Sari la conținut

Cu cine votezi ?

charny

49 membri au votat

1. 1. Cu cine votezi ?

• Corneliu Vadim Tudor
    • Gheorghe Funar
    • Wiliam Branza
    • Kelemen Hunor
    • Klaus Iohannis
    • Monica Macovei
    • Szilagyi Zsolt
    • Victor Ponta
    • Teodor Melescanu
    • Mirel Mircea Amaritei
    • Elena Udrea
    • Dan Diaconescu
    • Calin Popescu Tariceanu
    • Constantin Rotaru
    • NU VOTEZ

Postări Recomandate

• Oras:bacau
Postat

Iohannis a spus ca daca este ales presedinte vrea sa renunte la imunitatea asigurata prin Constitutie dar nici macar nu stie la ce articol este prevazuta. Pai asta se compara cu MTO-ul lui Ponta?? Nu cred ca exista comparatie.

cred ca glumesti prietene ...  MTO-ul e o chestie infima de cateva milioane de euro care ar trebui sa o visezi ...

imunitatea presedintelui este specificata in constitutie ...  la ce articol ? ...  eu sunt sigur ca nici Ponta nu stie Constitutia pe de rost asa cum pretinzi tu ca ar trebui  

Postat

Da,ma prezentam oriunde daca eram smecher si aveam sange in instalatie( ceea ce nu este cazul lui Iohannis)

si e cazul lui Ponta ??  de ce nu a acceptat invitatia lui Iohannis in centrele universitare atunci ?  

• Oras:On-line
Postat

Care nu e al mafiei?

nu exista mafie ??? uita-te la nastase, hrebenciuc, mazare de la constanta, oprisan de la vrancea, nichita de la iasi, dragnea si toti ceilalti....privatizari facute de dragul lumii, iar fabricile date pe degeaba si tot asa. industria a fost omorata pe timpul lui ilescu si nastase, coruptie ridicata la nivel de arta pe timpul guvernarii psd...si cate nu sunt de spus

• Oras:Bucuresti
Postat

si e cazul lui Ponta ??  de ce nu a acceptat invitatia lui Iohannis in centrele universitare atunci ?  

Pai de ce in centre universitare si nu in cadrul unei televiziuni? sau chiar intr-una din salile parlamentului?

Postat

Pai de ce in centre universitare si nu in cadrul unei televiziuni? sau chiar intr-una din salile parlamentului?

televizunile sunt partinitoare ... a unei parti sau a alteia ...  esti constient de asta 

nu a fost vehiculata nici o varianta cu o sala a parlamentului insa varianta de la Palatul Victoria a fost refuzata de Ponta

Postat

cred ca glumesti prietene ...  MTO-ul e o chestie infima de cateva milioane de euro care ar trebui sa o visezi ...

imunitatea presedintelui este specificata in constitutie ...  la ce articol ? ...  eu sunt sigur ca nici Ponta nu stie Constitutia pe de rost asa cum pretinzi tu ca ar trebui  

Iohannis a promis ca dupa ce iese presedinte va renunta la imunitatea care este prevazuta in Constitutie. Sa vorbesti despre un asa subiect si macar sa nu stii la ce articol este prevazut, este de rasul curcilor. Nu era concurs de cunostinte generale la care moderatorul i-a pus o intrebare la nimereala despre Constitutie ci era fix subiectul pe care Iohannis insista de vreo cateva saptamani!

Si da, in Constitutia Romaniei este specificat foarte clar la articolul 84 acest lucru ( nu cum zicea Iohannis la art. 92 :)))) ) :

ARTICOLUL 84

Incompatibilităţi şi imunităţi

(1) În timpul mandatului, Preşedintele României nu poate fi membru al unui partid şi nu poate îndeplini nici o altă funcţie publică sau privată.

(2) Preşedintele României se bucură de imunitate. Prevederile articolului 72 alineatul (1) se aplică în mod corespunzător.

Postat

Iohannis a promis ca dupa ce iese presedinte va renunta la imunitatea care este prevazuta in Constitutie. Sa vorbesti despre un asa subiect si macar sa nu stii la ce articol este prevazut, este de rasul curcilor. Nu era concurs de cunostinte generale la care moderatorul i-a pus o intrebare la nimereala despre Constitutie ci era fix subiectul pe care Iohannis insista de vreo cateva saptamani!

Si da, in Constitutia Romaniei este specificat foarte clar la articolul 84 acest lucru ( nu cum zicea Iohannis la art. 92 :)))) ) :

ARTICOLUL 84

Incompatibilităţi şi imunităţi

(1) În timpul mandatului, Preşedintele României nu poate fi membru al unui partid şi nu poate îndeplini nici o altă funcţie publică sau privată.

(2) Preşedintele României se bucură de imunitate. Prevederile articolului 72 alineatul (1) se aplică în mod corespunzător.

bai omule ...  ce a promis ??  ca va renunta la imunitate si ca va intreba prin referendum daca sa scoatem si imunitatea parlamentara ...

conteaza ca a gresit articolul ?  sau intentia ?  care dupa mine este binevenita ...  hai sa ne ascundem dupa detalii 

MTO-ul despre care trebuia sa stie Ponta al tau e o chestie de 6 milioane de euro ...  dar se pare ca aceste detalii nu ne intereseaza

Postat

bai omule ...  ce a promis ??  ca va renunta la imunitate si ca va intreba prin referendum daca sa scoatem si imunitatea parlamentara ...

conteaza ca a gresit articolul ?  sau intentia ?  care dupa mine este binevenita ...  hai sa ne ascundem dupa detalii 

MTO-ul despre care trebuia sa stie Ponta al tau e o chestie de 6 milioane de euro ...  dar se pare ca aceste detalii nu ne intereseaza

Deci e ok sa vorbesti atat de mult despre un subiect cum ar fi imunitatea presedintelui dar sa nu ai habar la ce articol in Constitutie este prevazuta???? Ok. Chiar nu mai am ce sa comentez.

Voteza-l tu pe Iohannis ca oricum nu iese presedinte. Poate presedinte de asociatie de locatari, ca la asta cu casele se pare ca are o vasta experienta. ;)

Postat

Deci e ok sa vorbesti atat de mult despre un subiect cum ar fi imunitatea presedintelui dar sa nu ai habar la ce articol in Constitutie este prevazuta???? Ok. Chiar nu mai am ce sa comentez.

Voteza-l tu pe Iohannis ca oricum nu iese presedinte. Poate presedinte de asociatie de locatari, ca la asta cu casele se pare ca are o vasta experienta. ;)

da prietene ...  Ponta aparatorul interlopilor e mai bun ca are experienta ... felicitari ai ales omul potrivit 

Postat

da prietene ...  Ponta aparatorul interlopilor e mai bun ca are experienta ... felicitari ai ales omul potrivit 

De care interlopi vorbesti?

Despre Bercea de la Slatina care dona sume uriase la clanul Basescu?

Despre Sile Pietroi din Bucuresti care era folosit de Murgeanu in campanii pentru PDL?

Despre Fileata de la Curcani folosit de Udrea pentru voturile din zona?

Despre Clanul Ghenosu de la Targoviste folosit de viceprimarul PDL Bogdan Ana pentru a aduce bani si voturi?

Despre interlopii din Suceava folositi pentru a pazi afisele electorale ale PDL-ului?

De clanul Curt din Olt care la alegerile din 2009 amenintau locuitorii localitatii Ganeasa sa voteze cu PDL si pentru care li s-au intocmit dosare penale?

De renumitele clanuri din Craiova care lucrau sub protectia primarului PDL Solomon si care odata cu arestarea lui s-au cam dispersat?

Mi-e lene sa mai scriu dar lista e foarte foarte lunga ;)

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Despre Sile Pietroi din Bucuresti care era folosit de Murgeanu in campanii pentru PDL?

Despre Clanul Ghenosu de la Targoviste folosit de viceprimarul PDL Bogdan Ana pentru a aduce bani si voturi?

Despre interlopii din Suceava folositi pentru a pazi afisele electorale ale PDL-ului?

De clanul Curt din Olt care la alegerile din 2009 amenintau locuitorii localitatii Ganeasa sa voteze cu PDL si pentru care li s-au intocmit dosare penale?

De renumitele clanuri din Craiova care lucrau sub protectia primarului PDL Solomon si care odata cu arestarea lui s-au cam dispersat?

vezi tu ... aia nu sunt apropiati lui Iohannis ... si nu astia sunt cei mai periculosi ... 

periculosi sunt interlopi care fac legi:

Adrian Nastase, Dragnea, Hrebenciuc, Constantinescu si multi multi altii ... prieteni de a lui Ponta preamaritul ...

Postat

vezi tu ... aia nu sunt apropiati lui Iohannis ... si nu astia sunt cei mai periculosi ... 

periculosi sunt interlopi care fac legi:

Adrian Nastase, Dragnea, Hrebenciuc, Constantinescu si multi multi altii ... prieteni de a lui Ponta preamaritul ...

Aia nu sunt apropiati ai lui Iohannis, corect dar sunt apropiati ai PDL-ului si oamenilor lui Basescu. Vrei sa incepem iar discutia daca in spatele lui Iohannis este Base&Co? Cred ca deja s-a lamurit toata lumea ca asa este.

Adrian Nastase, Dragnea, Hrebenciuc, Constantinescu si multi multi altii au platit, platesc sau vor plati pentru tot ceea ce au facut. Credeam ca am lamurit si asta.

• Minus 1
  • Oras:Latitude:37.245265° Longitude:-115.803418°
  • Oras:Latitude:37.245265° Longitude:-115.803418°
Postat

eu cu cine votez ala iese presedinte

• Like 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

eu cu cine votez ala iese presedinte

Asa o sa fie si duminica  :beex2

• Like 3
Postat

televizunile sunt partinitoare ... a unei parti sau a alteia ...  esti constient de asta 

nu a fost vehiculata nici o varianta cu o sala a parlamentului insa varianta de la Palatul Victoria a fost refuzata de Ponta

a fost vorba de o sala a Parlamentului, cei de la ACL doreau dezbtarea joi acum sa fie, dar Ponta a refuzat

Postat

si cei de la PSD au bubele lor: Mazare, Vanghelie, Oprisan, Nichita (primarul Iasului), Dragnea, Nastase, Hrebenciuc si cati altii...asa ca sa nu mai atacam doar PDL-ul si PSD-ul e la fel de murdar ca ceilalti !

Postat

Aia nu sunt apropiati ai lui Iohannis, corect dar sunt apropiati ai PDL-ului si oamenilor lui Basescu. Vrei sa incepem iar discutia daca in spatele lui Iohannis este Base&Co? Cred ca deja s-a lamurit toata lumea ca asa este.

Adrian Nastase, Dragnea, Hrebenciuc, Constantinescu si multi multi altii au platit, platesc sau vor plati pentru tot ceea ce au facut. Credeam ca am lamurit si asta.

Adrian Nastase a platit ... adevarat ...

ceilalti ... daca iese Ponta al tau nu o sa mai plateasca

nu am lamurit nimic ...  Basescu nu este in spatele lui Iohannis ...  ar vrea el asta insa nu este (dupa cum spuneam in 1000 de postari inafara de supozitii nu ai adus nimic) ...  nu a facut alianta cu ei ... doar se insira in spatele celui de dreapta ..

si eu vreau sa te intreb asa ...  sa spunem ca PDL-ul il are in spate pe Basescu ...  oare care e mai periculos ...  ??

Ponta ca ii are pe interlopi : mana dreapta, mentor, presedinte PSD din umbra ...  sau Basescu in spatele lui Blaga care e in spatele lui Iohannis ?

Postat

http://i61.tinypic.com/29old1t.jpg

la ce s-a ajuns .. ce tiganie ...  sa arunci cu gaini moarte ...

imi vine sa vomit 

Postat

si cei de la PSD au bubele lor: Mazare, Vanghelie, Oprisan, Nichita (primarul Iasului), Dragnea, Nastase, Hrebenciuc si cati altii...asa ca sa nu mai atacam doar PDL-ul si PSD-ul e la fel de murdar ca ceilalti !

Toate partidele au bubele lor si coruptii lor. Nu exista partid "curat" 100%

Postat

la ce s-a ajuns .. ce tiganie ...  sa arunci cu gaini moarte ...

imi vine sa vomit 

Nu e o tiganie. Iohannis chiar este o găină moartă. Sună prea dur? Pentru mine NU! Când fugi ca un LAȘ de o confruntare televizată nu inseamnă altceva decat că esti o GĂINĂ! Punct!

• Like 1
  • Minus 1

Postat

Nu e o tiganie. Iohannis chiar este o găină moartă. Sună prea dur? Pentru mine NU! Când fugi ca un LAȘ de o confruntare televizată nu inseamnă altceva decat că esti o GĂINĂ! Punct!

sa arunci cu gaini moarte ti se pare demn de o tara europeana in anul 2014 ...  Dumnezeule ...  in Congo poate ...  

asa iti place sa mai bati apa in piua ...  confruntarea intr-o tara civilizata se face dupa o negociere ...dar ce spun eu civilizat la Ponta cand el arunca cu gaini moarte si pune popii sa intervina in biserica

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...