izabela dream Reputație: 6 Postat Octombrie 30, 2014 Telefon: shjfsk Oras:oradea Telefon: shjfsk Oras:oradea Postat Octombrie 30, 2014 Buna,Vad ca ti-am starnit interesul.Ma numesc Izabela, sunt NOU AJUNSA IN ORADEA.Ador preludiul si nu imi place sa ma grabesc !Serviciile mele sunt de inalta calitate dedicate pentru domnii carora le plac femeile adevarate cu forme !Practic : SEX ORAL , NORMAL, 69 , CUNILINGUS, MASAJ EROTIC CU FIN, MASAJ DE RELAXARE ! Pretul unei finalizari 150 lei, pretul unei ore este 250 lei Ma poti suna 0743614965 De la ora 10 a.m. pana tarziu ora 23.00 p.m. Va sarut si va astept ! kisses
Pussyz0r Reputație: 31 Postat Octombrie 30, 2014 Oras:Pussy Town Oras:Pussy Town Postat Octombrie 30, 2014 Scuze, nu mi-ai starnit interestul 1
izabela dream Reputație: 6 Postat Octombrie 30, 2014 Telefon: shjfsk Oras:oradea Telefon: shjfsk Oras:oradea Autor Postat Octombrie 30, 2014 Scuze, nu mi-ai starnit interestul Imi pare rau . Gusturile nu se discuta . Ai dreptul sa fiu in alegerile tale sau nu . te pup
Pussyz0r Reputație: 31 Postat Octombrie 30, 2014 Oras:Pussy Town Oras:Pussy Town Postat Octombrie 30, 2014 De asta dai minus? Ca te zgarie ? Penibil.. :-j
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 30, 2014 Postat Octombrie 30, 2014 Scuze, nu mi-ai starnit interestul nu mai fi suparat ti.am dat eu cu plus
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum