Sari la conținut

Cu cine votezi ?

charny

49 membri au votat

1. 1. Cu cine votezi ?

• Corneliu Vadim Tudor
    • Gheorghe Funar
    • Wiliam Branza
    • Kelemen Hunor
    • Klaus Iohannis
    • Monica Macovei
    • Szilagyi Zsolt
    • Victor Ponta
    • Teodor Melescanu
    • Mirel Mircea Amaritei
    • Elena Udrea
    • Dan Diaconescu
    • Calin Popescu Tariceanu
    • Constantin Rotaru
    • NU VOTEZ

Postări Recomandate

• Oras:bacau
Postat

Eu nu am zis ca nu e neamt , asa de la distanta pare doar cand se apropie de ciolan devine hiena.

Eu va felicit ca nu mai sunteti asa putini si ca sunteti si  optimisti.

Dar sunt in stare sa pariez ca o sa ne iasa pe nas ca si pana acum , optimismul asta :) din pacate 

oricum Ponta - prietenul penalilor ... nu era deloc o algere inspirata

• Oras:pe forum...
  • Oras:pe forum...
Postat

Clar  ai dreptate , dar ce am vrut eu sa subliniez  prin postarile mele aici ar fi sa nu va faceti mari iluzii, penali sunt si aia din spatele neamtului si daca voi credeti ca asta bate singur sistemul  care la pus acolo va inselati amarnic. In maximum 6 luni o sa incepeti sa imi intelegeti punctul de vedere.

oricum Ponta - prietenul penalilor ... nu era deloc o algere inspirata

• Like 3
  • Minus 7
  • Telefon: titilescu
  • Oras:Dincolo
  • Telefon: titilescu
  • Oras:Dincolo
Postat

Clar  ai dreptate , dar ce am vrut eu sa subliniez  prin postarile mele aici ar fi sa nu va faceti mari iluzii, penali sunt si aia din spatele neamtului si daca voi credeti ca asta bate singur sistemul  care la pus acolo va inselati amarnic. In maximum 6 luni o sa incepeti sa imi intelegeti punctul de vedere.

Ei hai acum...nu ne strica jucaria.....lasa-ne sa ne bucuram macar 3 zile. :iagree

• Like 2
  • Oras:n-am locatie, doar outcall
  • Oras:n-am locatie, doar outcall
Postat

pe mine ma doare-n pula

• Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
Postat

Oricum urmeaza o perioada de recuperare a pomenilor electorale oferite..

Si poate am schimbat presedintele insa majoritatea din parlament, guvernul ramane acelasi

• Like 2
  • Oras:-----------
Postat

corect, caracatita rămâne, hydra socială, dar de aia ne ocupăm noi....

• Minus 2
Postat

Mai era unu ...arian pur   :)

dacă te referi la capii naziștilor, tocmai că nu erau arieni, erau....români ciorificați :) (ăla din Norvegia l-au băgat degeaba la închisoare, trebuia declarat erou, ca Stauffenberg)

• Oras:Bucuresti-Periferie
Postat

.. penali sunt si aia din spatele neamtului si daca voi credeti ca asta bate singur sistemul  care la pus acolo va inselati amarnic.

Parerea mea ca si neamtul este " penal",dar pehotz daca nu-l prinzi " in fapt" , sa-l dovedesti, n-ai ce sa-i faci.

In maximum 6 luni o sa incepeti sa imi intelegeti punctul de vedere.

Cred ca in cele 6 luni date de tine vom avea deja o motiune de cenzura pentru demiterea lui Iohanis :))))

• Like 1
Postat

Parerea mea ca si neamtul este " penal",dar pehotz daca nu-l prinzi " in fapt" , sa-l dovedesti, n-ai ce sa-i faci.

Cred ca in cele 6 luni date de tine vom avea deja o motiune de cenzura pentru demiterea lui Iohanis  :))))

asa cred si eu, pana sa vina "bunicu" Arnold, că nu vreau să fie compromis chiar in halu ăsta bunicuțu meu Terminator, care își "dădu" deja în petec cu Bugatti-ul ala, acuma daca ar fi luat Corvette se dădea dreacu de gol și mai și, eu aș fi luat Corvette, arata superb

• Oras:bucuresti
Postat

L-AU VĂNDUT SĂRĂCIILE PE PONTA..

CUM L-AU VĂNDUT JOIȘTII CU MUMU..

PE PISICUȚ !!! :pimp

Postat

Cred ca in cele 6 luni date de tine vom avea deja o motiune de cenzura pentru demiterea lui Iohanis :))))

motiune de cenzura =))  poftim electoratul pontist ...

tu macar stii cum se poate destitui in presedinte ...

OMG

Postat

Mai JOE, Nu te mai ambala așa, Parlamentul este al PSD ului, o sa avem teatru tv la fiecare ședinta de acum încolo.

Eu sunt convins ca Prima mișcare a lui Iohanis va fi sa si acopere urmele penale. A doua va fi sa si mai cumpere doua case. A treia va fi sa se trateze de durerea de pula pe care o are fatza de populație.

PS- nu am votat cu ponta, de fapt am pus ștampila pe el, dar am pus o si pe Iohanis...așa ca si votul meu a contat la fel ca al tău, decât ca, spre deosebire de tine eu n am pe cine sa înjur daca îmi voi lua mwie.

Si încă ceva, viața majorității romanilor va fi la fel si cu ponta si cu Iohanis, la fel cum a fost si cu basescu.

O sa vezi ca peste doua trei zile nu mai vorbește nimeni despre asta.

• Like 2
Postat

nu ma ambalez ... sunt constient ca PSD-ul inca are "painea si cutitul" insa acum avem un paznic la "paine si cutit"

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Candidatul Alianței Creștin-Liberale la alegerile prezidențiale din România, Klaus Iohannis, este finanțat de multimilionarul roman Michael Schimdt,(foto mijloc) care este cumnatul liderului Partidului „Patria”, Renato Usatîi din Republica Moldova. Despre aceasta a anunțat liderul organizației din Moldova a Partidului Social Democrat din România, Victor Alexeev, potrivit căruia conexiunile lui Iohannis cu Usatîi creează suspiciuni că primarul de Sibiu ar putea fi sponsorizat de mafia internationala ruseasca.
Potrivit lui Alexeev, Michael Schmidt, directorul filialei BMW România, este căsătorit cu sora lui Renato Usatîi (foto stanga), Veronica. Totodată, acesta este unul din cei mai buni prieteni şi principalul finanţator al candidatului ACL, Klaus Iohannis, caruia ia dat pana acum 2 BMW-uri si la facut imaginea BMW in romania. „Acest milionar de origine germană nu este doar omul lui Klaus Iohannis, dar şi omul lui Renato Usatîi. Renato Usatîi este omul Moscovei, cunoaştem că este şi acţionar la Gazprom si este implicat direct in mai multe asasinate politice.(foto dreapta)
Victor Alexeev a menţionat că tabloul este completat de fostul premier moldovean Vlad Filat, liderul PLDM. „Vlad Filat , este un susţinător pe faţă al lui Klaus Iohannis. Filat şi Usatîi sunt nişte prieteni vechi. Filat este privit cu o rezervă foarte mare şi prudenţă în Statele Unite, însă are indulgenţă la Berlin”, a declarat Alexeev. Acesta a mai menţionat că Renato Usatîi, cu bani de la Vladimir Putin şi Gazprom, i-a plătit facturile lui Filat când liderul PLDM a călătorit în Germania.

cam asta este si Iohannis....deci oricum ar fi fost tot aia era

• Like 1
  • Minus 4
Postat

PS- nu am votat cu ponta, de fapt am pus ștampila pe el, dar am pus o si pe Iohanis...așa ca si votul meu a contat la fel ca al tău, decât ca, spre deosebire de tine eu n am pe cine sa înjur daca îmi voi lua mwie.

Si încă ceva, viața majorității romanilor va fi la fel si cu ponta si cu Iohanis, la fel cum a fost si cu basescu.

.

TRAVESTIT O SMECHERIIIII .......

AU FACUT BANI ......

INDIFERENT CINE A FOST LA PUTERE! 

ILIESCU, CONSTANTINESCU ,BĂSESCU ,ETC.

SĂRĂCIILE SUNT NĂSCUTE ..

SĂ FIE SĂRĂCI...CA TINE :laugh2

ȘI LA MUIE TOT O S-O IEI  :atm

NON-STOP!!!

AM UITAT..NU CITEȘTI!

EDIT,

BYE,

• Oras:Berceni sect 4
  • Oras:Berceni sect 4
Postat

AU FACUT BANI ......

NON-STOP!!!

AM UITAT..NU CITEȘTI!

EDIT,

BYE,

post-115308-0-32210100-1416213325_thumb.png

• Like 2
  • Minus 3
Postat

Candidatul Alianței Creștin-Liberale la alegerile prezidențiale din România, Klaus Iohannis, este finanțat de multimilionarul roman Michael Schimdt,(foto mijloc) care este cumnatul liderului Partidului „Patria”, Renato Usatîi din Republica Moldova. Despre aceasta a anunțat liderul organizației din Moldova a Partidului Social Democrat din România, Victor Alexeev, potrivit căruia conexiunile lui Iohannis cu Usatîi creează suspiciuni că primarul de Sibiu ar putea fi sponsorizat de mafia internationala ruseasca.

Potrivit lui Alexeev, Michael Schmidt, directorul filialei BMW România, este căsătorit cu sora lui Renato Usatîi (foto stanga), Veronica. Totodată, acesta este unul din cei mai buni prieteni şi principalul finanţator al candidatului ACL, Klaus Iohannis, caruia ia dat pana acum 2 BMW-uri si la facut imaginea BMW in romania. „Acest milionar de origine germană nu este doar omul lui Klaus Iohannis, dar şi omul lui Renato Usatîi. Renato Usatîi este omul Moscovei, cunoaştem că este şi acţionar la Gazprom si este implicat direct in mai multe asasinate politice.(foto dreapta)

Victor Alexeev a menţionat că tabloul este completat de fostul premier moldovean Vlad Filat, liderul PLDM. „Vlad Filat , este un susţinător pe faţă al lui Klaus Iohannis. Filat şi Usatîi sunt nişte prieteni vechi. Filat este privit cu o rezervă foarte mare şi prudenţă în Statele Unite, însă are indulgenţă la Berlin”, a declarat Alexeev. Acesta a mai menţionat că Renato Usatîi, cu bani de la Vladimir Putin şi Gazprom, i-a plătit facturile lui Filat când liderul PLDM a călătorit în Germania.

cam asta este si Iohannis....deci oricum ar fi fost tot aia era

campania electorala s-a terminat ...  nu mai incerca cu tot felul de cacaturi de acest gen ... sunt satul de antenisti pontisti

m-am distrat la culme azi noapte cand l-am vazut Gadea cum se dadea de ceasul mortii 

Vizitator
Reputație: 0
Postat

campania electorala s-a terminat ...  nu mai incerca cu tot felul de cacaturi de acest gen ... sunt satul de antenisti pontisti

m-am distrat la culme azi noapte cand l-am vazut Gadea cum se dadea de ceasul mortii 

eu nu fac politica..pur si simplu e o chestie primita...mi se rupe cine a iesit presedinte :) eu tot banii aia ii castig.....

Postat

oly, on 17 Nov 2014 - 09:22, said:snapback.png

PS- nu am votat cu ponta, de fapt am pus ștampila pe el, dar am pus o si pe Iohanis...așa ca si votul meu a contat la fel ca al tău, decât ca, spre deosebire de tine eu n am pe cine sa înjur daca îmi voi lua mwie.
.

AU FACUT BANI ......

NON-STOP!!!

AM UITAT..NU CITEȘTI!

EDIT,

BYE,

TRAVESTIT O...

EU AM FACUT BANI ...

INDIFERENT CINE A FOST...

PREȘEDINTE!!!

STII CUM??????

PE FRAERIIIII...

CA TNE!!!!!!

:laugh2  :laugh2  :laugh2

Postat

EDIT

BYE

ȘTIU NU CITEȘTI!

IA-ȚI CĂINE ....

SĂ NU MAI LATRI SINGUR..

A PROST!!!!

:laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...