Sari la conținut

Caut negresa/mulatra

Postări Recomandate

Vizitator chuckychuck
Reputație: 0
Postat
:D si eu dar nu am gasit nimik pana acum. mai asteptam
Postat

Eu am pe lista o asiatica (china sau japan, nu ne riscam la ladyboys)...... recomanda cineva?

• Oras:p'aci deocamdata
  • Oras:p'aci deocamdata
Postat
Eu am pe lista o asiatica (china sau japan' date=' nu ne riscam la ladyboys)...... recomanda cineva?[/quote']Asiatica vreau si eu! :X Poate nu imbatranim pana apar fetele!!!
Eu am pe lista o asiatica (china sau japan' date=' nu ne riscam la ladyboys)...... recomanda cineva?[/quote']Asiatica vreau si eu! :X Poate nu imbatranim pana apar fetele!!!Decat sa vina chinezii sa ne faca autostrazi mai bine vin fetele sa faca niste trotuare!
Postat

Salutare! S-a mai vorbit de o mulatra pe aici, in zona Tineretului: Cat despre trasaturi asiatice, cred ca aceasta tipa se incadreaza => 0768209620Mentionez ca nu am vizitat pe nici una deci nu pot face un review.

• Oras:N.Dame
  • Oras:N.Dame
Postat

Din fotografiile de pe AT pare mulatra si partenera Cristinei, telefon 0720.089.067. Nu am fost, nu am discutat la telefon, nu stiu amanunte.

Vizitator chuckychuck
Postat
Din fotografiile de pe AT pare mulatra si partenera Cristinei' date=' telefon 0720.089.067. Nu am fost, nu am discutat la telefon, nu stiu amanunte.[/quote']Colega Cristinei nu e mulatra, am fost eu de mai multe ori pe la ele. Bate un pik spre tigancusha :).
Postat
Din fotografiile de pe AT pare mulatra si partenera Cristinei, telefon 0720.089.067. Nu am fost, nu am discutat la telefon, nu stiu amanunte.

Ai ghicit, este Irina, colega Cristinei

Vizitator perro
Postat

Nu am gasit nimic pe net, daca stiti ceva bun va rog sa imi aratati, as vrea ceva bun, incercat :D nu conteaza pretul, sa fie cat mai buna

Postat
Nu am gasit nimic pe net, daca stiti ceva bun va rog sa imi aratati, as vrea ceva bun, incercat nu conteaza pretul, sa fie cat mai buna

Daca ai fi lasat lenea si ai fi folosit functia search dp forum ai fi gasit imdediat. :dodgy:

Vizitator perro
Postat

altceva in afara de lucy? am vazut threadul acela..insa vreau ceva mai bun si la fel de neagra:))

Postat

INCERCA LA MULATRA DIN PIATA AMZEI:Aria senzuala si sexy te astept intr-o ambianta intima si discreta sa traiesti momente intense alaturi de o mulatra hot si sa ne lasam cu totul in voia pasiunii, poze reale, zona Romana 0743939235 Pret 300L f frumoasa mulatra din mama romanca (:)) si tata african (?!) locatie f curata in piata amzeifata e foarte atragatoare copr perfectoral bunicel, cu prezervativ, FARA PREA MARE IMPLICAREla normal e mai activa si prefera pe la spate (ca asa vor fetele toate)

INCERCA LA MULATRA DIN PIATA AMZEI:Aria senzuala si sexy te astept intr-o ambianta intima si discreta sa traiesti momente intense alaturi de o mulatra hot si sa ne lasam cu totul in voia pasiunii' date=' poze reale, zona Romana 0743939235 Pret 300L f frumoasa mulatra din mama romanca (:)) si tata african (?!) locatie f curata in piata amzeifata e foarte atragatoare copr perfectoral bunicel, cu prezervativ, FARA PREA MARE IMPLICAREla normal e mai activa si prefera pe la spate (ca asa vor fetele toate)[/quote']ps: pozele nu sunt ale eidar arata superb in realitateaccent 100% romanesc, articuleaza mai bine dacat vanghele pe persoana fizica care este el :Dmie mi-a zis ca o cheama alina !dar asta nu schimba datele problemei
Postat
INCERCA LA MULATRA DIN PIATA AMZEI:Aria senzuala si sexy te astept intr-o ambianta intima si discreta sa traiesti momente intense alaturi de o mulatra hot si sa ne lasam cu totul in voia pasiunii' date=' poze reale, zona Romana 0743939235 Pret 300L f frumoasa mulatra din mama romanca (:D) si tata african (?!) locatie f curata in piata amzeifata e foarte atragatoare copr perfectoral bunicel, cu prezervativ, FARA PREA MARE IMPLICAREla normal e mai activa si prefera pe la spate (ca asa vor fetele toate)[hr']ps: pozele nu sunt ale eidar arata superb in realitateaccent 100% romanesc, articuleaza mai bine dacat vanghele pe persoana fizica care este el :Dmie mi-a zis ca o cheama alina !dar asta nu schimba datele problemei
Ai zis ca pozele nu sunt ale ei... Care poze?;)
Postat
Ai zis ca pozele nu sunt ale ei... Care poze?;)
:@da si tu search dupa nr si vezi poze!chiar vrea toate lumea muran gura?!plm!:@
Vizitator perro
Postat

nu are poze reale pe nicaieri sa o vedem?

• Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat
nu are poze reale pe nicaieri sa o vedem?
ARIA' date=' senzuala si sexy te astept intr-o ambianta intima si discreta sa traiesti momente intense alaturi de o mulatra hot si sa ne lasam cu totul in voia pasiunii, poze reale, zona Romana, 12 Aug 11:00 0743.939.235 post-1-133409717825_thumb.jpgMULATRA PASIONALA SI CAPABILA SA-TI INDEPLINEASCA TOATE FANTEZIILE TE ASTEAPT INTR-O LOCATIE DE VIS SA TRAIM IMPREUNA O CLIPA CU ADEVARAT FIERBINTE.SUNT REALA 100%,VINO SA TE CONVINGI.ZONA ROMANA. (004) 0743939235.Telefon : 0743939235 post-1-133409717825_thumb.jpgpost-1-133409717826_thumb.jpgNu prea seamana domnisoarele intre ele:s:s

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.