Sari la conținut

Mesaj de interes public albanezilor


kazonde10

Postări Recomandate

  • Oras:Bârlogul Lupului
  • Oras:Bârlogul Lupului

Intrucat oferta este aproape inexistenta in alba-iulia, propun ca amicii nostri care cunosc escorte din apropiere gen Cluj, Sibiu sa le faca propunerea de a face o mica vizita in alba-iulia. Sunt sigur ca cererea ar fi destul de OK . Ce parere aveti,. domnilor?

Link spre comentariu

Kazonde,pana in Sibiu faci maxim 30-40 minute pe DN ! Pana in Cj,o ora ,o ora jumatate! Mai vezi lume noua,mai vizitezi baruri noi,o gradina botanica,un KFC ceva si uite asa o sa ai o zi plina si frumoasa,mai ales daca prinzi si o domnisoara libera! :) Parerea mea! :)

Link spre comentariu

Kazonde,din pacate ce pot recomanda in SB,este grija mare cu  anunturile false de pe renumitul site detoatepentru....ce mi-a placut mie insa din pacate observ ca ii place sa viziteze SB-ul doar vara,este o d-soara  din Bucuresti! In Cluj..cum iti e norocul! :) Urmareste-o pe Sexything cand isi face aparitia in Cj!!!

Link spre comentariu
  • Oras:Alba Iulia
  • Oras:Alba Iulia

Inapoi in lista | Anunturi » Anunturi Alba Iulia » Femei pentru barbati Alba Iulia

BLONDA Sex

Locatia: Alba Iulia, Alba, Romania, Anunt actualizat acum 2 zile

BLONDA sex BLONDA sexy si senzuala plina de pasiune te astept in locatia mea pt a-ti satisface toate fanteziile. Sex oral si normal, masaj erotic, show la telefon (contracost), cer/ ofer discretie si igiena totala. Poze reale 100 % 0746860795

Link spre comentariu
  • Oras:Alba
  • Oras:Alba

Pacat ca nu se implica nimeni , astfel incat sa convinga pe cineva sa faca o vizita la alba. Asta e , ramane moarta zona.

Salutare Albaneziii mei intrucat pe la noi este cam mare secata am dat iama pe la Sb la Antonia ff ok tipa si din una in alta mi-a recomandat ea o prietena deaiei care e din AB doar ca este ff confidentiala treaba (dameza fiind de prin imprejurimi si doar cu acordu ei la tel. a lasat-o sa-mi dea nr. si in prealabil asigurarea ca sunt ok din partea Antoniei.)  si nu as vrea sa-i postez nr. fara acceptul ei. Asa ca zilele acestea o sa imi fac timp pt ea si poate o conving sa ma lase sa-i postez nr. 

In cazul in care nu vrea poate reusiti sa faceti rost de nr ei de la Antonia (este destul de "ocupata" cu cl. fideli care sunt multi si din Ab din ce zicea ea; daca sunteti noi s-ar putea sa nu aibe vreme!!!) ps. eu am prins-o abia noaptea pe la 23.00 fiind cl nou pt ea, si daca ajungeti pe acolo cantati-va fratilor ca cica in vara ea a mai fost prin Ab.!!!

 

 

Ps. daca sustineti ca aveti prietena stabila sar putea sa aveti un plus!!!

Da sper sa pot reveni eu cu nr sa va fiu de folos!!!! :wink2

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...