Sari la conținut

ALEXANDRA ... REVENIRE IN FORMA MAXIMA GARANTAT -0731061152

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
Postat

Buna Seara...Am revenit pentru o scurta perioada in Constanta,iar cu acest prilej mam decis sa adaug cateva fotografii recente si sa va prezint serviciile ce le prestez:Sex total,masaj de relaxare,masaj erotic,sex intre sani, FK, finalizare orala ,finalizare faciala ,dominare,uro activ, iar tariful este de 100 ron/fin si 200 ron/h.... Restul detaliilor le discutam la telefon.

Va pup si va doresc o seara minunata!!!

post-184393-0-78666500-1445004614_thumb.jpg

post-184393-0-99742300-1445004623_thumb.jpg

post-184393-0-74075200-1445004640_thumb.jpg

Postat

Dar "vanataia" aia de pe fund a trecut ??? nu ai mai postat poze cu posteriorul la vedere .... nici rezultat de la dermato ceva ..... Fara suparare dar si data trecuta ai cam evitat subiectul ....

• Oras:Peste tot si nicaieri
Postat

Dar "vanataia" aia de pe fund a trecut ??? nu ai mai postat poze cu posteriorul la vedere .... nici rezultat de la dermato ceva ..... Fara suparare dar si data trecuta ai cam evitat subiectul ....

Ups...buna asta. Lovitura sub centura, provocatoare de vanataie!! Sunt curios B0ss daca va raspunde domnisoara...

Postat

Bună Seara ....ca să nu mai existe nici o suspiciune sau discuție pe această temă v-am atașat o fotografie cu funduletzul meu. Va doresc o seara în minunată și pe un weekend splendid. Pupici

post-184393-0-85673500-1445620194_thumb.jpg

• Like 1
Postat

Imi cer scuze pentru ortografie dar am scris de pe telefon si a corectat el...pupici

Cine crezi ca s-a uitat la ortografie?? Toti am vazut doar curuletul ala futabil!!  :doggystyle

Postat

Auzi .... vad ca fata din ultimele poze e bruneta nu blonda ... ne faci cunostinta cu ea ???

Postat

Auzi .... vad ca fata din ultimele poze e bruneta nu blonda ... ne faci cunostinta cu ea ???

Buna....fata din ultimile poze sunt tot io numai ca pozele is de acuma 4 luni

Postat

O mai ai colega pe Cosmina?

Aveti locatie acum?

Vreau sa va fac o vizita.

Buna.....da o mai am pe cosmina ca colega o perioada foarte scurt\a de timp .....si avem si locatie...pupici

• Oras:constanta
  • Oras:constanta
Postat

cosmina zice ca face anal doar intr o pozitie(intro parte) si cand sa introduci se face ca numai poate si ti a incasat banii si ptr.anal(japca) asa o fii si alexandra

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...