Sari la conținut

Cu cine votezi ?

charny

49 membri au votat

1. 1. Cu cine votezi ?

• Corneliu Vadim Tudor
    • Gheorghe Funar
    • Wiliam Branza
    • Kelemen Hunor
    • Klaus Iohannis
    • Monica Macovei
    • Szilagyi Zsolt
    • Victor Ponta
    • Teodor Melescanu
    • Mirel Mircea Amaritei
    • Elena Udrea
    • Dan Diaconescu
    • Calin Popescu Tariceanu
    • Constantin Rotaru
    • NU VOTEZ

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

daca e asa destept Ponta al vostru de ce nu da o HG sa infiinteze mai multe sectii de votare in diaspora 

Pt ca in cazul asta Uniunea Europeana din care facem parte si noi ca ne place sau nu,va declara alegerile nule

• Oras:bacau
Postat

Te rog sa-mi spui tu cum a reusit sa treaca legea pensiilor datorita numaratorii Robertei Anastase si apoi iti raspund si eu

Mai vrei dovada cat de penali sunt cei din spatele lui Iohannis,si unde a ajuns justitia?

raspunzi la o intrebare cu o intrebare ...  te las pe tine sa judeci ce ar trebui sa insemne asta 

insa am sa iti raspund la intrebarea ta ...  ceea ce a facut Roberta Anastase este de o tampenie fenomenala ...  insa doar pentru ca PSD-ul in tot acel timp a ales sa boicoteze toate legile supuse la vot .... asta e raspunsul alesilor vostri ... boicot ...

ps

astept un raspuns

Postat

Pt ca in cazul asta Uniunea Europeana din care facem parte si noi ca ne place sau nu,va declara alegerile nule

foarte bine atunci ... sa se anuleze ... sa se reia turul 1 ... si sa dea posibilitatea fiecarui roman sa voteze ...

Postat

raspunzi la o intrebare cu o intrebare ...  te las pe tine sa judeci ce ar trebui sa insemne asta 

insa am sa iti raspund la intrebarea ta ...  ceea ce a facut Roberta Anastase este de o tampenie fenomenala ...  insa doar pentru ca PSD-ul in tot acel timp a ales sa boicoteze toate legile supuse la vot .... asta e raspunsul alesilor vostri ... boicot ...

ps

astept un raspuns

O tampenie fenomenala,asa este,de ce nu este la puscarie? Datorita "independentei justitiei" creata de chiar regimul Basescu ( cei care-l sustin pe Iohannis)

• Like 1
  • Oras:bucharest
  • Oras:bucharest
Postat

Confruntarea de aseara a aratat 2 personaje,care dupa parerea mea,nu au cum sa faca niciodata parte din acelasi film.Daca ar fi fost un meci de box sau de judo probabil castigator ar fi fost declarat Ponta.Daca ne-am dorit o lupta cu sabii si munitie am primit asta din plin.Insa in ceea ce priveste mesajul transmis Johannis e cu mult peste ce ne-a aratat adversarul sau.Ponta s-a blindat cu hartii si cifre vrand sa dea impresia ca si-a pregatit lectia in fata domnului profesor dar daca luati cifrele alea la puricat veti avea o mare surpriza-au fost aruncate exact ca praful in ochi.Nici domn profesor Klaus nu a parut atat de stapan pe expunere insa a surclasat clar prin mesajele clare,prin tinuta,prin gestionarea momentelor de tacere si prin eleganta cu care a incercat sa combata toate loviturile sub centura administrate de Ponta.Sigur daca ne dorim un presedinte care sa ne minta frumos ,cu convingere si pregatire Ponta e omul potrivit.Ca sa apelezi la Biserica si in acelasi timp la minciuna ai nevoie de mult tupeu.Ca sa clamezi ca tu esti mai bun decat celalalt pentru ca esti ortodox e iar dovada de tupeu.Prefer un protestant ,un catolic sau un budist corect decat un ortodox care minte fara nici un Dumnezeu.Implicarea Bisericii in campanie o dezonoreaza transofrmand-o inca o data intr-o institutie in care nu mai poti avea incredere.Va conjur sa votati in conostiinta de cauza si sa va ganditi mult inainte sa puneti stampila.E extrem de important sa ne informam si sa nu mai dam voie tuturor sa se joace cu vietile noastre.

Postat

O tampenie fenomenala,asa este,de ce nu este la puscarie? Datorita "independentei justitiei" creata de chiar regimul Basescu ( cei care-l sustin pe Iohannis)

inainte de Basescu nu a existat justitie - buna, rea cum este acum ...  vad politicieni la puscarie  ... dupa ce vine Ponta nici macar astia nu or sa mai fie cand o sa adopte Legea Amnistiei

PS

inca astept raspunsul tau care mi l-ai promis

• Oras:neinteresant
Postat

neata...

am urmarit si eu asa-zisa confruntare de aseara pe realitatea,subiect despre care se va scrie  pagini multe

consider ca Ponta a punctat la toate capitolele

pe Iohannis,efectiv nu l-am recunoscut,un tip fara vlaga,nu a stiut nici macar cateva lucruri de baza(cat este pensia min.,cat este salariul min.,a facut greseli de procedura penala  spunand ca si pt urmarire penala este nevoie de ridicarea imunitatii,a confundat art 84 din const cu 92....etc-etc,efectiv ,am avut senzatia ca ,din masina nemteasca a ramas doar soferul dezorientat in spatiu si timp)

domnul IOHAN,a avut mingea cu care putea sa marcheze,in problema diasporei..aici efectiv am ramas pafff,cum adica ,sa nu stie cati romani sunt in diaspora,care-i cea mai mare comunitate(cea din Italia,i-A zis Ponta)...la intrebarea Laviniei Sandru ,legata de romanii din PISINAU nu a avut ce mai zice efectiv

apoi ,pe problema de Justitie ....Iohan trebuia sa-l toace efectiv cu baronii PSD ,cum acestia au paralizat investitiile si din cauza carora noi toti suferim,il bagam pe ponta in Hrebenciuc,duicu,Anton ,cel de la Focsani ,ziceti voi..

parerea mea umila este ca ,trebuie sa ia notite si sa traga pentru ca ,discursul sau abscons,fara baza se vede de la distanta

Ponta are multe alte hibe,insa nu si pe aceea de a fi prost

vedem ce-o mai urma....

o zi faina dragilor ...si ,vorba frizerului,capul sus!

• Like 3
Postat

inainte de Basescu nu a existat justitie - buna, rea cum este acum ...  vad politicieni la puscarie  ... dupa ce vine Ponta nici macar astia nu or sa mai fie cand o sa adopte Legea Amnistiei

PS

inca astept raspunsul tau care mi l-ai promis

Ti-ai raspuns singur,pana in februarie mai este,vedem atunci

Postat

Te rog frumos sa imi explici cum a trecut Legea Amnistiei de Parlamentul cu majoritate PSD?

Te rog frumos sa imi explici cum era sa treaca Legea Functionarului public de Parlament cu majoritate PSD?

si te rog sa imi spui inainte de regimul Basescu cati dintre politicieni au fost arestati ?

Ti-ai raspuns singur,pana in februarie mai este,vedem atunci

nu vad cum mi-am raspuns la intrebare ...  ma asteptam chiar la un raspuns "fair" nu la o eschivare ieftina

ps

intrebarea e catre toti simpatizantii lui Ponta ...  poate iti sare cineva in ajutor

Postat

nu vad cum mi-am raspuns la intrebare ...  ma asteptam chiar la un raspuns "fair" nu la o eschivare ieftina

ps

intrebarea e catre toti simpatizantii lui Ponta ...  poate iti sare cineva in ajutor

Crede-ma ca vei fi bucuros si tu si basistii cand va fi adoptata,pt ca vor fi puscariile pline de voi.Acum a fost blocata de Basescu din ambitie,nu ca ar fi avutvreun motiv real. Din pacate pt el,nu-si da seama ca el ar putea fi primul care sa beneficieze de ea :D

• Like 2
Postat

JOE BLACK, on 12 Nov 2014 - 10:22, said:snapback.png

Te rog frumos sa imi explici cum a trecut Legea Amnistiei de Parlamentul cu majoritate PSD?

Te rog frumos sa imi explici cum era sa treaca Legea Functionarului public de Parlament cu majoritate PSD?

si te rog sa imi spui inainte de regimul Basescu cati dintre politicieni au fost arestati ?

Crede-ma ca vei fi bucuros si tu si basistii cand va fi adoptata,pt ca vor fi puscariile pline de voi.Acum a fost blocata de Basescu din ambitie,nu ca ar fi avutvreun motiv real. Din pacate pt el,nu-si da seama ca el ar putea fi primul care sa beneficieze de ea :D

deci sa inteleg ca esti deacord cu legile de mai sus ?

Postat

Iohannis basist ... atat stiti atat spuneti ...  cand vine cineva cu argumente nu mai aveti glas ...

Postat

Iohannis basist ... atat stiti atat spuneti ...  cand vine cineva cu argumente nu mai aveti glas ...

Pai nu este? Si ce argumente vrei? El mi-a aratat cumva aseara ,macar un singur argument sa-l votez?

Postat

Pai nu este? Si ce argumente vrei? El mi-a aratat cumva aseara ,macar un singur argument sa-l votez?

intrebarile mele au fost legitime si coerente ...

daca nu poti/nu stii ...  spune asa  ...  nu veniti ca o placa stricata cu acelasi cacat

Postat

Rareş Bogdan, moderatorul dezbaterii Iohannis - Ponta de la Realitatea TV, a fost dezamăgit de prestaţia candidatului ACL. „Am ridicat de trei ori mingea la fileu, îmi venea mie să sar. El se uita la ceas, fir-ar al dracului de ceas”, a spus Rareş Bogdan la emisiunea în care a analizat dezbaterea alături de colegii din platoul de televiziune.

„Era interesul lui Iohannis să stea mai mult la emisiune, al lui şi al telespectatorilor, nu interesul meu. Nu poţi să te cerţi cu mine că de ce depăşesc cu două minute. Trebuia să stai aici şi să te baţi cu ăla”, a povestit Rareş Bogdan la emisiunea „de analiză” a dezbaterii finale, făcând referire la desele atenţionări ale lui Iohannis din timpul dezbaterii că se apropie sfârşitul emisiunii. Victor Ponta a menţionat de câteva ori în emisiune că e dispus să stea peste ora programată.

P.S. Rares Bogdan si postul Realitatea sunt  sustinatori ai lui Iohannis dar nici ei nu au avut cum sa-l mai ridice pe neamt dupa prestatia de 2 lei de aseara. Vai de mama lui...

Postat

daca e asa destept Ponta al vostru de ce nu da o HG sa infiinteze mai multe sectii de votare in diaspora - nu pentru mult ... doar pentru 2 saptamani (legea traseismului politic a schimbat-o pentru 2 luni ...  eu sunt mai putin pretentios)

Cum a spus deja si phoenix, orice modificare a legii electorale intre cele 2 tururi duce, fara nici o excceptie, la anularea alegerilor!!!

• Oras:tara silvaniei
Postat

ca un liberal in convingeri nu ca mebru PNL ma asteptam la altceva de la Iohannis aseara. Pur si simplu a fost jalnic, fara vlaga, de multe ori fara raspuns. Nu o data moderatorul Rares Bogdan i-a ridicat mingi la fileu prin care sa-l faca ko pe ponta. Dar parca era din alt film, unul de pe discovery chanel, cu foci si pinguini. o atata lipsa de aplomb de la un candidat nu am mai vazut. Si Kelemen Hunor era mai promt in raspunsuri decat el. Mie si frica, daca va merge la Antena 3, de cat de multe procente va pierde

sper sa -si vada de germana lui si sa nu mai participe la nici o dezbatere.

si sper ca tinerii sa iasa masiv la vot

Postat

Mie si frica, daca va merge la Antena 3, de cat de multe procente va pierde

Nu merge, se duce labe1 cu bona si atat. http://nimfomane.com/forum/topic/33926-iohannis-merge-diseara-labe1-cu-bona-dupa-el/

si sper ca tinerii sa iasa masiv la vot

De ce, ca sa castige Ponta zdrobitor? Nu m-ar mira sa inceapa basinosii sa "boicoteze" alegerile stand acasa. Asta daca nu zbiara frauda in secunda 2 dupa inchiderea urnelor, ca si in trecut, fara sa dovedeasca nimic.
Postat

Nu merge, se duce labe1 cu bona si atat. http://nimfomane.com/forum/topic/33926-iohannis-merge-diseara-labe1-cu-bona-dupa-el/De ce, ca sa castige Ponta zdrobitor? Nu m-ar mira sa inceapa basinosii sa "boicoteze" alegerile stand acasa. Asta daca nu zbiara frauda in secunda 2 dupa inchiderea urnelor, ca si in trecut, fara sa dovedeasca nimic.

Si labe 1 va fi facut varza,desi stim cu totii ce politica face postul respectiv.Asta demonstreaza ca Ponta are sange in instalatie. Pana acum sustinatorii lui Iohannis se dadeau de ceasul mortii privind locatia desfasurarii confruntarii,e uite ca aseara,desi confruntarea a fost la un post antiguvernamental cum bine a recunoscut Cosmin Gusa,unde Iohannis a avut "quinta royala" servita,tot nu a stiut sa joace si s-a "aruncat".

Ce ar mai fi de spus?

• Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
Postat

Da, politica romaneasca inseamna papagal tare... fapte.. cam slabut la acel capitol, totul se face fara cap, neorganizat, etc

Postat

Si labe 1 va fi facut varza,desi stim cu totii ce politica face postul respectiv.Asta demonstreaza ca Ponta are sange in instalatie. Pana acum sustinatorii lui Iohannis se dadeau de ceasul mortii privind locatia desfasurarii confruntarii,e uite ca aseara,desi confruntarea a fost la un post antiguvernamental cum bine a recunoscut Cosmin Gusa,unde Iohannis a avut "quinta royala" servita,tot nu a stiut sa joace si s-a "aruncat".

Ce ar mai fi de spus?

de spus ... PENALUL PONTA O SA II SCOATA CU LEGEA AMNISTIEI PE TOTI CORUPTII DIN PUSCARIE ...  CA DE E CAM AGLOMERAT ...

Postat

de spus ... PENALUL PONTA O SA II SCOATA CU LEGEA AMNISTIEI PE TOTI CORUPTII DIN PUSCARIE ...  CA DE E CAM AGLOMERAT ...

Trebuie sa faca loc basistilor

Postat

scuzati-ma ,dar am senzatia ca traim in tara lu CINE URLA MAI TARE

Postat

stati relax

niciodata nu va semna un presedinte o lege a amnistiei asa cum se prezinta ea acum indiferent ca-l cheama Ponta sau Iohannis. Credeti ca va face ponta asa ceva. Niciodata daca vrea sa aiba relatii cu omologi din alte tari. Asta e doar gargara electorala. problema e ca nu merge economia iar PSD-ul are prea multe pomeni de dat zilnic.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...