Sari la conținut

abonament gratis pe 4 luni

Postări Recomandate

Vizitator Beraru
Reputație: 0

Ai editat nr postarii? :laugh2

:) Am scris "of" in loc de "ofer". Daca mancam una-doua litere lasam de la mine. Logic, in zgarcenia mea m-am grabit, sa nu cumva sa dau bere si tigari vreunui necunoscut :).

• Like 2
Link spre comentariu
Vizitator

hai ca imi place, incepi sa te enervezi!!! Sursele spun ca tu esti cam zbangiu. Dealtfel se si vede de aici idiotule.

Ce plm faci mah ?  :laugh2  :laugh2  :laugh2 ...... ma copiezi ? nu ai replici zbanghi ?

ESTI CEL MAI PROST USER DE PE NIMFOMANE  :laugh2  :laugh2  :laugh2 

Link spre comentariu
  • Oras:B

Ce plm faci mah ?  :laugh2  :laugh2  :laugh2 ...... ma copiezi ? nu ai replici zbanghi ?

Nu cred ca am nicio sansa in fata ta handicapatule! Esti atat de idiot incat trebuie sa sapi sa iti gasesti IQ-ul

• Like 1
  • Minus 2
Link spre comentariu
Vizitator

Nu cred ca am nicio sansa in fata ta handicapatule! Esti atat de idiot incat trebuie sa sapi sa iti gasesti IQ-ul

Unde plm ai auzit tu de IQ mah zbangiule ? 

Ai tu asa ceva ? :laugh2  :laugh2  :laugh2

Link spre comentariu
  • Oras:b
  • Oras:b

plm, mai debitezi multe platitudini?

apa e uda

zapada e rece

advanced e cel mai prost "om" de pe nimfomane

astea sunt chestiuni general cunoscute, sunt adevaruri supreme.

baga si tu ceva nou.

• Like 3
Link spre comentariu
Vizitator

plm, mai debitezi multe platitudini?

apa e uda

zapada e rece

advanced e cel mai prost om de pe nimfomane

astea sunt chestiuni general cunoscute, sunt adevaruri supreme.

baga si tu ceva nou.

Scuze futacios  :hihat

Link spre comentariu
Vizitator FLQ

Inspirat de oferta pisicului, oarecum invidios si văd ca merge treaba(mare) , fac si eu o oferta. Fara postari si dureri de cap. 1 abonament premium pă 1 an celui care isi pune la avatar propriul căcat sau posteaza o poza cu treaba asta mare si nick-ul nimfomane.

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Berceni sect 4
  • Oras:Berceni sect 4

Inspirat de oferta pisicului, oarecum invidios si văd ca merge treaba(mare) , fac si eu o oferta. Fara postari si dureri de cap. 1 abonament premium pă 1 an celui care isi pune la avatar propriul căcat sau posteaza o poza cu treaba asta mare si nick-ul nimfomane.

-Ba,eu am inteles ce vrei!O sg problema...cu propriul kkt...de unde stii ca e al lui?;-)

• Like 1
  • Minus 3
Link spre comentariu

Unde plm ai auzit tu de IQ mah zbangiule ? 

Ai tu asa ceva ? :laugh2  :laugh2  :laugh2

era vorba de al tau mai parlitule. Ai prins curaj, ti-a venit unul din amici ca singur esti de kakat. Urat bai, ati adormit in timp ce ....... Vezi ce face bautura din om. V-am spus sa nu o mai tragi asa la masea

post-114235-0-20368700-1414069990_thumb.jpg

• Like 1
  • Minus 2
Link spre comentariu
Vizitator FLQ

-Ba,eu am inteles ce vrei!O sg problema...cu propriul kkt...de unde stii ca e al lui?;-)

Nu conteaza....Cacat sa fie! Doar gestul conteaza. Romanul se caca pe el, dar e in stare sa bage mana in cacatul altuia.

Link spre comentariu
Vizitator

era vorba de al tau mai parlitule. Ai prins curaj, ti-a venit unul din amici ca singur esti de kakat. Urat bai, ati adormit in timp ce ....... Vezi ce face bautura din om. V-am spus sa nu o mai tragi asa la masea

Nu trebuie sa vina niciun amic......... a vazut tot forumul cine e' ZBANGHIUL 

Link spre comentariu
  • Telefon: amada.bdsm
  • Oras:Bucuresti

Daca fac o poza cuiva care mi-l manaca se ia in calcul? :D

• Like 2
Link spre comentariu

Da! Esti nr 1 daca faci asta. Te declar cea mai dominatrix de pe forum daca o faci

:laugh2

Cu sclavul se rezolva, ii pun un ciorap negru pe cap decupat la gura si gata! :laugh2

Problema e ca eu pentru asta trebuie sa si mananc... :laugh2 :slap2

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...