Sari la conținut

informatii cipru


xyo

Postări Recomandate

  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Experienta in Cipru.

am cautat pe net escorte..sunt destule. Poze incredibile....preturi la fel!

Am sunat ...am tot sunat. In final gasesc una super frumoasa. Pret 250 e / ora. Cam asta e media pt ce era pe net.

a venit fata.... nu era cea din poza. Si aici va avertizez pt ca nu cred ca e vreo poza reala pe net. In fine...flamand cum eram, am poftit o in camera, i am spus de la obraz ca nube ce asteptam ai ca nu platesc 250 e. Ne am inteles la 100 e pt un oral. Am facut dus impreuna, apoi a trecut la treaba. Oral neprotejat executat ce i drept , incredibil. A foat una din cele mai bune ....exceptand o moldoveanca din chisinau pe care o futeam strict pt oralul de inceput. Tendinte de deep, a acordat atentie si la oua. M a lasat s o mangai insa am sesizat un miros usor neplacut, lucru care m a facut sa imi retrag degetele si sa le tin la distanta pt ca ulterior sa ma spal f f f f bine. Am terminat destul de repede. Ca sa descriu domnisoara... gen o pitipoanca de pe la noi cu cercei de haur ...colanti animal print.... parfum ieftin, avea sanii mari dar lasati, gen a slabit brusc sau ca dupa alaptat vreun an. Fundul frumos dar nu prea ferm. E genul care o lasi sa te rezolve o data...dar nu o mai chemi niciodata. Blonda inalta bronzata.si sunt 80% sigur ca era romanca de a noastra si ascundea aspectul asta pt ca engleza ei era cu accent cunoscut. Per total in and out a durat 20-25 minute. O experienta neplacuta as numi o. Nu recomand fetite de pe net acolo. Iar taximetristii apun ca la un bar black cat sunt femei adevarate, pe modelul.. vazut placut luat acasa. In general sunt rusoaice, ucrainience, moldovence si romance. Nu e locul ideal pt un roman acolo (80% din ospatari sunt romani) sau, mare afacerist cu offshore uri. Data viitoare cand merg acolo accept propunerea taximetristului care a zis ca mi face rost femei adevarate plus ca voi vizita barul black cat. Ca si note:

Aspect fizic : 6

Pret: (100e) raportul calitate pret f prost!

Oral: 8

Gfe: 0

Rog adminul sa mute review ul intr un topic nou despre Cipru, deoarece v a continua. Si sper ca romanasii nostrii de acolo sa ne ajute cu pareri unde dau ei sa dam si noi! :))

  • Like 6
Link spre comentariu

Salutari tuturor Vanatorilor si Vrăjitoarelor

 

Ce sa va povestesc despre Cipru …. Nu am cuvinte insula  este paradisul pizdelor !!! acolo  găsiți unele dintre  cele mai frumoase Rusoaice - Ucrainence . Ca sa începem cu ordine  vreau sa va informez ca in Cipru nu găsiți case de tolerante si studiourile așa cum găsiți in Grecia . In Cipru prostituția nu este legalizata . Găsiți in schimb o mare diversificare de femei pentru toate gusturile . Ciprioții prefera blondele cu forme . Au toți indiferent de vârsta o nevasta / prietena si cel Putin o curva .Locurile unde se face jocul este la berăriile după miaza si noaptea la stript cluburi .Exista varianta de call girls dar nu excelează  Ciprioții alea sunt pentru clienții Rusii , Evrei si Arabi ( scumpe si cu servicii limitate ) .

Cipriotul merge la berărie unde chelnerițe si multe dintre cliente practica jobul . Este ușor sa găsești ceva care sa satisfacă cerințele tale chiar daca ești pretențios  . Costul pentru 2-3 ore variază intre 30-100 Euro la locul tău ( de obicei hoteluri de scurta durata ( 15-20 Euro /2-3 ore  ) Cel mai frecvent este vizita la stript cluburile ale insulei . Exista peste tot înțepând din  orașele mari pana la sate  si stațiunile  turistice . Acolo trebuie mers devreme 12:00 - 12:30 , ales o princesa si rezervata …. Ele pleaca de la cluburi după  ora 03:00- 04:00 dimineata , legea nu le da voie mai devreme , vin acasa sau la hotel si sta cat se simt bine . Altele pleaca la ora 08:00 altele sta cu clientul pana mai tarziu . Costul unei băuturi la club este 10 euro ( nu ești obligat sa oferi fetei ) Costul pentru o fata este 80 - 100 euro . Adică in total cu 150 euro ( hotel + băuturile + fata ) poți sa găsești ceva deosebit , sa stai cu ea 8-10 ore . Cel mai faimos club este BARON di Nicosia , foarte bun este Dantela din Larnaca . Saptamana trecuta la Baron am văzut  45-50 femei majoritatea lor din Rusia , au fost si câteva de la noi dar Româncele  au nulele râu acolo . Considera ca trișează si nu rezista la concurenta  mult timp . Moldovencele merg mai bine .

Cipru este un loc mic unde toata lumea se cunoaște .Dar așa cum sunt Cypriotii mari curvari importa cate o Rusoaica pentru o perioada de șase luni la insula . Modalitate este simpla găsesc o femeie pe placul lor din Ucraina - Rusia - Belarus si o aduce cu acte de dansatoare la unul dintre stript cluburile de acolo . Pe tot parcursul vizei ea nu face sex cu clienți ,dansează si bea cat o băutura dar nu pleacă cu ei la hotel . Iubitul o găsește proaspăta toata ziua înafara orelor de serviciu , când el este acasa cu nevasta si copii . Veteti fraților cat de norocoși sunt Ciprioți ???

Daca aveți nelămuririi contactați ma 

 

motanelu 

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:roman
  • Oras:roman

Este Baronos si este imediat dupa cladirea honda pe partea stanga in sensul de mees spre makareiou.

Pizde bune,pret 120-160 de euro de la 2 noaptea pana a doua zi de dimineata.

Evident platesti hotelul cam 30 de euro la delphi in statia de autobuz,o masa ca fata iese imfometata de la munca,si ceva de baut daca ai pofta sau poate de tras pe nas.

Concluzia te duce cam 250 toata treaba dar iti recomand sa te duci cu o seara inainte sa stai d vb cu fata pe care o vrei si sa o rezervi pt a doua zi.

Ca te trezesti ca ajungi cu ea in camera si iti spune ca nu o suge sau ca o suge doar cu prezervativ,sau ca nu face anal.

  • Like 1
Link spre comentariu

  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

va anunt ca in cyprus preturile sunt mari. Din cauza turistilor. Mai bine o arzi pe manuela( sora maini stangi), decat sa platesc 300 e pe ora sau 150 un numar. Fetele nu sunt cele din poze. Iar excortele le gasesti doar pe internet. Ceva ieftin ar fi filipinezele sau bangladesele dar nu va recomand. Sunt negre, urate si au maxim 160cm. Deci in prealabil astept vizita la constanta

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...