time Reputație: 0 Postat Februarie 27, 2010 Postat Februarie 27, 2010 Fratilor nu am incercat inca cu o negresa.Imi puteti recomanda ceva...in bucuresti...
glock Reputație: 0 Postat Februarie 27, 2010 Postat Februarie 27, 2010 Gogule ai pus mana pe rana, frate... chiar asa... stie cineva, ceva? Stiu ca la un moment dat, acu' vreo 3 ani era o tipa prin zona Mihalache, dar nu am reusit atunci sa ajung la ea, iar pe urma am uitat complet de "target-ul" asta.
Administrator pisicuts Reputație: 114769 Postat Februarie 27, 2010 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Februarie 27, 2010 Ca tot vorbeam mai devreme ca imi e dor de pizda de negresa , se pare ca soarele a rasarit din nou pe strada mea.Am gasit pe anuntul telefonic un anunt de la un salon masaj erotic Bizzare: [ BIZARRE Massage, se iau 6 domnisoare, 2 negrese, o blonda si 3 brunete, se adauga bun-simt si veselie, peste toate se presara o atmosfera selecta, dus cu spuma din belsug, masaj erotic cu frisca, preparatul se serveste zilnic 0743 993 067 ] si nu am putut sa ma abtin sa nu dau o fuga.Din pacate a fost vorba doar de masaj cu finalizare fara sex cum doream.Am nimerit la cealala negresa care era mai frumoasa si utin mai plinuta si nu cea din pozele de mai jos.Foarte deschisa , French Kiss de calitate , calda si jucausa. Data viitoare sper sa am mai mult noroc cu mai mult de un masaj :D:DRECOMAND.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum