANE Nu cred ca am nicio sansa in fata ta handicapatule! Esti atat de idiot incat trebuie sa sapi sa iti gasesti IQ-ul 1 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 23, 2014 Partajează Postat Octombrie 23, 2014 Nu cred ca am nicio sansa in fata ta handicapatule! Esti atat de idiot incat trebuie sa sapi sa iti gasesti IQ-ulUnde plm ai auzit tu de IQ mah zbangiule ? Ai tu asa ceva ? Link spre comentariu
futacios_man Reputație: 6008 Postat Octombrie 23, 2014 Oras:b Oras:b Partajează Postat Octombrie 23, 2014 ESTI CEL MAI PROST USER DE PE NIMFOMANE plm, mai debitezi multe platitudini?apa e udazapada e receadvanced e cel mai prost "om" de pe nimfomane astea sunt chestiuni general cunoscute, sunt adevaruri supreme.baga si tu ceva nou. 3 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 23, 2014 Partajează Postat Octombrie 23, 2014 plm, mai debitezi multe platitudini?apa e udazapada e receadvanced e cel mai prost om de pe nimfomane astea sunt chestiuni general cunoscute, sunt adevaruri supreme.baga si tu ceva nou.Scuze futacios Link spre comentariu
futacios_man Reputație: 6008 Postat Octombrie 23, 2014 Oras:b Oras:b Partajează Postat Octombrie 23, 2014 pariu ca acum o baga pe aia cu debaraua? 3 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 23, 2014 Partajează Postat Octombrie 23, 2014 pariu ca acum o baga pe aia cu debaraua? Link spre comentariu
Vizitator FLQ Reputație: 0 Postat Octombrie 23, 2014 Partajează Postat Octombrie 23, 2014 Inspirat de oferta pisicului, oarecum invidios si văd ca merge treaba(mare) , fac si eu o oferta. Fara postari si dureri de cap. 1 abonament premium pă 1 an celui care isi pune la avatar propriul căcat sau posteaza o poza cu treaba asta mare si nick-ul nimfomane. 1 Link spre comentariu
jonny23 Reputație: -458 Postat Octombrie 23, 2014 Oras:Berceni sect 4 Oras:Berceni sect 4 Partajează Postat Octombrie 23, 2014 Inspirat de oferta pisicului, oarecum invidios si văd ca merge treaba(mare) , fac si eu o oferta. Fara postari si dureri de cap. 1 abonament premium pă 1 an celui care isi pune la avatar propriul căcat sau posteaza o poza cu treaba asta mare si nick-ul nimfomane.-Ba,eu am inteles ce vrei!O sg problema...cu propriul kkt...de unde stii ca e al lui?;-) 1 3 Link spre comentariu
advanced Reputație: -2693 Postat Octombrie 23, 2014 Oras:B Oras:B Partajează Postat Octombrie 23, 2014 Unde plm ai auzit tu de IQ mah zbangiule ? Ai tu asa ceva ? era vorba de al tau mai parlitule. Ai prins curaj, ti-a venit unul din amici ca singur esti de kakat. Urat bai, ati adormit in timp ce ....... Vezi ce face bautura din om. V-am spus sa nu o mai tragi asa la masea 1 2 Link spre comentariu
ionut4321 Reputație: 850 Postat Octombrie 23, 2014 Oras:oradea Oras:oradea Partajează Postat Octombrie 23, 2014 e buna remarca jonny23 ............ Link spre comentariu
phoenix Reputație: -585 Postat Octombrie 23, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 23, 2014 Eu pun pariu ca daca Advanced si Marian se cunosc devin prieteni 1 Link spre comentariu
Vizitator FLQ Reputație: 0 Postat Octombrie 23, 2014 Partajează Postat Octombrie 23, 2014 -Ba,eu am inteles ce vrei!O sg problema...cu propriul kkt...de unde stii ca e al lui?;-)Nu conteaza....Cacat sa fie! Doar gestul conteaza. Romanul se caca pe el, dar e in stare sa bage mana in cacatul altuia. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 23, 2014 Partajează Postat Octombrie 23, 2014 era vorba de al tau mai parlitule. Ai prins curaj, ti-a venit unul din amici ca singur esti de kakat. Urat bai, ati adormit in timp ce ....... Vezi ce face bautura din om. V-am spus sa nu o mai tragi asa la maseaNu trebuie sa vina niciun amic......... a vazut tot forumul cine e' ZBANGHIUL Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 23, 2014 Partajează Postat Octombrie 23, 2014 Romanul se caca pe el, dar e in stare sa bage mana in cacatul altuia.Exemplu' cel mai concludent e' Lisandru Link spre comentariu
amada® Reputație: 1902 Postat Octombrie 23, 2014 Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 23, 2014 Inspirat de oferta pisicului, oarecum invidios si văd ca merge treaba(mare) , fac si eu o oferta. Fara postari si dureri de cap. 1 abonament premium pă 1 an celui care isi pune la avatar propriul căcat sau posteaza o poza cu treaba asta mare si nick-ul nimfomane. Daca fac o poza cuiva care mi-l manaca se ia in calcul? 2 Link spre comentariu
phoenix Reputație: -585 Postat Octombrie 23, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 23, 2014 Hai baieti ca in ritmul asta pana in ora 24 ajungem la postarea cu nr.1201 Cui io fi norocul Link spre comentariu
xo xo Reputație: 123 Postat Octombrie 23, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Partajează Postat Octombrie 23, 2014 Da! Esti nr 1 daca faci asta. Te declar cea mai dominatrix de pe forum daca o faci 1 Link spre comentariu
amada® Reputație: 1902 Postat Octombrie 23, 2014 Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 23, 2014 Da! Esti nr 1 daca faci asta. Te declar cea mai dominatrix de pe forum daca o faci Cu sclavul se rezolva, ii pun un ciorap negru pe cap decupat la gura si gata! Problema e ca eu pentru asta trebuie sa si mananc... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum