Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Siberia
Postat

Ce tibse pare ca inseamna noituri? La ce crezi ca ma refer prin noituri, daca am postat pe site-ul asta? Pizde noi...bagaboante noi...curve noi...dame de companie noi...prostituate noi...e suficient pt tine, sau trebuie sa iti si desenez?

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Nu am ce face, am scapat apa pe tastatura si uneori o ia razna si nu observ greseala de ortografie daca nu recitesc textul....deaia e scris gresit si nu stiu cum sa reeditez!

• Like 1
  • Minus 2
  • Oras:fara
  • Oras:fara
Postat

...e suficient pt tine, sau trebuie sa iti si desenez?

Mai bine desenezi daca-ti iese mai bine. Nu-mi dau seama cum noutati poate sa se transforme in asemenea hal dar asta este...

Acum cu frigul ma indoiesc ca vor aparea noutati sau dimpotriva, factura la incalzire va convinge mai multe sa iasa la produs... Timpul ne va edifica.

PS: pentru a putea sa editezi trebuie sa fii minim maistru curvar iar pentru asta ai nevoie de 40 de postari. Vezi unde se joaca Fazan si posteaza acolo, ma inodiesc ca vor fi atatea informatii de postat aici ca sa indeplinesti baremul.

• Like 1
  • Oras:Cluj Napoca
  • Oras:Cluj Napoca
Postat

pentru ca te-ai luat gura-n-pula cu un verde de aia:)))). si omului nu-i plac gurile tipilor:))))))))!

Pot sa stiu de ce am minus 1 la reputatie????

Postat

Aha...no, pai in cazul asta, sa ii dau la muie la domnu verde, banuiesc ca de continuatoru e vorba..si pe imputita de maicasa sa o fut doar in cur.

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:deva
  • Oras:deva
Postat

frumos

bravo

in loc sa injuri, mai bine contribuie si tu cu ceva util

adica curve noi in zona

• Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

Mai uite nu am treaba cu nimeni nici personal nici pe forum insa nu mai injurati pe forum persoanele asa numa ca cine stie ce au scris! Da ce-i drept si mie imi vine cateodata sa calc pe careva in picioare si am ceea ce este necesar pt asta,insa haideti nu facem cum s-a procedat pe un alt forum unde sunt inscris total cu alte dezbateri decat femei si futai,unde tot asa s-au injurat s-au facut de mama focului si la un moment dat la o rubrica gen "intalnire intre membrii forumului" unul si-a anuntat vizita....a venit si omul cel injurat si fara sa stie unul de altul cel care a fost injurat cand ia dat una bucata picior in cap....acolo a ramas

Asa ca nu fac pe pacificatoru dar nu va mai dusmaniti ca nu are rost! Bafta la marcat... :138x

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.