Vizitator cenzurat Reputație: 0 Postat Februarie 5, 2018 Partajează Postat Februarie 5, 2018 0720624968 1 Link spre comentariu
ramoramon Reputație: 36 Postat Februarie 6, 2018 Oras:Energia Oras:Energia Partajează Postat Februarie 6, 2018 Disponibila pana la ora 04:00....pupicii Link spre comentariu
ramoramon Reputație: 36 Postat Februarie 8, 2018 Oras:Energia Oras:Energia Partajează Postat Februarie 8, 2018 Disponibila pana la ora 04:00 Link spre comentariu
gica 1955 Reputație: 4370 Postat Februarie 9, 2018 Oras:ROMANIA Oras:ROMANIA Partajează Postat Februarie 9, 2018 am fost ultima oara la tipa asta prin decembrie sau inceput de ianuarie pe un ger de crapau pietrele , dar n-o sa mai ma duc in viata mea la ea . am fost client fidel al acestei persoane si am vizitat-o prin tot orasul pe unde a tot umblat dar in ultimele dati desi i-am platit pentru servicii totale nu m-am ales cu mai nimic . ultima oara dupa ce i-am platit a avut tupeul sa-mi spuna ca "azi nu fac total" ....pai banii a stiut sa-i ceara far sa -mi comunice asta initial si chiar in totalitatea lor .am trecut peste si i-am propus in schimb o ejaculare orala .ea plina de tupeu a spus ca face contra a 50 de roni ca asta nu a intrat in intelegerea initiala si deci se plateste extra. despre faptul ca este locatia ca o cocina cred ca nu mai trebuie sa spun pentru ca asta au spus si altii dar cred ca si ea s-a transformat intr-o ........atat la propriu cat si la figurat ce sta intr-o cocina. eu unul as propuneo la rubrica "de evitat" desi serviciile sale in sine nu sunt tocmai rele dar le face dupa cheful ei la aceleasi preturi. daca eram un nou venit as fi zis ca asa este la inceput dar nu este cazul....pacat pentru ea ca nu invata nimic din ce citeste pe acest topic. 2 Link spre comentariu
doncta Reputație: 2260 Postat Februarie 9, 2018 Oras:Pe aici Oras:Pe aici Partajează Postat Februarie 9, 2018 am fost ultima oara la tipa asta prin decembrie sau inceput de ianuarie pe un ger de crapau pietrele , dar n-o sa mai ma duc in viata mea la ea . am fost client fidel al acestei persoane si am vizitat-o prin tot orasul pe unde a tot umblat dar in ultimele dati desi i-am platit pentru servicii totale nu m-am ales cu mai nimic . ultima oara dupa ce i-am platit a avut tupeul sa-mi spuna ca "azi nu fac total" ....pai banii a stiut sa-i ceara far sa -mi comunice asta initial si chiar in totalitatea lor .am trecut peste si i-am propus in schimb o ejaculare orala .ea plina de tupeu a spus ca face contra a 50 de roni ca asta nu a intrat in intelegerea initiala si deci se plateste extra. despre faptul ca este locatia ca o cocina cred ca nu mai trebuie sa spun pentru ca asta au spus si altii dar cred ca si ea s-a transformat intr-o ........atat la propriu cat si la figurat ce sta intr-o cocina. eu unul as propuneo la rubrica "de evitat" desi serviciile sale in sine nu sunt tocmai rele dar le face dupa cheful ei la aceleasi preturi. daca eram un nou venit as fi zis ca asa este la inceput dar nu este cazul....pacat pentru ea ca nu invata nimic din ce citeste pe acest topic.@domnule gica ca in locatie este mizerie am spus si eu, dar tu stiai de asta si mai demult.Te-au ajuns batranetile si iti este lene sa cauti alta? Auzi tu la el "am fost clientul ei fidel ...." treci tata si cauta alta de fapt mai bine spus altele 2-3-4-5 sa ai si de rezerva.Tu te duceai la Alexandra (aka ramoramon) pentru oral cu finalizare si te inteleg tipa nu este de futut dar de muie este buna si de acord cu tine ca la 150 lei doar oral da-o dracului de treaba.Eu cand am fost la ea, pentru prima si ultima data, m-a tratat corespunzator deci cel mai bine la ea este sa te duci o singura data ca se comporta OK, la urmatoarele vizite se intampla ce s-a intamplat cu tine o da in sentimente. 4 Link spre comentariu
ramoramon Reputație: 36 Postat Februarie 13, 2018 Oras:Energia Oras:Energia Partajează Postat Februarie 13, 2018 Disponibila de la ora 16:30 pana la ora 04:00....pupicii Link spre comentariu
ramoramon Reputație: 36 Postat Februarie 21, 2018 Oras:Energia Oras:Energia Partajează Postat Februarie 21, 2018 Buna seara dragii mei....disponibila pana la ora 02...pupicii Link spre comentariu
maestruxxxlong Reputație: 43 Postat Mai 4, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Mai 4, 2018 Mai activeaza ? Link spre comentariu
obiectivlentila 02 Reputație: 4340 Postat Mai 7, 2018 Oras:antile Oras:antile Partajează Postat Mai 7, 2018 activeaza, in elvetia. 2 Link spre comentariu
alexa ale Reputație: 62 Postat August 10, 2018 Oras:Constanta Brotacei Oras:Constanta Brotacei Partajează Postat August 10, 2018 activeaza, in elvetia.Buna obi poti sa ma contactezi te rog frum pe numărul 0720704293...iti multumesc...pupicii Link spre comentariu
alexa ale Reputație: 62 Postat August 19, 2018 Oras:Constanta Brotacei Oras:Constanta Brotacei Partajează Postat August 19, 2018 Buna ziua dragii mei....disponibilă pana la ora 23:00....pupicii ma puteti suna la nr:0720704293.. Link spre comentariu
gica 1955 Reputație: 4370 Postat August 19, 2018 Oras:ROMANIA Oras:ROMANIA Partajează Postat August 19, 2018 a revenit...servicii totale la preturi de vara...a lipsit ceva ,din ianuarie si pana acum . oare ce o fi facut atata timp ?...o fi crosetat? cat e halatul?...sau mileul? 1 Link spre comentariu
alexa ale Reputație: 62 Postat August 21, 2018 Oras:Constanta Brotacei Oras:Constanta Brotacei Partajează Postat August 21, 2018 Disponibilă pana la ora 23:00...pupicii Link spre comentariu
alexa ale Reputație: 62 Postat August 22, 2018 Oras:Constanta Brotacei Oras:Constanta Brotacei Partajează Postat August 22, 2018 Buna dragii mei....disponibilă pana la ora 02:00...noul meu numar este 0723891646....pupicii Link spre comentariu
alexa ale Reputație: 62 Postat August 23, 2018 Oras:Constanta Brotacei Oras:Constanta Brotacei Partajează Postat August 23, 2018 Disponibilă pana la ora 23:00 Link spre comentariu
alexa ale Reputație: 62 Postat August 24, 2018 Oras:Constanta Brotacei Oras:Constanta Brotacei Partajează Postat August 24, 2018 Disponibilă pana la ora 03:00 Link spre comentariu
alexa ale Reputație: 62 Postat August 25, 2018 Oras:Constanta Brotacei Oras:Constanta Brotacei Partajează Postat August 25, 2018 Disponibilă pana la ora 03:00..pupicii 1 Link spre comentariu
alexa ale Reputație: 62 Postat August 26, 2018 Oras:Constanta Brotacei Oras:Constanta Brotacei Partajează Postat August 26, 2018 Disponibilă pana la ora 00:00 Link spre comentariu
alexa ale Reputație: 62 Postat August 27, 2018 Oras:Constanta Brotacei Oras:Constanta Brotacei Partajează Postat August 27, 2018 Disponibilă pana la ora 03:00...pupicii Link spre comentariu
tibanu21 Reputație: 522 Postat August 27, 2018 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Partajează Postat August 27, 2018 Unde ai locatia Alexandra? Link spre comentariu
alexa ale Reputație: 62 Postat August 27, 2018 Oras:Constanta Brotacei Oras:Constanta Brotacei Partajează Postat August 27, 2018 Unde ai locatia Alexandra?Buna dragul meu....ca locație este in zona inel2 1 Link spre comentariu
alexa ale Reputație: 62 Postat August 29, 2018 Oras:Constanta Brotacei Oras:Constanta Brotacei Partajează Postat August 29, 2018 Disponibilă pana la ora 03:00...pupicii...0723891646 Link spre comentariu
alexa ale Reputație: 62 Postat August 30, 2018 Oras:Constanta Brotacei Oras:Constanta Brotacei Partajează Postat August 30, 2018 Disponibilă pana la ora 03:00 Link spre comentariu
alexa ale Reputație: 62 Postat August 31, 2018 Oras:Constanta Brotacei Oras:Constanta Brotacei Partajează Postat August 31, 2018 Disponibilă pana la ora 02:30...pupicii 3 Link spre comentariu
floarea din caraibe Reputație: 0 Postat August 31, 2018 Partajează Postat August 31, 2018 Bună. cand pot da de tine la telefon! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum