Sari la conținut

abonament gratis pe 4 luni

Postări Recomandate

• Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)

Joe, la seriozitatea cu care faci analize politice, chiar nu reusesti sa vezi cat de elegant te trolleaza Nelu (indiferent cine-o fi el de fapt), de pui la suflet in halul asta? ;)

• Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:bacau
  • Oras:bacau

Joe, la seriozitatea cu care faci analize politice, chiar nu reusesti sa vezi cat de elegant te trolleaza Nelu (indiferent cine-o fi el de fapt), de pui la suflet in halul asta? ;)

nu pun la suflet prietene ...  doar ca ma irita prostia si ignoranta ...

elegant ??  cu manele ??   greu de crezut

• Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:pretutindeni

Vede dar se complace ;)

nu pun la suflet prietene ...  doar ca ma irita prostia si ignoranta ...

Daca n-ai fi pus la suflet ti-ai fi vazut de drum ignorand prostia tocmai acelora carora le faci jocul ;)

• Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:B
  • Oras:B

Alexandru69 florinel vorbeste de rau de tine pe la spate ce spui sa ii servim vacanta permanenta

Barosane, de ce lași impresia ca as avea vreo influenta? Prostii chiar cred si in același timp se dau "glumeți", " impartiali", etc. Imi plac arogantele tale darrr... la cati prosti este' ,nu se merita vrei trafic, se rezolva, stiu câțiva bididii care se pretează!!!

• Like 2
  • Minus 2
Link spre comentariu

Barosane, de ce lași impresia ca as avea vreo influenta? Prostii chiar cred si in același timp se dau "glumeți", " impartiali", etc. Imi plac arogantele tale darrr... la cati prosti este' ,nu se merita vrei trafic, se rezolva, stiu câțiva bididii care se pretează!!!

Cu scuzele de rigoare,dupa lupte seculare de 'cetit',mi-am dat seama ca tu esti Alexandru69 :blushing2

Tu esti cea mai mare aroganta in viata,du-te dracului de arogant :laugh2 :laugh2 :laugh2

• Minus 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...