izabela dream Reputație: 6 Postat Octombrie 29, 2014 Telefon: shjfsk Oras:oradea Telefon: shjfsk Oras:oradea Postat Octombrie 29, 2014 Buna,Vad ca ti-am starnit interesul.Ma numesc Izabela, sunt NOU AJUNSA IN ORADEA.Ador preludiul si nu imi place sa ma grabesc !Serviciile mele sunt de inalta calitate dedicate pentru domnii carora le plac femeile adevarate cu forme !Practic : SEX ORAL , NORMAL, 69 , CUNILINGUS, MASAJ EROTIC CU FIN, MASAJ DE RELAXARE ! Pretul unei finalizari 150 lei, pretul unei ore este 250 lei Ma poti suna 0743614965 De la ora 10 a.m. pana tarziu ora 23.00 p.m. Va sarut si va astept ! kisses
nothingnew Reputație: 0 Postat Noiembrie 2, 2014 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Noiembrie 2, 2014 cum in mouth sau on face accepti?
izabela dream Reputație: 6 Postat Noiembrie 5, 2014 Telefon: shjfsk Oras:oradea Telefon: shjfsk Oras:oradea Autor Postat Noiembrie 5, 2014 cum in mouth sau on face accepti?Suna-ma si vei afla sau asteapta recenziile celorlalti ;|)Te astept
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Noiembrie 5, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 5, 2014 Nice ass
baiatdotat Reputație: 0 Postat Noiembrie 11, 2014 Oras:oradea Oras:oradea Postat Noiembrie 11, 2014 esti superba,anal faci? in ce zona esti in oradea? cat costa o sedinta de 3-4 ore?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum