Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 4, 2014 Postat Noiembrie 4, 2014 Nu zic ca-i simplu..as fi tentat de-o urgie d-asta! Pei e simplu inscrie-te pe lista.
twoface Reputație: -462 Postat Noiembrie 4, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Postat Noiembrie 4, 2014 Pei e simplu inscrie-te pe lista. Pai stai nitel sa vad cum iese...
azazel 13 Reputație: 766 Postat Noiembrie 4, 2014 Oras:București Oras:București Postat Noiembrie 4, 2014 Ai rămas fără locatie? Parca aveai un bloc întreg 2
ray.donovan Reputație: 1240 Postat Noiembrie 4, 2014 Oras:București Oras:București Postat Noiembrie 4, 2014 si eu m.as baga, dat sa stiu ce fete vin
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 4, 2014 Postat Noiembrie 4, 2014 Ai rămas fără locatie? Parca aveai un bloc întreg Cand o sa raman fara locatie o sa vin la tine sa ma imprumuti sa stau si eu 1 luna
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 4, 2014 Postat Noiembrie 4, 2014 si eu m.as baga, dat sa stiu ce fete vinDa-mi pm ca e simplu si afli...
azazel 13 Reputație: 766 Postat Noiembrie 4, 2014 Oras:București Oras:București Postat Noiembrie 4, 2014 Vin fete multe. De când a deschis asta topic ul, fetele stau la el si așteaptă. Tre sa mai facă rost de 2 pet uri de bere si ii da drumu la distracție 3
azazel 13 Reputație: 766 Postat Noiembrie 4, 2014 Oras:București Oras:București Postat Noiembrie 4, 2014 Cand o sa raman fara locatie o sa vin la tine sa ma imprumuti sa stau si eu 1 luna te țin pe gratis la mine varule. Numai sa vii cu fetele 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 4, 2014 Postat Noiembrie 4, 2014 Vin fete multe. De când a deschis asta topic ul, fetele stau la el si așteaptă. Tre sa mai facă rost de 2 pet uri de bere si ii da drumu la distracțieEu unul ma distrez nu sunt bautor de bere decat vara. In sezon rece prefer vinul. Si intreaba singur fetele daca vor sa vina. Eu asa le-am intrebat...
azazel 13 Reputație: 766 Postat Noiembrie 4, 2014 Oras:București Oras:București Postat Noiembrie 4, 2014 Eu unul ma distrez nu sunt bautor de bere decat vara. In sezon rece prefer vinul. Si intreaba singur fetele daca vor sa vina. Eu asa le-am intrebat...Tot le intrebi de câteva saptamâni. Nici un răspuns, nimic? 3
twoface Reputație: -462 Postat Noiembrie 4, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Postat Noiembrie 4, 2014 Oricum daca vin eu iti stric petrecerea.. Nu sunt agreat printre "fetele" de pe forum!!
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 4, 2014 Postat Noiembrie 4, 2014 Pei vezi ca sunt 2 petreceri pana acum facute. Dar trebuie sa si participi ca sa afli detalii.
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 4, 2014 Postat Noiembrie 4, 2014 Oricum daca vin eu iti stric petrecerea.. Nu sunt agreat printre "fetele" de pe forum!! Niciodata nu zice niciodata
twoface Reputație: -462 Postat Noiembrie 4, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Postat Noiembrie 4, 2014 Pei vezi ca sunt 2 petreceri pana acum facute. Dar trebuie sa si participi ca sa afli detalii. Parca ziceai ca n-ai facut niciuna!
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 4, 2014 Postat Noiembrie 4, 2014 Parca ziceai ca n-ai facut niciuna!Ambele au fost cu caracter privat. Nu pt forum.
azazel 13 Reputație: 766 Postat Noiembrie 4, 2014 Oras:București Oras:București Postat Noiembrie 4, 2014 Ambele au fost cu caracter privat. Nu pt forum.A venit bunica ta de Paste si ți a adus cozonac, ai ciocnit un paharut cu ea si tu numești asta petrecere? 3
twoface Reputație: -462 Postat Noiembrie 4, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Postat Noiembrie 4, 2014 A venit bunica ta de Paste si ți a adus cozonac, ai ciocnit un paharut cu ea si tu numești asta petrecere? Hahahahah
ray.donovan Reputație: 1240 Postat Noiembrie 4, 2014 Oras:București Oras:București Postat Noiembrie 4, 2014 E buna ideea petrecerii, fetele ar trebui sa aiba tarife promoționale, asa se procedeaza
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 4, 2014 Postat Noiembrie 4, 2014 A venit bunica ta de Paste si ți a adus cozonac, ai ciocnit un paharut cu ea si tu numești asta petrecere?Da, ce crezi am fost eu in vizita la ea la cimitir caterinca pot sa fac si eu de asta genul tau de persoana nu ajunge niciodata la petrecerile de genul asta...
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 4, 2014 Postat Noiembrie 4, 2014 E buna ideea petrecerii, fetele ar trebui sa aiba tarife promoționale, asa se procedeaza Sunt tarife promotionale. Gandeste-te ca stam ore intregi acolo
futacios_man Reputație: 6008 Postat Noiembrie 4, 2014 Oras:b Oras:b Postat Noiembrie 4, 2014 E buna ideea petrecerii, fetele ar trebui sa aiba tarife promoționale, asa se procedeaza Cică dacă arăți ca brad pitt altoit cu johnny deep se fut gratis.Dacă nu, e pe bani
xo xo Reputație: 123 Postat Noiembrie 4, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Postat Noiembrie 4, 2014 la el pe bani, pe f multi bani hahaha
ray.donovan Reputație: 1240 Postat Noiembrie 4, 2014 Oras:București Oras:București Postat Noiembrie 4, 2014 atunci numai vin k le fut pe toate fara bani si va ofticați 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum