Sari la conținut

Cu cine votezi ?

charny

49 membri au votat

1. 1. Cu cine votezi ?

• Corneliu Vadim Tudor
    • Gheorghe Funar
    • Wiliam Branza
    • Kelemen Hunor
    • Klaus Iohannis
    • Monica Macovei
    • Szilagyi Zsolt
    • Victor Ponta
    • Teodor Melescanu
    • Mirel Mircea Amaritei
    • Elena Udrea
    • Dan Diaconescu
    • Calin Popescu Tariceanu
    • Constantin Rotaru
    • NU VOTEZ

Postări Recomandate

• Oras:bacau
Postat

Trebuie sa faca loc basistilor

deci esti deacord sa ii scoata ...

Doamne Dumnezeule in ce tara traim ...

nici nu ma mira de ce nu ai vrut sa imi raspunzi la intrebarile mele 

• Oras:Bucuresti
Postat

deci esti deacord sa ii scoata ...

Doamne Dumnezeule in ce tara traim ...

nici nu ma mira de ce nu ai vrut sa imi raspunzi la intrebarile mele 

Nu te lasi este? faci parte din categoria oamenilor care-ti spun ca masina are culoarea alba si tu sustii sus si tare ca e portocalie.Doar pt ca tu esti cel care o cumperi

P.S mi-as fi dorit sa votez un liberal,cu un program coerent,din pacate nu am aceasta posibilitate,mai ales ca candidatul lor este un limbut

P.S 2 vrei raspunsuri la intrebari? raspunde-ti in primul rand tie insuti,si apoi mai vb

Postat

stati relax

niciodata nu va semna un presedinte o lege a amnistiei asa cum se prezinta ea acum indiferent ca-l cheama Ponta sau Iohannis. Credeti ca va face ponta asa ceva. Niciodata daca vrea sa aiba relatii cu omologi din alte tari. Asta e doar gargara electorala. problema e ca nu merge economia iar PSD-ul are prea multe pomeni de dat zilnic.

uite ca PSD-isti au adoptat legea in Parlament si noroc ca a intors-o Basescu (ala hulitu) ca altfel ieseau pe capete 

Postat

uite ca PSD-isti au adoptat legea in Parlament si noroc ca a intors-o Basescu (ala hulitu) ca altfel ieseau pe capete 

iesea pula mea afara

care crezi ca e atat de prost incat sa riste ?

Postat

Nu te lasi este? faci parte din categoria oamenilor care-ti spun ca masina are culoarea alba si tu sustii sus si tare ca e portocalie.Doar pt ca tu esti cel care o cumperi

P.S mi-as fi dorit sa votez un liberal,cu un program coerent,din pacate nu am aceasta posibilitate,mai ales ca candidatul lor este un limbut

P.S 2 vrei raspunsuri la intrebari? raspunde-ti in primul rand tie insuti,si apoi mai vb

semeni asa de mult cu prietenul Ponta - eu ti-am raspuns la intrebarea ta ...  tu de ce nu poti sa faci la fel ??

Postat

iesea pula mea afara

care crezi ca e atat de prost incat sa riste ?

uite ca au riscat ... PSD-isti tai

ps

ma si gandeam cand ai sa iti dai arama pe fata

Postat

semeni asa de mult cu prietenul Ponta - eu ti-am raspuns la intrebarea ta ...  tu de ce nu poti sa faci la fel ??

ti-am raspuns dar nu-ti dai seama

Postat

uite ca au riscat ... PSD-isti tai

ps

ma si gandeam cand ai sa iti dai arama pe fata

acum ti-ai dat seama ca sunt PSD-ist? cam tarziu,la fel ca Iohannis

Postat

acum ti-ai dat seama ca sunt PSD-ist? cam tarziu,la fel ca Iohannis

nu prietene .. mi-am dat seama demult ...  

si va mai bateti cu pumnu in piept ca o sa protejati justitia si statul de drept ...

aceeasi propaganda ieftina si fara continut de la nea Nelu incoace

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Bah tu esti Gigicontra ? 

Din ,,n'' motive Ponta o sa fie Presedinte.

Punct

• Like 1
Postat

Bah tu esti Gigicontra ? 

Din ,,n'' motive Ponta o sa fie Presedinte.

Punct

tu esti ala cu Punct-u ... stiu ...  insa tot penali sunteti toti ...  

Postat

Pana la urma si la urma ...   de ce va tot ascundeti ?...  spuneti pe fata

NE PLACE TARA ASTA CORUPTA ASA CUM E EA ... SI NU VREM SA O SCHIMBAM ...  

cred ca toata lumea ar fi mult mai fericita

Postat

Pana la urma si la urma ...   de ce va tot ascundeti ?...  spuneti pe fata

NE PLACE TARA ASTA CORUPTA ASA CUM E EA ... SI NU VREM SA O SCHIMBAM ...  

cred ca toata lumea ar fi mult mai fericita

ba frate,sti ceva? Ma doare in pula de diaspora si de toti cei care au plecat sa munceasca in afara. este clar ca aici nu s-au descurcat,iar sa nu te descurci la tine in tara inseamna ca esti retardat

Si acum eu sa le creez conditii de vot? Il parafrazez pe iubitul tau Basescu cand le spunea medicilor si profesorilor sa plece.A-ti obtinut ce v-ati dorit,si acum veniti cu figuri? Stii ce mi-a zis un roman plecat in Spania de 15 ani? Prefer sa stau aici fara servici.Deci despre ce vorbim? despre munca? 

Vizitator
Reputație: 0
Postat

ba frate,sti ceva? Ma doare in pula de diaspora si de toti cei care au plecat sa munceasca in afara. este clar ca aici nu s-au descurcat,iar sa nu te descurci la tine in tara inseamna ca esti retardat

Si acum eu sa le creez conditii de vot? Il parafrazez pe iubitul tau Basescu cand le spunea medicilor si profesorilor sa plece.A-ti obtinut ce v-ati dorit,si acum veniti cu figuri? Stii ce mi-a zis un roman plecat in Spania de 15 ani? Prefer sa stau aici fara servici.Deci despre ce vorbim? despre munca? 

Gata mah .......lasa-l ca nu ai cu cine .........e la fel ca Iohannis

Postat

Gata mah .......lasa-l ca nu ai cu cine .........e la fel ca Iohannis

Nu-l las mah,il bat ca ponta pe iohannis aseara,pana face icter

Postat

oau ... oauuu ...Cum poti sa spui asemenea tampenie ... 

in ce eroare te afli ...

- afla ca cei care au plecat inafara au adus 42 de miliarde de euro in 10 ani ...  

- au plecat nu de bine ce le era in tara ...  ci de raul care tu si prietenii tai il complac

- au plecat cei buni din tara ... cei care vor sa munceasca ... cei care vor un viitor mai bun ....

- odata ce vezi ce e infara iti dai seama de raul gaunos care se afla in tara ...  si atunci vii cu alta viziune ... nu vii doar cu VENIT MINIM GARANTAT ...  vii cu munca, cu staruinta

Mi-am dat seama cat de limitat esti insa acum mi-ai demonstrat inca o data acest lucru ...

Nu are rost sa mai continui discutia cu tine ...  vii cu tot felul de idei tampite iar cand cineva iti arata barna din ochiul tau sari de fund in sus sa imi arati paiul 

• Like 1
Postat

Nu-l las mah,il bat ca ponta pe iohannis aseara,pana face icter

sa ma bati ???  :))

dar ce facem aici ?  lupte libere ?  

nu vezi ca aberezi ...  mai bine te-ai duce sa il pupi in cur pe Ponta sa iti mai dea niste pomana ca asa sunt invatati toti PSD-isti ...  sa ne dea statu ...

LA MUNCA - NU LA INTINS MANA

Postat

oau ... oauuu ...Cum poti sa spui asemenea tampenie ... 

in ce eroare te afli ...

- afla ca cei care au plecat inafara au adus 42 de miliarde de euro in 10 ani ...  

- au plecat nu de bine ce le era in tara ...  ci de raul care tu si prietenii tai il complac

- au plecat cei buni din tara ... cei care vor sa munceasca ... cei care vor un viitor mai bun ....

- odata ce vezi ce e infara iti dai seama de raul gaunos care se afla in tara ...  si atunci vii cu alta viziune ... nu vii doar cu VENIT MINIM GARANTAT ...  vii cu munca, cu staruinta

Mi-am dat seama cat de limitat esti insa acum mi-ai demonstrat inca o data acest lucru ...

Nu are rost sa mai continui discutia cu tine ...  vii cu tot felul de idei tampite iar cand cineva iti arata barna din ochiul tau sari de fund in sus sa imi arati paiul 

pai bai pula bleaga,au plecat cei mai buni la indemnul lui Basescu,pe vremea guvernarii limbricului

Postat

cine plm a taiat din salarii,pensii? cine plm a futut in gura profesorii si medicii? ponta? esti penibil,zau

Postat

pai bai pula bleaga,au plecat cei mai buni la indemnul lui Basescu,pe vremea guvernarii limbricului

romanii plecati inafara au tot plecat din 1990 pana astazi ...  cum poti sa spui ca nu iti pasa de parerea lor ...  sunt peste 3,5 milioane ... adica aproape 20% 

cine plm a taiat din salarii,pensii? cine plm a futut in gura profesorii si medicii? ponta? esti penibil,zau

si ce daca a taiat din salariile bugetarilor ... ia du-te tu la taxe si impozite ... sau in primarii sa vezi ce zeflemisti si ce incompetenti sunt acolo ...   VRETI SALARII MARI ...  VENITI IN PRIVAT SA VEDETI CUM SE CASTIGA UN BAN CINSTIT

pensiile nu au fost taiate ...  vorbeesti prostii - CC a respins legea de taiere a pensiilor ...  verifica inainte de a spune ceva

ps

te-as ruga sa nu ma mai injuri pentru ca pot si eu sa fac acelasi lucru ... a mai fugit unu repede la pisicutz ca vezi doamne nu a facut fata la razboiul injuraturilor cu mine...  si la fel l-am atentionat si pe el

Postat

romanii plecati inafara au tot plecat din 1990 pana astazi ...  cum poti sa spui ca nu iti pasa de parerea lor ...  sunt peste 3,5 milioane ... adica aproape 20% 

si ce daca a taiat din salariile bugetarilor ... ia du-te tu la taxe si impozite ... sau in primarii sa vezi ce zeflemisti si ce incompetenti sunt acolo ...   VRETI SALARII MARI ...  VENITI IN PRIVAT SA VEDETI CUM SE CASTIGA UN BAN CINSTIT

pensiile nu au fost taiate ...  vorbeesti prostii - CC a respins legea de taiere a pensiilor ...  verifica inainte de a spune ceva

ps

te-as ruga sa nu ma mai injuri pentru ca pot si eu sa fac acelasi lucru ... a mai fugit unu repede la pisicutz ca vezi doamne nu a facut fata la razboiul injuraturilor cu mine...  si la fel l-am atentionat si pe el

CC a resdpins-o si totusi pensiile au fost taiate

nu te-am injurat,te-am facut doar pula bleaga

Si pt cultura ta generala,lucrez in mediul privat de peste 15 ani

Cand merg la adm fin stau toti drepti in fata mea,pt ca-mi cunosc drepturile

CAPISCI?

P.S plec acum,am intalnire cu o super femeie,dar vb in jur de ora 24

• Oras:neinteresant
  • Oras:neinteresant
Postat

inca un motiv pentru care merita Ponta votat,pe langa faptul ca-i foarte bine pregatit,are familie si inca o familie frumoasa ,cu o sotie credincioasa,bravo lor

Postat

CC a resdpins-o si totusi pensiile au fost taiate

nu te-am injurat,te-am facut doar pula bleaga

Si pt cultura ta generala,lucrez in mediul privat de peste 15 ani

Cand merg la adm fin stau toti drepti in fata mea,pt ca-mi cunosc drepturile

CAPISCI?

P.S plec acum,am intalnire cu o super femeie,dar vb in jur de ora 24

tot jignire este ... te rog inca o data sa nu mai repeti ...

la adm fin trebuie sa stea drepti la orice om care ajunge acolo ... nu doar la tine pentru ca esti cine stie ce mare mahar ....

vezi ca esti intr-o eroare pensiile nu au fost taiate ...  mai documenteaza-te ...  

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...