Sari la conținut

Cu cine votezi ?

charny

49 membri au votat

1. 1. Cu cine votezi ?

• Corneliu Vadim Tudor
    • Gheorghe Funar
    • Wiliam Branza
    • Kelemen Hunor
    • Klaus Iohannis
    • Monica Macovei
    • Szilagyi Zsolt
    • Victor Ponta
    • Teodor Melescanu
    • Mirel Mircea Amaritei
    • Elena Udrea
    • Dan Diaconescu
    • Calin Popescu Tariceanu
    • Constantin Rotaru
    • NU VOTEZ

Postări Recomandate

• Oras:Grünau
  • Oras:Grünau
Postat

Nu vreau si nu am de ce sa ma cert cu tine. Informativ, am fost indecis la alegeri (am mai spus asta) si nu am exclus niciodata varianta ca PSD ar putea fi raul mai mic. Insa stilul de buldozer cu care incerci sa-ti impui tuturor opinia e usor deranjant - si spun asta ca unul care ti-a apreciat intotdeauna maniera cerebrala de a scrie. Sper sa-ti revii acum ca s-a terminat campania p*lii mele... ;)

Şşşşşşş! Ai grijă că a luat lectii de kick boxing de la Mircea Badea  :s

• Telefon: sug pula ,ma fut în cur si ocazional piÅŸ bărbații pe pulă
  • Oras:Romania
Postat
post-140118-0-62333100-1416310113_thumb.jpg
Postat

Vezi ca ma confunzi

• Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

Vezi ca ma confunzi

Posibil; mi s-a infundat cel de-al 6-lea simt detector de Pufarine. Mama lui de guturai!

Varianta a 2-a era Domino, dar el e identificat deja...

• Like 1
Postat

Nu sunt nici o pufarina vezi de ale tale

Postat

Nu sunt nici o pufarina vezi de ale tale

Eu vad... numa' in gura greilor trollingului sa nu intri, daca asta-i abordarea la care te-ai gandit... ca o sa semeni vant si-o sa culegi furtuna :)

• Like 2
  • Oras:n-am locatie, doar outcall
Postat

ahhhhaha

• Oras:Latitude:37.245265° Longitude:-115.803418°
  • Oras:Latitude:37.245265° Longitude:-115.803418°
Postat

Eu vad... numa' in gura greilor trollingului sa nu intri, daca asta-i abordarea la care te-ai gandit... ca o sa semeni vant si-o sa culegi furtuna :)

de unde stii?

Postat

de unde stii?

Experienta forumului, mai ales in ultimele cateva luni... :)

Postat

de unde stii?

E clar vazător ,un fel de mama OMIDA .E pe treaba lui baiatu
  • Oras:bacau
Postat

din pacate trebuie sa subscriu

• Oras:B
  • Oras:B
Postat

din pacate trebuie sa subscriu

Din fericire, nu trebuie sa subscrii! Daca faci asta, le dai satisfactie, daca nu o faci, încet, încet, ii învingi cu propriile lor arme. Din fericire, aici nu avem trolli ci doar idioți! Ai sa vezi continuarea si ai sa te convingi!

Postat

votez cu PONTA

Postat

votez cu PONTA

Ete pwla... vrei sa ne duci de nas, da' nu-ti mai merge.

Stim cu totii ca, de fapt, Ponta voteaza cu xoxo...

Postat

m-a rugat sa votez cu el peste 5 ani, eu si cu fanii mei !

Postat

De cand pula mea postezi poze cu fratele meu Nutzu?

Daca cel din poze este fratele tau,atunci suntem frati.Lasa glumele nu am chef acum
Postat

De cand pula mea postezi poze cu fratele meu Nutzu?

post-140118-0-94072600-1416336437_thumb.jpg
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Rodrigo, stii ce e paradoxal la tine? (imi permit sa observ...) 

Acuzi permanent dezinformarea din presa, te plangi mereu de manipularea maselor de catre Basescu, peste tot vezi doar teorii ale conspiratiei si postaci basisti pe care i-a spalat Udrea pe creier promitandu-le ca le-arata tzatzele, si acuma ei stau 24/24 pe net convertind lumea.

In acelasi timp, (probabil fara sa-ti dai, neaparat, seama), in medie cam al 4-lea cuvant al tau din ultima luna, este, mai direct sau mai subtil, o insulta sau o invectiva oarecare la adresa oricui ar indrazni blasfemia de-a avea orice opinie diferita, fie si cu 0,01%, de "il sustin pe Ponta pana la moarte si dincolo de ea"...

Nu vreau si nu am de ce sa ma cert cu tine. Informativ, am fost indecis la alegeri (am mai spus asta) si nu am exclus niciodata varianta ca PSD ar putea fi raul mai mic. Insa stilul de buldozer cu care incerci sa-ti impui tuturor opinia e usor deranjant - si spun asta ca unul care ti-a apreciat intotdeauna maniera cerebrala de a scrie. Sper sa-ti revii acum ca s-a terminat campania p*lii mele... ;)

:hihat

Probabil am mai spus-o dar o repet: mai mult decat anti-pesedist sunt anti-basist. 10 ani de regim basist sunt suficiente. Bineinteles ca la afirmatia asta basistii o sa sara cu celebrele "ahaaaaa, deci vezi furturile basistilor dar pe ale pesedistilor nu le vezi. nu????!?!".

Dar personal nu dau doi bani pe opiniile celor care cred ca orice anti-basist e automat pro-pontist.

Stilul "buldozer" e necesar in cazul celor "full of shit" care iau tot felul de basisme si lozinci electorale si ni le dau pe la nas cu nerusinare. In cazul "primarului de Sibiu", desi recent chiar si basistii si-au dat seama ca omul e praf, o furnica pe pantoful lui Ponta, totusi acum incep sa dezgroape pentru tot felul de explicatii de ce l-a facut praf in alegeri pe Ponta. 

Deci un candidat obscur, de etnie, ne-ortodox, samsar de copii, praf in politica si economie, sustinut de PDL, Macovei, Udrea si base direct in ziua alegerilor, reuseste sa castige la scor. Un scor atat de mare incat si daca se anulau toate din diaspora tot castiga. Un scor atat de neasteptat incat chiar si Klaus se pregatea duminica seara sa ia rata de Sibiu. Bineinteles ca au existat "forte oculte" care au facut posibil asa ceva. Trist e ca basistii se imbata cu basini ca e meritul lor.

deci majoritatea oamenilor educati in Romania sunt manipulati/prosti ?   si tu esti printre cei putini nemanipulati/inteligenti?

Nu sunt prosti ci manipulati. E o mare diferenta. Educatia si manipularea nu se exclud reciproc, ba din contra. Un hipster student la doua facultati e mult mai usor de manipulat decat un cioban. Daca hipsterul e si pe feisbuci sau latrinele locale, atunci faci ce vrei cu el. Cel mai bun exemplu e diaspora care a votat mereu cum i s-a dictat prin presa detinuta de basisti, inclusiv in 2009 si mai ales 2012. Saracii sunt rupti total de realitatea locala, singura lor conexiune fiind presa locala, ajung sa voteze asa cum s-a vazut.

Postat

Nu sunt prosti ci manipulati. E o mare diferenta. Educatia si manipularea nu se exclud reciproc, ba din contra. Un hipster student la doua facultati e mult mai usor de manipulat decat un cioban. Daca hipsterul e si pe feisbuci sau latrinele locale, atunci faci ce vrei cu el. Cel mai bun exemplu e diaspora care a votat mereu cum i s-a dictat prin presa detinuta de basisti, inclusiv in 2009 si mai ales 2012. Saracii sunt rupti total de realitatea locala, singura lor conexiune fiind presa locala, ajung sa voteze asa cum s-a vazut.

si ia zi mai Rodrigo ...  ce te recomanda pe tine ca sef "nemanipulat" ...  de ce acum majoritatea nu mai este suficienta ?

de ce ai tu dreptate si ceilalti nu ?    de ce unii sunt manipulati si altii nu ?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...